ΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 23ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΑΕΛ-Πλατανιάς: Σέζος

• Ο Αρετόπουλος στο ντέρμπι της Τούμπας

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2018 20:16

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2017-2018.

Ο 37χρονος Θανάσης Σέζος, από τον Σύνδεσμο Κιλκίς, λογιστής στο επάγγελμα, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Πλατανιά, που θα γίνει την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στις 17:15 στο AEL FC ARENA.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ, τη σεζόν 2017-2018, στο εκτός έδρας παιχνίδι στο γήπεδο Παναιτωλικού, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League (26/11/2017) που είχε βρει νικήτρια την ομάδα του Παναιτωλικού με σκορ 3-1.
Βοηθοί του ο Νίκος Σάββας από τις Σέρρες και ο Αϊχάν Χούσκογλου από τον σύνδεσμο Θράκης. Τέταρτος θα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από την Ένωση Μακεδονίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Θόδωρος Γκαϊτατζής από την Ε.Π.Σ. Δράμας.
Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει το μεγάλο ντέρμπι, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, που θα γίνει την Κυριακή (25/2, 19:30), στο γήπεδο της Τούμπας. Ο διαιτητής από τη Φαρκαδόνα Τρικάλων έχει «σφυρίξει» άλλες δύο φορές αναμετρήσεις των δύο ομάδων, αμφότερες όμως στο «Γ. Καραϊσκάκης»: τη νίκη 2-1 του ΠΑΟΚ, την περίοδο 2014-15, και την επικράτηση με 2-1 του Ολυμπιακού πέρυσι (σεζόν 2016-17). Βοηθοί του θα είναι ο Πολυχρόνης Κωσταράς από την Αιτωλοακαρνανία και ο Ηλίας Αλεξέας από τη Μεσσηνία και τέταρτος διαιτητής ο Γιώργος Κομίνης από τη Θεσπρωτία.
Αναλυτικά οι ορισμοί και το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής:

 

• Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018
15:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός: Κουμπαράκης (Θράκης), Ευθυμιάδης (Πιερίας), Χατζηνάκος (Δράμας), 4oς: Πουλημάς (Κέρκυρας), παρ.: Μητροφάνης (Αθηνών)
17:15 Πανιώνιος-Αστέρας Τρίπολης: Τζήλος (Λάρισας), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής), 4ος: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής, παρ.:Μητρόπουλος (Μακεδονίας)
19:30 Παναθηναϊκός-Λαμία: Καραντώνης (Ημαθίας), Δημόπουλος (Δυτικής Αττικής), Κοντιζάς (Πειραιά), 4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών), παρ.: Καρατζάς (Εύβοιας)

 

• Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018
15:00 Ξάνθη-Απόλλων Σμύρνης: Σκουλάς (Θεσσαλίας), Γρεβένης (Χαλκιδικής), Μπούσμπαουμ (Αν. Αττικής), 4ος: Μάνταλος (Καβάλας), παρ.: Δαγκλής (Μακεδονίας)
17:15 Παναιτωλικός-Κέρκυρα: Τσαμούρης (Πειραιά), Γεωργακόπουλος (Πειραιά), Σαμοΐλης (Αθηνών), 4ος: Κουτσιαύτης (Αρτας), παρ.: Κύρκος (Θεσπρωτίας)
17:15 ΑΕΛ-Πλατανιάς: Σέζος (Κιλκίς), Σάββας (Σερρών), Χουσκόγλου (Θράκης), 4ος: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), παρ.: Γκαϊτατζής (Δράμας)
19:30 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Αρετόπουλος (Τρικάλων), Κωσταράς (Αιτ/νιας), Αλεξέας (Μεσσηνίας), 4ος: Κομίνης (Θεσπρωτίας), παρ.: Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)

 

• Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018
19:30 Ατρόμητος - ΑΕΚ: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Καρσιώτης (Κορινθίας), 4ος: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), παρ.: Γιανναδάκης (Λασιθίου)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass