Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΠΗΡΕ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ 3 ΒΑΘΜΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑΙΝΑ (0-1) ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Ανεβαίνει η αδρεναλίνη στη μάχη της κορυφής

• Ο μαχητικός ΠΟΕ έκαμψε με 1-0 την αντίσταση του Ηρακλή Λάρισας, ο οποίος ωστόσο διαμαρτύρεται για τη διαιτησία • Ξέσπασε η Δήμητρα που κέρδισε 4-0 τον Σμόλικα • Σημαντικές νίκες για Αργυροπούλι, Αμυγδαλέα, Λάρισα 2012 και Τύρναβο • Συναρπαστικό ματς στο Συκούριο

Δημοσίευση: 16 Απρ 2018 22:10

Τρεις αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας και η αδρεναλίνη στη μάχη της κορυφής ανεβαίνει μετά τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.


Ο Οικονόμος Τσαριτσάνης πήρε προβάδισμα τριών βαθμών μετά τη δύσκολη νίκη στα Βούναινα με 1-0 επί της τοπικής ομάδας σε συνάρτηση με το «στραβοπάτημα» του Ηρακλή στην Ελασσόνα. Οι «κυανόλευκοι» του Γιάννη Τσακμακίδη ηττήθηκαν από τον μαχητικό ΠΟΕ με 1-0, εκφράζοντας ωστόσο παράπονα για τη διαιτησία, μάλιστα χθες η διοίκηση του συλλόγου εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.
Από κει και πέρα η Δήμητρα Γιάννουλης πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, υποχρέωσε τον Σμόλικα Φαλάνης σε ήττα μετά από 13 αγωνιστικές, με το εμφατικό 4-0. Με νίκες προχώρησαν Δόξα Αργυροπουλίου (5-1 στη Ν. Πολιτεία επί της Αστραπής), Αετός Αμυγδαλέας (2-0 επί του Δαμασιακού), Λάρισα 2012 (3-0 στη Φαλάνη επί του Φαλανιακού) και Τύρναβος (2-1 επί της Δόξας Βλαχογιαννίου), ενώ στο Συκούριο Κίσσαβος και Δωτιέας Αγιάς αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 3-3 σ’ ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι.
Αναλυτικά τα παιχνίδια:

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Δήμητρα Γιάνν. – Σμόλικας    4-0
Αστραπή Ν. Π. – Αργυροπούλι    1-5
Βούναινα – Οικονόμος    0-1
Αμυγδαλέα – Δαμασιακός    2-0
ΠΟ Ελασσόνας - Ηρακλής Λάρ.    1-0
Τύρναβος 2005 – Βλαχογιάννι    2-1
Φαλανιακός - Λάρισα 2012    0-3
Συκούριο - Δωτιέας Αγιάς    3-3

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Οικονόμος    54-22    59 (6)
Ηρακλής Λάρ.    45-19    56 (3)
Σμόλικας    33-19    48 (0)
Αργυροπούλι    36-29    47 (0)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - —
Αμυγδαλέα    40-28    47
Δωτιέας Αγιάς    38-28    43
Π.Ο. Ελασσόνας    34-24    42
Λάρισα 2012    33-22    39
Δαμασιακός    28-29    38
Συκούριο    34-36    36
Τύρναβος 2005    33-34    34
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - —
Δήμητρα Γιάνν. 29-28 33 (6)
Φαλανιακός    29-37    28 (3)
Βούναινα    29-51    26 (2)
Βλαχογιάννι 19-50    19 (0)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - —
Αστραπή Ν.Π.    18-77    5

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (22/4, 17:00)
Αργυροπούλι     –     Σμόλικας
Οικονόμος     -     Δήμητρα Γιάνν.
Δαμασιακός     -     Αστραπή Ν. Π.
Ηρακλής Λάρ.     -     Βούναινα
Βλαχογιάννι     -     Αμυγδαλέα
Λάρισα 2012     -     ΠΟ Ελασσόνας
Δωτιέας Αγιάς     -     Τύρναβος 2005
Φαλανιακός     –     Συκούριο

 

ΟΡΘΙΟΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑΙΝΑ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ
Το γκολ του Χάμου με πέναλτι στο 66’ αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει μία πολύτιμη νίκη στον Οικονόμο Τσαριτσάνης μέσα στα Βούναινα.
Το παιχνίδι είχε αμφίρροπη εξέλιξη, με τους γηπεδούχους να δημιουργούν τις δικές τους καλές στιγμές, κυρίως με τον Ξαφάρα, που έφτασε για πρώτη φορά κοντά στο γκολ στο 35’.
Οι φιλοξενούμενοι που είχαν στη σύνθεσή τους τον Γκαμπέτα (επέστρεψε μετά από τρεις εβδομάδες), αλλά αγωνίστηκαν χωρίς τους Μιφτάρι και Κολιό, ανέβασαν στροφές στην επανάληψη και στο 66’ ο Παπαγεωργίου (που είχε μπει ως αλλαγή 3 λεπτά νωρίτερα) κέρδισε πέναλτι από τον τερματοφύλακα Ζεϊμπέκη (υπήρξαν κάποιες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για χέρι του επιθετικού των φιλοξενουμένων πριν την ανατροπή).
Το πέναλτι εκτέλεσε ο Χάμος, ο Ζεϊμπέκης απέκρουσε την μπάλα αλλά δεν μπόρεσε να σταματήσει την πορεία της προς τα δίχτυα, για να γίνει έτσι το 0-1.
Από κει και πέρα οι γηπεδούχοι πάλεψαν για την ισοφάριση και είχαν ευκαιρίες με τους Καζάνι (73’) και Ξαφάρα (78’, 84’). Μάλιστα στο 86’ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του τελευταίου.
Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν για ένα δεύτερο γκολ προκειμένου να νιώσουν πιο σίγουροι, είχαν τις δικές καλές στιγμές, αλλά το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος, με τον Οικονόμο να παίρνει μία πολύτιμη νίκη, απέναντι σ’ έναν ανταγωνιστικό αντίπαλο.
ΒΟΥΝΑΙΝΑ (Θ. Εμμανουήλ): Ζεϊμπέκης, Καρέντζος, Ξαφάρας, Γ. Χατζηλιάδης, Ηλ. Μερτζανίδης, Κατσιώτης, Ραπτόπουλος (70’ Γκ. Καζάνι), Χριστοδούλου, Φ. Μερτζανίδης (79’ Γιουρούκης), Τσανάς, Νταναβάρας.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κ. Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος, Πούτας, Σαπάκος, Κουμπούρας, Χάμος, Δραχαλίβας (46’ Λεβέντης), Καραλούλης, Ζηρδέλης (73’ Ντούφας), Τόλιος (60’ Παπαγεωργίου), Γκαμπέτας.

 

ΤΟ «ΡΟΠΑΛΟ» ΤΟ ΕΙΧΕ... Ο Π.Ο.Ε.
Δύσκολη νίκη για τον Π.Ο. Ελασσόνας, που επικράτησε με 1-0 του δυνατού Ηρακλή Λάρισας, με γκολ μόλις 6 λεπτά πριν τη λήξη της κανονικής διάρκειας του αγώνα (με σουτ του νεαρού Ντούμου, της «χρυσής» αλλαγής του Γ. Καμάκα).
Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν σαφώς βελτιωμένοι σε σύγκριση με την απόδοση στα τελευταία παιχνίδια τους και ξεπέρασαν ανώδυνα την απουσία του τιμωρημένου Ματούλα, ενώ οι φιλοξενούμενοι, που απείλησαν κυρίως με αντεπιθέσεις, έχασαν κάποιες ευκαιρίες και προσπάθησαν έως και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή. Καθοριστική «παράμετρος στην εξέλιξη του αγώνα ήταν η αποβολή του Ψωμολιά, που υποχρέωσε τον Ηρακλή να αγωνίζεται για 30+ λεπτά με δέκα παίκτες.
Ο αγώνας, που παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων, είχε δυνατές καθαρές μονομαχίες αλλά και ένταση σε κάποιες στιγμές του.
Πάντως, οι φιλοξενούμενοι... δεν έκρυψαν τις διαμαρτυρίες και τα παράπονά τους για αποφάσεις της διαιτησίας.

Φάσεις – γκολ
3’: Ορεξάτος ο Ηρακλής, με το «καλημέρα». Στην αντεπίθεση ο Γκιουρσάνης, προχωράει επικίνδυνα στην περιοχή του ΠΟΕ, αλλά το σουτ που επιχειρεί φεύγει άουτ.
13’: Νέα προσπάθεια των φιλοξενουμένων. Επικίνδυνο σουτ του Μπάμη από τα πλάγια με την μπάλα να φεύγει άουτ.
24’: Από καλή θέση, εκτέλεση φάουλ από τον Γελαλή και το καλοζυγισμένο σουτ φεύγει μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ηρακλή.
31’: Επικίνδυνο δυνατό σουτ του Φορτομάρη υποχρεώνει τον έμπειρο Γούπο να διώξει την μπάλα επάνω από το οριζόντιο δοκάρι του σε κόρνερ.
47’: Ο Γιαννακόπουλος εκτελεί φάουλ και η μπάλα φεύγει άουτ.
53’: Ο Μπαρλαγιάννης παίρνει την μπάλα στα πόδια του, αφού εκμεταλλεύεται στιγμιαίο λάθος του γκολκίπερ των φιλοξενουμένων, αλλά το δυνατό σουτ που επιχειρεί... καταλήγει άουτ.
61’: Κόκκινη κάρτα στον Ψωμολιά του Ηρακλή από τον διαιτητή, για εκτός φάσης χτύπημα στον Περτζιόνι, υποχρεώνει τους φιλοξενουμένους να συνεχίσουν τον αγώνα με δέκα παίκτες.
77’: Κοντινό σουτ του Ζαφειρίου από καλή θέση φεύγει άουτ.
84’: Γρήγορη επίθεση των Ελασσονιτών με καλές συνεργασίες των παικτών, ο Μπούσιας δίνει την μπάλα στον νεοεισελθόντα 17χρονο Ντούμο, που με ψύχραιμο δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα στα δίκτυα της εστίας του Ηρακλή Λάρισας, γράφοντας το 1-0, μέσα σε «τρελά» πανηγύρια.
85’: Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν για την ισοφάριση, αλλά το ψηλοκρεμαστό σουτ του Αποστόλου καταλήγει άουτ από την εστία του Γούπου.
88’: Νέα προσπάθεια του Ηρακλή. Το σουτ από καλή θέση του νεοεισελθόντα Νάστα φεύγει άουτ.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Καραγιάννης, Ακρίβος και Παραφέστας.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Γ. Καμάκας): Γούπος, Μπούσιας, Λαγός, Ποτούσογλου, Περτζιόνι, Συνάπαλος, Μπαρλαγιάννης Ν., Παναγιώτου (83’ Ντούμος), Παπαχρήστος (90+ Μπαρλαγιάννης Ι.), Γελαλής (87’ Κωνσταντινίδης), Μπούνα.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Τσακμακίδης): Αναστασίου, Πάτσης, Φορτομάρης (88’ Φουρίκης), Ψωμολιάς, Γιαννακόπουλος, Μπάμης, Γκιουρσάνης (90+ Λάμπρου), Κοντοθανάσης, Φώτος (78’ Νάστας), Ζαφειρίου, Αποστόλου.
*Πριν το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του σμηναγού - πιλότου της Π.Α. Γ. Μπαλταδώρου που «έπεσε» στο καθήκον.
*Αρκετός κόσμος στις κερκίδες. Ανάμεσά τους ο δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Ευαγγέλου, αυτοδιοικητικοί, ο διοικητικός της ΕΠΣΛ Βασ. Νταβαρούκας, αθλητικοί παράγοντες, κ.ά.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

 

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ:
«ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ»
Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ηρακλή Λάρισας, κ. Λάμπρος Ιωακείμ, σχετικά με τη διαιτησία στο παιχνίδι στην Ελασσόνα.
Αναλυτικά:
«Τελικά τα καταφέρατε κύριοι της ΕΠΣΛ να μας κάνετε να βγάλουμε ανακοίνωση.
Ίσως αργήσαμε να καταλάβουμε τι ακριβώς γίνεται.
Ίσως δεν θέλαμε να πιστέψουμε ότι μπορεί να γίνεται.
Ίσως η ευγένεια τελικά να θεωρείται απλά αδυναμία.
Κάναμε υπομονή σε πληθώρα διαιτητικών αποφάσεων και προσπάθειας αλλοίωσης των αποτελεσμάτων της ομάδας μας όλη τη χρονιά. Τι να πρωτοθυμηθούμε.
Την 1η αγωνιστική που σε εγκληματικό τάκλιν ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε φάουλ εναντίον μας και μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο του αγώνα δήλωσε κώλυμα για να μην μας ξανασφυρίξει;
Τον διαιτητή που μετά το τέλος παλαιότερης αναμέτρησης και αφού διαμαρτυρηθήκαμε για τη διαιτησία του λέγοντας ότι ‘’εγκλημάτησε’’ με τις αποφάσεις του, μας είπε ευθαρσώς: ‘’πρόεδρε δεν έχεις δει εγκλήματα γι’ αυτό το λες’’.
Τον διαιτητή που κατακύρωνε γκολ εναντίον μας όταν ο αντίπαλος έπαιρνε την μπάλα μέσα από τα χέρια του τερματοφύλακά μας και κανένας από τον τη διαιτητική τριπλέτα δεν είδε τίποτα;
Τον διαιτητή που σφύριξε τη λήξη τη στιγμή που επιθετικός της ομάδας μας ήταν έτοιμος να στείλει την μπάλα στα δίχτυα;
Τον χθεσινό ανεκδιήγητο διαιτητή που χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, έδωσε κόκκινη κάρτα σε παίκτη μας, διέκοψε το ματς για 5 λεπτά και απείλησε να αποχωρήσει από το γήπεδο, ή τον επόπτη του που σε τετ - α - τετ του επιθετικού μας ένα μέτρο πίσω τον χρέωσε με οφσάιντ;
Είπαμε ότι μάλλον κάνουμε λάθος όταν αναβλήθηκε ολόκληρη αγωνιστική για να διευκολυνθεί ο Οικονόμος Τσαριτσάνης για τον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Π.Ο. Ελασσόνας ή όταν εμείς παίζαμε στη λίμνη της Αμυγδαλέας ή στη λίμνη της Φαλάνης, ενώ αντίστοιχα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ανέβαλε τα παιχνίδια για να μην δυσκολευτεί αφού έπαιζε ενδιάμεσα παιχνίδια για το κύπελλο.
Αλλά τελικά δεν κάναμε λάθος αφού ο ίδιος ο προπονητής του Οικονόμου Τσαριτσάνης, κ. Κατσάρας, στη συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του κυπέλου δήλωσε: «Ευχαριστούμε και τη διοίκηση της ΕΠΣΛ που μας βοήθησε με τις ημερομηνίες χωρίς να χρειασθεί να «μαλώσουμε» με κάποιο σωματείο. Μας βοηθούσαν να βρούμε λύσεις και ήταν δύσκολο να δίνουμε 2 παιχνίδια στην ομάδα» (εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ).
Είπαμε να κάνουμε υπομονή όταν έβγαλε ανακοίνωση ο Αετός Αμυγδαλέας πάλι για τη διαιτησία σε παιχνίδι με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.
Το ίδιο πράξαμε όταν έβγαλε ανακοίνωση ο ΠΟΕ για τη διαιτησία που είχε με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης.
Θέλαμε να πιστεύουμε ότι η νέα Διοίκηση και ο κ. Μπουχλαριώτης, που στηρίχτηκε από το σύνολο των σωματείων και που επέλεξε να είναι αυτός πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας για να μπορέσει να ελέγξει τα κακώς κείμενα του χώρου της διαιτησίας, θα έκανε αυτό που είχε υποσχεθεί σε όλα τα σωματεία. Να υπάρχουν καλές και δίκαιες διαιτησίες.
Αντί για αυτό είδαμε έναν κ. Μίχο Νίκο, με την ιδιότητα του δημοσιογράφου και του άμισθου μέλους της επιτροπής Τύπου και δημοσίων σχέσεων να οργανώνει και να εκτελεί ένα ‘’έργο’’ υπέρ του Οικονόμου Τσαριτσάνης και εσείς όλοι να παρακολουθείτε ‘’θεωρητικά’’ αμέτοχοι. Να επηρεάζει συναδέλφους του δημοσιογράφους, διαιτητές και ανθρώπους του τοπικού ποδοσφαίρου και να τους υπαγορεύει τι θα πουν και να τους απαγορεύει να εκφραστούν υπέρ του Ηρακλή Λάρισας. Αποκορύφωμα όλων αυτών ήταν τα συνθήματα στον τελικό του κυπέλλου κατά του Ηρακλή, του Athleticlarissa, οι ανακοινώσεις των SVANBoys μετά την ανακοίνωση του ΠΟΕ για τη διαιτησία στο μεταξύ τους παιχνίδι ότι θα στήσουν «κ...» στον Ηρακλή με αποκορύφωμα ότι έπεισε και εξέθεσε την επιτροπή πειθαρχικού ότι η μία (1) αγωνιστική με την οποία είχε τιμωρηθεί ο κ. Κατσάρας εκτέθηκε στον τελικό του κυπέλου και ο κ. Κατσάρας ήταν κανονικά στον πάγκο στο παιχνίδι με τον ΠΟΕ. Τελικά μάλλον κ. Μπουχλαριώτη δεν ήσασταν αμέτοχοι. Μάλλον σας βόλευε.
Σε όλα αυτά για τα οποία είστε γνώστης κ. Μπουχλαριώτη και εσείς προσωπικά και τα περισσότερα μέλη του Δ.Σ. και τα οποία σας τα έχω προσωπικά καταμαρτυρήσει, δεν τολμήσατε ούτε καν να καλέσετε σε εξηγήσεις τον κ. Μίχο, πολύ δε περισσότερο να τον αποπέμψετε από την επιτροπή Τύπου και δημοσίων σχέσεων της Ένωσης, αφού παίρνει θέση καθαρά υπέρ ενός σωματείου, παρότι ο πρόεδρος του Ηρακλή Λάρισας όταν φιλοξενήθηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή του, αποκάλυψε τον πραγματικό του ρόλο.
Πιστεύαμε καλοπροαίρετα τις εξηγήσεις που μας δίνατε εύκολα κ. Μπουχλαριώτη ότι όλα είναι τυχαία και ότι αυτούς τους διαιτητές έχετε και δεν μπορείτε να κάνετε κάτι περισσότερο. Κάτι που παραδεχθήκατε και στην απολογιστική Γ.Σ. της Ένωσης, στην οποία και κάναμε σημαντικές προτάσεις για να σας βοηθήσουμε.
Τίποτα όμως τελικά κύριε Μπουχλαριώτη δεν είναι τυχαίο. Μετά τη σημερινή 27η αγωνιστική όλα ξεκαθάρισαν. Με τον ορισμό ενός «φαντάσματος» που ακούει στο όνομα Καραγιάννης ολοκληρώθηκε το έργο. Σ’ ένα παιχνίδι που δεν υπήρχε το παραμικρό κατάφερε να κάνει αυτό που μας είπε ευθαρσώς στο τέλος του παιχνιδιού.... ‘’εγώ αποφασίζω τι θα δώσω’’.
Ωραία λοιπόν. Θέλετε να δώσετε το πρωτάθλημα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης; Κάντε το. Αλλά θυμηθείτε. Το ‘’έργο’’ δεν τελειώνει πριν γραφτεί ο επίλογος.
Ο Ηρακλής της μυθολογίας κατάφερε να κάνει δώδεκα άθλους μόνος του.
Εμείς σαν Ηρακλής Λάρισας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε έναν άθλο μόνοι μας.
Να πανηγυρίζουμε εμείς την κατάκτηση του πρωταθλήματος ενάντια σε όλους όσους νομίζουν ότι ελέγχουν τα πράγματα. Το Δ.Σ., οι παίκτες του Ηρακλή και οι προπονητές είναι ενωμένοι και ενωμένοι θα προσπαθήσουν να κάνουν το ακατόρθωτο. Απλά θυμηθείτε... Δεν θα ανεχτούμε άλλα ‘’φαντάσματα’’ και ανίκανους.
Υ.Γ. Ευχαριστούμε το ιστορικό σωματείο του ΠΟΕ για την άψογη φιλοξενία του και τη συμπάθεια με την οποία αντιμετώπισε τις δικαιολογημένες αντιδράσεις μας κατά του διαιτητή του αγώνα.
Για τον Ηρακλή Λάρισας
Λάμπρος Ιωακείμ
Πρόεδρος Δ.Σ.».

 

ΞΕΣΠΑΣΕ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ
Εντυπωσιακή αλλά και σημαντική στη μάχη της παραμονής η νίκη που πέτυχε η Δήμητρα Γιάννουλης με το ευρύ 4-0 επί του Σμόλικα Φαλάνης. Η ομάδα του Νίκου Ανδρέου είχε εξαιρετική απόδοση σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και υποχρεώθηκαν σε ήττα μετά από 13 αγωνιστικές.
Το σκορ άνοιξε στο 20’ με πέναλτι ο Εμμανουήλ (καταλογίστηκε σε χέρι αμυνομένου), ενώ στο 44’ ο Μάτος με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60’ ο Γκαλγκανόπουλος με σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 77’ με σουτ ο Παπαγιαννούλης.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Ν. Ανδρέου): Μαστοροδήμος, Ραπτόπουλος, Σέντζας, Μπαμπάλης, Εμμανουήλ, Θώμος, Παπαγιαννούλης, Γκαλγκανόπουλος (75’ Κακαράντζας), Τσαρούχας (85’ Καραγιώργος), Μάτος (80’ Τσουμάνης), Κατσαμάγκας.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Τσιρογιάννης (75’ Κακανούλιας), Σκούπρας, Κολοβός, Μπαλαμώτης (60’Τεκέδης), Βενέτης, Ταστεμερίδης, Κατσαρός (65’Ζιώγας), Τάχας, Κακαβίτσης, Λιούσκας.

 

ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ
Η Δόξα Αργυροπουλίου πέρασε από τη Ν. Πολιτεία κερδίζοντας με 5-1 την τοπική Αστραπή και διατηρήθηκε στην 4η προνομιούχο θέση. Αυτή ήταν η δεύτερη κατά σειρά νίκη των «κιτρινόμαυρων».
Ο Ζάχος στο 21’ και στο 28’ πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ των φιλοξενουμένων, ενώ στο 36’, στο 43’ και στο 52’ ο Ραμάι με χατ τρικ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 5-0.
Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 84’ ο Σκουλίδης.
ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Ε. Μπρισίμης): Πραγγαφίλης, Βουβουσίρας, Χλωρός, Ζήσης, Σιώκας, Κατσάνος (80’ Δοξιαριώτης), Μπέτσης, Σκόμπας (70’ Φώτης), Αντωνόπουλος (50’ Τόπης), Σκουλίδης, Μαναός (60’ Πουρνάρας).
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Αλ. Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος Σ/Ν, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ (60’ Β. Κόκκορας), Κακαζούκης, Καφφές, Περήφανος, Σαΐτης, Ζάχος, Ραμάι, Γκαραγκούνης (46’ Φουρτούνας), Τσιάγκος (46’ Δ. Κόκκορας), Ταρταμπούκας.

 

«ΜΙΛΗΣΕ» Ο ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ
Σ’ ένα ανοικτό παιχνίδι με ευκαιρίες εκατέρωθεν, ο Αετός Αμυγδαλέας επικράτησε του Δαμασιακού με 2-0 και συνεχίζει την προσπάθειά του για μια θέση στην προνομιούχο τετράδα. Παίκτης κλειδί για τους νικητές ο Καρβούνης που αρχικά στο 15’ με κεφαλιά, μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Κυριακόπουλου και στη συνέχεια στο 82’ με ωραία ατομική ενέργεια, πέτυχε τα δύο γκολ για τον Αετό.
ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Δ. Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Παραφέστας (46’ Κλούρας), Περδίκης, Σάρα (46’ Αμπατζίδης), Ντιντής, Αντωνόπουλος (75’ Ανδριανόπουλος), Κορλός, Ευαγγελούλης, Κυριακόπουλος, Φούντας (65’ Γαρυφαλλόπουλος), Καρβούνης.
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Χρόνης): Γκουτζουρέλας, Γεωργαντζάς (85’ Αγραφιώτης), Μούτσιος, Ντόκος, Μόκας, Τσιάλτας, Μουσιάρης, Δούκας, Λούτσος (80’ Δεληχάς), Σουγλής Κ. (60’ Ραπτοτάσιος), Τσεκούρας (75’ Μπακαΐμης).

 

ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑΣ
Η Λάρισα 2012 πέρασε από τη Φαλάνη κερδίζοντας με 3-0 τον Φαλανιακό και έκανε ένα ακόμα βήμα για την επίτευξη του στόχου της.
Η ομάδα του Γιώργου Λιάπη ήταν καλύτερη του αντιπάλου της, είχε την υπεροχή των κινήσεων και έφτασε δίκαια στο θετικό αποτέλεσμα.
Στο 15ο λεπτό ο Ξέρας με απευθείας φάουλ πέτυχε το 0-1, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 33’ με έξοχη ατομική ενέργεια και αφού απέφυγε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 88’ με πέναλτι (το οποίο κέρδισε ο Σελήνης) ο Δ. Μανακούσιος.
ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Τ. Μπεριτζάς): Γεωργούλας (66’ λ.τ. Μπιμπλιτζής), Μαχαίρας, Βαρσάμης, Σουλιώτης (66’ Ηλ. Πανταζής), Κολοβός, Β. Λυγούρας, Μπλέντι, Γ. Πανταζής (90’+2’ Καρακίτσιος), Χρ. Λυγούρας, Ιωαννίδης, Δημητρέλης (84’ Πάνου).
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Γ. Λιάπης): Παπαϊωάννου, Κίτσιος Π. (46’ λ.τ. Μανακούσιος Θ.), Σελήνης, Φλώρος Παντ., Φλώρος Βασ., Μολάς, Φλώρος Παν. (35’ λ.τ. Μπέης), Κίτσιος Δ., Ξέρας (65’ λ.τ. Μανακούσιος Δ.), Τσάκος, Μπόντε.

 

ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ
Μπορεί να μην ανέδειξε νικητή, ωστόσο η αναμέτρηση στο Συκούριο ανάμεσα στον τοπικό Κίσσαβο και τον Δωτιέα Αγιάς παρουσίασε συναρπαστική εξέλιξη.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον «συνήθη ύποπτο» Γιώργο Τσατσαλίδη, στο 15’ με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τσιρογιάννη.
Οι γηπεδούχοι κατάφεραν στη συνέχεια να ανατρέψουν της εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν προβάδισμα δύο τερμάτων.
Αρχικά στο 30’ ο Τσιανάκας με κεφαλιά, μετά από κόρνερ, ισοφάρισε 1-1, στο 35’ ο Πετράκης με σουτ έγραψε το 2-1, ενώ στο 42’ ο Πλιάγκας με ένα εντυπωσιακό μονοκόμματο σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της αντίπαλης εστίας, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε 3-1.
Η αντίδραση των φιλοξενουμένων ήταν άμεση. Έτσι στο 47’ ο Φλέγγας και στο 48’ ο Τσατσαλίδης έφεραν εκ νέου το παιχνίδι στα ίσια (3-3).
Οι δύο ομάδες συνέχισαν να είναι απειλητικές για να φτάσουμε στο 71’ όταν ο Τσατσαλίδης έστειλε με σουτ την μπάλα στο δοκάρι, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 90’ αστόχησε από πολύ κοντά.
Πολύ μεγάλη ευκαιρία είχε και ο Κίσσαβος Συκουρίου στο 90’+2’ με τον Πλιάγκα, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ: Φαρμάκας, Αγγέλης, Γκανάτσιος (60’ Χριστιανίδης), Τσιανάκας, Κουτσοκέρας, Αργύρης, Παυλόπουλος (55’ Κορδέλας), Γκαμπέτας, Μάντζαρης (75’ Τζιούρας), Πετράκης, Πλιάγκας.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Κουτσιρίμπας, Ε. Γούτος, Ν. Γούτος (46’ Παππάς), Τσακάλι, Ντελής (70’ Σούλι), Φλέγγας (80’ Χαλάτσης), Ντακούλας, Τσιρογιάννης, Τσατσαλίδης, Ριζούλης (60’ Υφαντής), Μαλάκος.

 

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΔΩΤΙΕΑ ΑΓΙΑΣ
Οι Αγιώτες ποδοσφαιριστές του Δωτιέα καλούν τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής να παραστεί σε ανοιχτή γενική συνέλευση, που θα γίνει σήμερα Δευτέρα, στις 7:30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Χρυσαλλίδα» στην Αγιά, ώστε να συζητηθεί το μέλλον της ομάδας.

 

ΝΙΚΗ ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο ΤΥΡΝΑΒΟΣ
Ο Τύρναβος 2005 πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στη Δόξα Βλαχογιαννίου και διατήρησε τη θέση του έξω από την επικίνδυνη ζώνη των πλέι άουτ.
Ήταν μία νίκη που ήρθε στο β’ ημίχρονο και μετά από ανατροπή για τους «κυανέρυθρους», καθώς οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν στο 13’ να ανοίξουν το σκορ με τον Μπαντή.
Στην επανάληψη οι αλλαγές που έγιναν από τους γηπεδούχους βοήθησαν την ομάδα να φτάσει στον στόχο της. Έτσι στο 53’ο Νάκας με μακρινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 67’ ο Μπάκος με νέο σουτ έγραψε το 2-1 (στη φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι για φάουλ στον τερματοφύλακα).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ν. Αλεξούλης): Παναγιωτόπουλος, Λιάκος (68’ Γανός), Τσατσελάρι Ρ., Αυλογιάρης, Γαλάνης, Μαυροδήμος, Νάτσης, Τζιόλας (88’ Ντουνούδης), Καραλής (46’ Πατσιωτός), Τσούτσας (46’ Μπάκος), Γκαντρής.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Βλιώρας, Δραγατσίκης, Αθνανασούλης, Μάρκου (74’ λ.τ. Καλογιάννης), Μητούλας, Τασιούλης (60’ Λάκης), Γκουρομπίνος, Βίδρας (82’ Θανασούλης), Φακίτσας Σ., Μπαντής, Ιγγλέζος (72’ Γεωργούλης).

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass