«ΜΕΘΥΣΑΝ» ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΠΟ ΤΗ ΧΘΕΣIΝΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΜΕ 4-2

Κύπελλο ξανά στον Πηνειό...

• Τα γκολ πέτυχαν: Μιλοσάβλιεβιτς, Γκόλιας, Ναζλίδης, Αγκάνοβιτς • Το λαρισινό κοινό χειροκρότησε τον Μασούρα μετά το αυτογκόλ για να τον ενθαρρύνει

Δημοσίευση: 16 Απρ 2018 20:00 | Τελευταία ενημέρωση: 16 Απρ 2018 21:07

«Κύπελλο ξανά στον Πηνειό» τραγουδούσαν εκστασιασμένοι οι φίλαθλοι της ΑΕΛ βλέποντας τη λαρισινή ομάδα να κάνει εκπληκτική εμφάνιση χθες στον βελτιωμένο αγωνιστικό χώρο του Ael Fc Arena (έγινε επανασπορά) κόντρα στον Παναιτωλικό και να κερδίζει με 4-2 βάζοντας «σφραγίδα» παραμονής στην κατηγορία μετά την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος στη Super League.

Αναφέρονταν βέβαια στον επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα του κυπέλλου Ελλάδας την ερχόμενη Τετάρτη στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, όπου η ΑΕΛ πηγαίνει έχοντας προβάδισμα με 2-1 από τον πρώτο αγώνα.
Τα γκολ για την ΑΕΛ πέτυχαν οι: 8’ Μιλοσάβλιεβιτς, 15’ Γκόλιας, 42’ πεν. Ναζλίδης, 57’ Αγκάνοβιτς ενώ για τους φιλοξενούμενους οι: 1’ Μοράρ, 61’ αυτογκόλ του Μασούρα. Να αναφερθεί ότι ο Παναιτωλικός από το 21’ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες δικαιολογημένα, όταν αποβλήθηκε ο Μάρκος Πάουλο για χτύπημα στον Μασούρα. Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την ΑΕΛ αφού ο Κυριακίδης έκανε εκπληκτικές αποκρούσεις.
Η νίκη αυτή και κυρίως η σπουδαία εμφάνιση είχε διπλό κέρδος, το πρώτο ότι έφυγε το άγχος της παραμονής αλλά το πιο σημαντικό έδωσε τεράστια ψυχολογία για τον αγώνα του κυπέλλου. Επίσης είδαμε οι παίκτες της ΑΕΛ να αφομοιώνουν το 3-5-2 του νέου τεχνικού Σωτήρη Αντωνίου, ο οποίος αποτελεί μια προπονητική επένδυση για τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια.
Τον στήριξε διώχνοντας τον Λαγό και ελπίζει ότι βρήκε έναν προπονητή για πολλά χρόνια.
Η ομάδα είχε πολύ καλή απόδοση και το κυριότερο ότι δεν επηρεάστηκε από το γεγονός ότι βρέθηκε στα πρώτα 38 δευτερόλεπτα να χάνει με 1-0, αλλά και από το γεγονός ότι το δεύτερο γκολ που δέχθηκε ήταν αυτογκόλ.
Παράλληλα υπήρξε έξυπνη διαχείριση από τον προπονητή που μετά το 60’ (4-1) κατέβασε «στροφές» η ομάδα σκεπτόμενη το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ξεκούρασε τον Αγκάνοβις ενώ δοκίμασε τον Μλαντένοβιτς σαν δεξί χαφ αφού ο Ρέντζας(το μοναδικό δεξί χαφ που υπήρχε στον πάγκο είχε πρόβλημα στους προσαγωγούς και δεν μπορούσε να αγωνισθεί).
Επίσης για μια ακόμα φορά έδειξε στην πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται ο Ντέλετιτς, ανέβηκε ο Μόρας ενώ ο εορτάζοντας χθες Θωμάς Ναζλίδης έδειξε ότι μόνο «άπιστος» στην επαφή με τα δίχτυα δεν είναι... Κέρδισε το πέναλτι και το εκτέλεσε αλά Πανένκα προσφέροντας σπάνια ομορφιά(3-1). Σπάνια ομορφιά είχε και το γκολ του Γκόλια που θύμισε Μαχλά...
Τέλος, θα σταθούμε και στην ποδοσφαιρική συμπεριφορά του κόσμου, που όταν ο Μασούρας πέτυχε αυτογκόλ και μετά από λίγα λεπτά γίνεται αλλαγή, τον χειροκροτούσαν όλοι για να τον ενθαρρύνουν. Αυτό θα πει πίστη στο ταλέντο ενός παίκτη.
Η ΑΕΛ από σήμερα έχει μόνο έναν στόχο, την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

 

Ο ΑΓΩΝΑΣ
Ο τεχνικός της ΑΕΛ ξεκίνησε με το γνωστό 3-5-2 έχοντας τον Μπόζοβιτς κάτω τα δοκάρια, στην άμυνα τους Ζίζιτς, Μόρα και Γκόλια, στη μεσαία γραμμή Μασούρα δεξιά και Χούμπτσεφ αριστερά. Ο Φατιόν αγωνίσθηκε σαν αμυντικό χαφ και πιο μπροστά Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς ενώ στην επίθεση οι Ντέλετιτς και Ναζλίδης.
Από την άλλη ο προπονητής του Παναιτωλικού αγωνίσθηκε με 4-2-3-1 έχοντας κάτω από τα δοκάρια τον Κυριακίδη, στην άμυνα τους: Μαρινάκη(αριστερά), Τσοκάνης, Μίχαϊ(σέντερ μπακ), Γιαννιώτη(δεξιά), στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ τους: Μπράβο, Μάρκος Πάουλο, πιο μπροστά τους: Κλέζιο (δεξιά), Ντίας, Φάρλεϊ Ρόζα(αριστερά) και στην επίθεση τον Μοράρ.
Μόλις 38 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του αγώνα ο Μοράρ κάνει το 0-1 και ο Παναιτωλικός ξεκίνησε τον αγώνα με τους καλύτερους οιωνούς. Όμως η χαρά του δεν κράτησε πολύ καθώς η ΑΕΛ άρχισε έναν «βομβαρδισμό» ευκαιριών στο 9’ Μιλοσάβλιεβιτς κάνει το 1-1 και ο Γκόλιας στο 14’ το 2-1. Στο 21’ έρχεται και η αποβολή του Μάρκους Πάολο και η ΑΕΛ εκτός από προβάδισμα στο σκορ έχει και αριθμητικό πλεονέκτημα.
Παρά το 2-1 η ΑΕΛ συνέχιζε να σφυροκοπάει την εστία του Παναιτωλικού με τον Κυριακίδη να έχει γίνει... «Τιραμόλα» («τερματοφύλακας λάστιχο») και στο 42’ ο Ναζλίδης με πέναλτι που κέρδισε από τον Τσοκάνη κάνει το 3-1.
Στο δεύτερο μέρος πάλι η ΑΕΛ πιέζει και ο Αγκάνοβιτς στο 57’ κάνει το 4-1. Κάπου εκεί πέφτει ο ρυθμός των γηπεδούχων, το πληρώνουν με αυτογκολ του Μασούρα (61’) και γίνεται το 4-2.
Ο Αντωνίου φρεσκάρει την ομάδα βάζοντας τον Περόνε (ο Ντέλετιτς παίζει πιο πίσω), τον Μλαντένοβιτς (σαν δεξί χαφ) και τον Μπάλα.
Οι φιλοξενούμενοι πλησιάζουν στο 4-3 με τον Ντίας αλλά στη συνέχεια η ΑΕΛ πιέζει και δικαιούταν ένα πέμπτο γκολ που δεν το έβαλε λόγω Κυριακίδη.
Ο Περόνε και ο Μλαντένοβιτς νικήθηκαν κατά κράτος σε δύο τετ-α-τετ.
Το τελικό 4-2 βρίσκει τους παίκτες της ΑΕΛ να πανηγυρίζουν ενώ για τον Παναιτωλικό δεν σημαίνει κάτι αφού είναι βαθμολογικά αδιάφορος.

 

ΦΑΣΕΙΣ...ΓΚΟΛ
1’: Ο Μοράρ βγαίνει μόνος προ του Μπόζοβιτς ύστερα από μπαλιά του Φόρλεϊ Ρόζα και με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή κάνει το 0-1 παρότι ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ βρίσκει την μπάλα με το δεξί χέρι του ελάχιστα όμως και δεν μπορεί να της αλλάξει πορεία.
3’: Σέντρα του Φατιόν από αριστερά, η μπάλα φθάνει στον Μασούρα που μέσα από τη μεγάλη περιοχή σουτάρει άουτ.
4’: Σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Αγκάνοβιτς αποκρούει ο Κυριακίδης, η μπάλα φθάνει στον Μιλοσάβλιεβιτς που σουτάρει εκ νέου αλλά αποκρούει πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.
9’: Ο Αγκάνοβις από δεξιά τροφοδοτεί τον Μιλοσάβλιεβιτς που με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή κάνει το 1-1.
16’: Ο Ντέλετιτς από δεξιά εκτελεί κόρνερ και ο Γκόλιας στο πρώτο δοκάρι με εκπληκτική κεφαλιά κάνει το 1-1.
27’: Εκπληκτική μπαλιά του Ντέλετιτς στον Μασούρα που βγαίνει μέσα στη μεγάλη περιοχή μόνος απέναντι στον Κυριακίδη αλλά σουτάρει στο εξωτερικό μέρος των διχτυών του τερματοφύλακα του Παναιτωλικού.
31’: Σουτ του Ντέλετιτς έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα καταλήγει άουτ.
34’: Σουτ του Ντέλετιτς μέσα από την μεγάλη περιοχή αποκρούει ο Κυριακίδης.
38’: Από δεξιά ο Μασούρας κάνει σέντρα αλλά ο Αγκάνοβιτς δεν μπορεί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
41’: Ο Τσοκάνης ανατρέπει καθαρά τον Ναζλίδη και ο διαιτητής Σκουλάς καταλογίζει πέναλτι.
42’: Το εκτελεί ο Ναζλίδης και κάνει το 3-1.
52’: Ο Φόρλει Ρόζα εκτελεί φάουλ και ο Μπράβο από κοντά δεν πιάνει καλό σουτ και μπλοκάρει ο Μπόζοβιτς.
57’: Σέντρα του Χούμπτσεφ από τα αριστερά και ο Αγκάνοβιτς πολύ εύκολα στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με ωραία κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή.
61’: Σέντρα από τα δεξιά του Γιαννιώτη, ο Μπόζοβιτς βγαίνει από την εστία και ο Μασούρας που δεν τον έχει δει, με κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και κάνει το 4-2.
71’: Σουτ του Ντέλετιτς λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, αποκρούει ο Κυριακίδης.
82’: Σέντρα από δεξιά του Μοράρ αλλά το σουτ του Ντίας μέσα από τη μεγάλη περιοχή καταλήγει υπερβολικά άουτ.
84’: Ο Χούμπτσεφ κάνει σέντρα από αριστερά και ο Περόνε από κοντά σουτάρει αλλά αποκρούει ο Κυριακίδης εντυπωσιακά.
86’: Ο Ναζλίδης από αριστερά κάνει σέντρα και Μλαντένοβιτς σουτάρει μέσα από τη μεγάλη περιοχή αλλά αποκρούει ο Κυριακίδης.
90+1’: Ωραίο πλασέ του Μοράρ αλλά η μπάλα κινείται παράλληλα προς της εστίας του Μπόζοβιτς και αποκρούει στη συνέχεια ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ.

 

Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ
Από την ΑΕΛ κορυφαίος ο Αγκάνοβιτς, καταπληκτικός για μια ακόμα φορά. Από κει και πέρα ο Μπόζοβιτς δε πιέστηκε αλλά και δεν έχει ευθύνη στα γκολ. Τα τρία σέντερ μπακ με εξαίρεση τη φάση του πρώτου τέρματος πήγαν καλά, με τον Γκόλια να πετυχαίνει εκπληκτικό γκολ.
Ο Φατιόν μεγάλο παιχνίδι όπως και ο Μιλοσάβλιεβιτς. Ο Ναζλίδης σούπερ για μια ακόμα φορά όπως και ο Ντέλετιτς. Ο Μασούρας υπέροχος στο πρώτο μέρος(του έλειψε το γκολ) αλλά όχι στο δεύτερο ημίχρονο. Καλός ο Χούμπτσεφ και μέτριος ο Μλαντένοβιτς. Ο Περόνε μπορούσε να βάλει γκολ ενώ ο Μπάλας έπαιξε λίγο και δεν κρίνεται.
Από τον Παναιτωλικό καλύτερος ο Κυριακίδης και ακολούθησε ο Φάρλεϊ Ρόζα.

 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Ο διαιτητής Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας) έδωσε ρεσιτάλ, σωστά απέβαλε τον Μπορμπόκη(συνεργάτης του Δέλλα στην τεχνική ηγεσία, άγνωστο γιατί είχε τόσο έντονες διαμαρτυρίες), σωστή η αποβολή του Μάρκος Πάουλο, σωστό το πέναλτι πάνω στον Ναζλίδη. Σε μια φάση μόνο υπήρξε λάθος, όταν ο βοηθός Μπουξμπάουμ(Ανατολικής Αττικής) υπέδειξε λανθασμένα οφσάιντ στον Μιλοσάβλιεβιτς. Στην εξέλιξη της φάσης πέτυχε ο Περόνε γκολ αλλά είχε προηγηθεί η υπόδειξη του βοηθού.
Σωστός ο βοηθός Νικολαΐδης(Μακεδονίας).
Κίτρινες κάρτες είδαν οι: Μασούρας, Μόρας, Φατιόν, Μαρινάκης, Μπράβο ενώ απευθείας κόκκινη κάρτα είδε ο Μάρκος Πάουλο.
ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου): Μπόζοβιτς, Ζίζιτς, Μόρας, Γκόλιας, Μασούρας (70’ Μλαντένοβιτς), Χούμπτσεφ, Μιλοσάβλιεβιτς, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (62’ Περόνε), Ντέλετιτς (80’ Μπάλλας), Ναζλίδης.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Γιαννιώτης, Τσοκάνης, Μίχαϊ, Μαρινάκης, Μπράβο (63’ Ρόσα), Μάρκος Πάουλο, Κλέζιο (80’ Κλέζιο), Ντίας, Φάρλεϊ Ρόζα, Μοράρ.

 

 

ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ:
Πάμε για την πρόκριση

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου μιλώντας στην «ΕτΔ» είπε: «Τώρα πάμε για την πρόκριση κόντρα στην ΑΕΚ. Θέλω να πω ότι στο φύλλο αγώνα δηλώθηκε κανονικά ο Αγκάνοβιτς και δεν ξέρω πώς έγινε διανομή με το όνομα του Κριζμάν που δεν είχα σκοπό να τον βάλω για να τον προστατεύσω από τον τραυματισμό του».

 

 

ΘΩΜΑΣ ΝΑΖΛΙΔΗΣ:
Δεύτερη και φαρμακερή

Η εκτέλεση πέναλτι του Θωμά Ναζλίδη αλά Πανένκα (Τσέχος παίκτης που καθιέρωσε αυτό τον τρόπο εκτέλεσης των πέναλτι με πέρασμα της μπάλας πάνω από το σώμα του τερματοφύλακα. Χαρακτηριστικό ήταν στον τελικό Τσεχοσλαβακίας-Γερμανίας όταν στο τελευταίο πέναλτι με εκπληκτική ψυχραιμία και μαστοριά ξεγέλασε τον Ζεπ Μάγερ, αναγκάζοντάς τον να πέσει λίγο πριν σουτάρει κι έπειτα σκάβοντας την μπάλα, την πέρασε πάνω από το σώμα του) ήταν η καλύτερη που είδαμε τα τελευταία χρόνια από παίκτη της ΑΕΛ.
Τον ρωτήσαμε μετά το τέλος του αγώνα για την εκτέλεση και μας είπε: «Είναι η δεύτερη φορά που το κάνω. Η πρώτη ήταν στο μπαράζ ανόδου Πλατανιά Χανίων-Καλλονή 3-0 όταν σαν παίκτης του Πλατανιά το εκτέλεσα και το έχασα. Τώρα η δεύτερη ήταν και φαρμακερή. Το δοκίμαζα συνέχεια στις προπονήσεις».
• Τελικά η ομάδα σώθηκε...
«Σίγουρα αν και μαθηματικά θέλουμε ένα βαθμό ακόμα. Αλλά έχουμε σωθεί. Το σημαντικό είναι ότι πήραμε ψυχολογία για τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ».
• Ποιες οι προβλέψεις για τον αγώνα με την ΑΕΚ;
«Πάμε για την πρόκριση, τίποτα άλλο».
Μετά το τέλος του αγώνα ο Θωμάς Ναζλίδης για τη γιορτή του και το γκολ «πνίγηκε» στις αγκαλιές των γονέων του, Σοφίας και Βασίλη, ενώ για τον πανηγυρισμό με τον φρονιστή της ομάδας Νίκο Τσαρέα μάς είπε: «Πριν τον αγώνα του είπα ότι θα κερδίσουμε και θα βάλω γκολ. Και στα δύο έπεσα μέσα και το πανηγύρισε και αυτός. Έκανα προφητεία...».

 

ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΛΙΑΣ:
Μισό εγώ, μισό ο Ντέλετιτς

Για το υπέροχο γκολ αλά Μαχλά που πέτυχε ο Νίκος Γκόλιας μάς είπε μετά το τέλος του αγώνα: «Το γκολ ήταν μισό δικό μου και μισό του Ντέλετιτς που εκτέλεσε το κόρνερ. Το πανηγυρίσαμε εξίσου και οι δύο».
Τέλος σε ερώτησή μας αν είναι έτοιμος να παίξει αμυντικό χαφ κόντρα στην ΑΕΚ, με δεδομένη την απουσία του Φατιόν, μας απάντησε: «Είμαι έτοιμος για όλα και για οποιαδήποτε θέση για να βοηθήσω για την πρόκριση στον τελικό που θέλουμε όλοι».

 

 

Η μάχη της παραμονής
Τυπικά η μάχη της παραμονής δεν έχει ολοκληρωθεί και ας δούμε το πρόγραμμα όλων των ομάδων που θεωρητικά κινδυνεύουν να ακολουθήσουν τον Πλατανιά Χανίων στην παρακάτω κατηγορία.

 

• ΑΕΛ (29 β.)
22/4 19:00 ΠΑΣ Γιάννινα (Ε)
29/4 19:00 Ξάνθη (Ε)
6/5 19:00 Λαμία (Μ)

 

• ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (26 β.)
22/4 19:00 Ολυμπιακός (Μ)
29/4 19:00 Αστέρας (Ε)
6/5 19:00 ΑΕΚ (Μ)

 

• ΛΑΜΙΑ (26 β.)
22/4 19:00 Παναιτωλικός (Ε)
29/4 19:00 ΠΑΣ Γιάννινα (Μ)
6/5 19:00 ΑΕΛ (Ε)

 

• ΚΕΡΚΥΡΑ (21 β.)
16/4 19:00 Ολυμπιακός (Ε)
22/4 19:00 Αστέρας (Μ)
29/4 19:00 ΑΕΚ (Μ)
6/5 19:00 Ατρόμητος (Ε)
*Με (Μ) είναι τα εντός έδρας παιχνίδια και με (Ε) τα εκτός έδρας.

 

 

ΜΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑΝ ΚΑΡΤΕΣ
Εχασε δύο παίκτες...
• Σε ποια παιχνίδια δεν θα αγωνισθούν

Τρεις παίκτες της ΑΕΛ είδαν την κίτρινη κάρτα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και ήταν οι: Βαγγέλης Μόρας, Γιάννης Μασούρας (συμπλήρωσαν επτά και τέσσερις κάρτες αντίστοιχα και χάνουν δύο και ένα παιχνίδι, από τα επόμενα τρία) και ο Φατιόν. Στο όριο βρίσκονται δύο παίκτες, ο Νίκος Γκόλιας με έξι και ο Μλάντεν Μπόζοβιτς με τρεις.
Θυμίζουμε ότι ο Φατιόν Άντονι, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης έφτασε τις δεκατρείς κίτρινες κάρτες και έτσι δηλώθηκε να απουσιάσει στους δύο εκτός έδρας αγώνες των «βυσσινί» με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 28η αγωνιστική και με την Ξάνθη για την 29η αγωνιστική. Επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Νίκολα Ζίζιτς στο εντός έδρας ματς με την Κέρκυρα και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του, στους εκτός έδρας αγώνες με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την 28η αγωνιστική και με Ξάνθη για την 29η αγωνιστική. Τέλος τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Ράντομιρ Μιλοσάβλιεβιτς στο εντός έδρας ματς με την Κέρκυρα και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του, στον εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη για την 29η αγωνιστική.
Ο Μασούρας θα δηλωθεί να μην αγωνισθεί στα Γιάννενα εκτός έδρας, ενώ ο Μόρας στα Γιάννενα εκτός έδρας και στη Λαμία εντός έδρας.
Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες της ΑΕΛ την σεζόν 2017-2018
Φατιόν 14 (θα εκτίσει με ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη), Γουάλας 8, Ζίζιτς 7 (θα εκτίσει με ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη), Μόρας 7(θα εκτίσει με ΠΑΣ Γιάννινα και Λαμία), Γκόλιας 6, Περόνε, Κριζμάν, Ντέλετιτς 5, Αγκάνοβιτς, Ρέντζας, Μιλοσάβλιεβιτς 4 (θα εκτίσει με Ξάνθη), Μασούρας 4(θα εκτίσει με ΠΑΣ Γιάννινα), Μπόζοβιτς 3, Ναζλίδης, Χούμπτσεφ, Λεοζίνιο, Γιοβάνοβιτς 2, Μλαντένοβιτς 1.

 

Ρεπορτάζ: Σωτ. Κέλλας
Φωτ.: Κων. Τσάντζος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass