ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΜΥΡΝΗΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Θέλει μαχητές τους παίκτες του

*Είναι ικανοποιημένος από τη συνέπεια και τη διάθεση που δείχνουν στις προπονήσεις *Ο Αγκάνοβιτς υπολογίζεται να επιστρέψει στο ματς με τον Παναιτωλικό

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2018 22:13

Με τα καλύτερα λόγια μιλάει για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο τεχνικός της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου, καθώς δείχνουν επαγγελματική συνέπεια και μεγάλη διάθεση στις προπονήσεις.

Στις δυο εβδομάδες παρουσίας του στους «βυσσινί» έχει μια άριστη συνεργασία μαζί τους και υπάρχει εξαιρετικό κλίμα, το οποίο βοηθάει στο να γίνεται σοβαρή δουλειά, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται πως θα φανούν στη συνέχεια, στους επίσημους αγώνες.

Ο Αντωνίου θέλει μαχητές τους παίκτες του στον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, που θα διεξαχθεί μεθαύριο Κυριακή και ώρα 17:15, στο γήπεδο της Ριζούπολης.

Στην επανέναρξη του πρωταθλήματος οι «βυσσινί» φέρονται αποφασισμένοι να έχουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και θα διεκδικήσουν βαθμοφόρο αποτέλεσμα, με όλες τις δυνάμεις τους.

Και ευελπιστούν αυτό να το πετύχουν, διότι τη μεγαλύτερη πίεση θα έχουν οι γηπεδούχοι που έχουν μεγάλη ανάγκη των βαθμών και μπορούν να εκμεταλλευτούν οι παίκτες της ΑΕΛ τις αδυναμίες που θα δείξουν, για να φτάσουν στην επιτυχία.

Χθες στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης δόθηκε έμφαση σε θέματα τακτικής και όλοι οι παίκτες προσπάθησαν να εφαρμόσουν ό,τι τους ζήτησε ο προπονητής τους.

Στην προπόνηση πήρε μέρος και ο γκολκίπερ Μλάντεν Μπόζοβιτς, ο οποίος επέστρεψε από την Εθνική Μαυροβουνίου όπου είχε κληθεί για τους αγώνες με Κύπρο και Τουρκία.

Όσον αφορά στους τραυματίες Γουάλας και Αγκάνοβιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, με τον δεύτερο να ανεβάζει ρυθμούς και υπολογίζεται να επανέλθει στον εντός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό, την Κυριακή 15 Απριλίου και να είναι ακόμη πιο έτοιμος στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ, που θα γίνει μεταξύ 17-19 Απριλίου.

Σήμερα η προπόνηση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 17:00 στο γήπεδο των Δένδρων, αύριο οι παίκτες θα προπονηθούν το πρωί και ακολούθως η αποστολή που θα συγκροτηθεί θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΚΑΡΑΝΤΩΝΗΣ

Ο Δημήτρης Καραντώνης από την Ένωση Ημαθίας, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΛ, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League

Θα σφυρίξει για τρίτη φορά φέτος τη λαρισινή ομάδα, καθώς η πρώτη ήταν στην πρεμιέρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου οι «βυσσινί» ηττήθηκαν με 4-0, ενώ η δεύτερη στη ρεβάνς των προημιτελικών με τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου η ΑΕΛ νίκησε με 3-2 στην παράταση στο AEL FC ARENA και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ναουσαίος ρέφερι σφυρίζει το 28ο παιχνίδι του στη μεγάλη κατηγορία και το 10ο φετινό του παιχνίδι. Συνεργάτες του θα είναι οι Δημητριάδης, Νικολακάκης και τέταρτος ο Τσιαμούρης (Πειραιά).

Αναλυτικά οι διαιτητές της 26ης αγωνιστικής:

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 31/3)

15:00 Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα: Σέζος (Κιλκίς), Καραβασίλης (Καβάλας), Σάββας (Σερρών),4ος Κουμπαράκης(Θράκης), παρ. Αθανάσιος Βέλλιος (Ξάνθης)

17:15 Ατρόμητος-ΠΑΟΚ : Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας), Χρύσα Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Δημήτρης Γκάγκας (Λάρισας), 4ος Τζιοβάρας (Φθιώτιδας), παρ. Δημήτρης Κύρκος(Θεσπρωτίας)

19:30 Λεβαδειακός-Ολυμπιακός: Κουτσιαύτης (Άρτας), Λάμπρου (Ανατ. Αττικής), Μεϊντάνας (Αχαΐας), 4ος Κατσικογιάννης (Ηπείρου), παρ. Γεώργιος Λιόλιος(Λάρισας).

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 1/4

15:00 Πανιώνιος-Ξάνθη : Παπαπέτρου (Αθηνών)

Καμπούρης (Εύβοιας), Απτόσογλου (Αθηνών),4ος Βάτσιος(Δυτ.Αττικής), παρ. Νικόλαος Φαντόπουλος(Πειραιά)

17:15 Απόλλων Σμύρνης-ΑΕΛ : Καραντώνης (Ημαθίας), Δημητριάδης (Καστοριάς), Νικολακάκης (Ηρακλείου), 4ος Τσιαμούρης(Πειραιά), παρ.Γεώργιος Τάπραντζης(Αιτ/νιας)

17:15 Κέρκυρα-Λαμία: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), Κωσταράς (Αιτ/νιας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), Παπαδόπουλος Ι.(Μακεδονίας), παρ. Χαράλαμπος Καρατζάς (Εύβοιας)

19:30 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Θάνος (Γρεβενών), Ευθυμιάδης (Πιερίας), Τουμπακάρης (Αθηνών), 4ος Μάνταλος(Καβάλας), παρ. Θεόδωρος Γκαιτατζής(Δράμας).

ΔΕΥΤΕΡΑ 2/4

19:30 Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς : Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας), Κοντιζάς (Πειραιά), Κολοσιώνης (Αιτ/νιας), 4οςΝεοφυτιάδης (Κορινθίας), παρ. Νικόλαος Ιωσηφόγλου (Αθηνών)

Μ.ΤΕΤΑΡΤΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ

Ο αγώνας ΠΑΣ Γιάννινα- Απόλλων Σμύρνης για την 25η αγωνιστική της Super League, ο οποίος είχε αναβληθεί, ορίστηκε να διεξαχθεί από τη διοργανώτρια αρχή τη Μεγάλη Τετάρτη (4/4) και ώρα 19.30 στο Ε.Σ.Ι. «Οι Ζωσιμάδες».

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass