Επιχείρηση: Επιθετικοί…

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΛ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΔΥΟ ΠΑΙΚΤΩΝ

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2018 22:14

Η απόφαση του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια να δώσει οικονομική βαρύτητα στην απόκτηση δύο επιθετικών παικτών σημαίνει ότι από αυτούς θα ξεκινήσει ο αγωνιστικός σχεδιασμός της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Στη λαρισινή ομάδα έχουν εντοπίσει τρεις παίκτες ικανούς να αυξήσουν την παραγωγικότητα στο σκοράρισμα. Και οι δύο προέρχονται από τη Βόρεια Αφρική και την ίδια χώρα.

Ο ένας, είχε γράψει η «Ε», είναι 25χρονος ύψους 1.85 και πέτυχε 18 τέρματα ενώ ο άλλος είναι λίγο κοντύτερος(1.80) και πιο γρήγορος και πέτυχε 15 τέρματα.

Και οι δύο είναι καλοί παίκτες και μάλιστα ευσεβής πόθος είναι να αποκτηθούν και οι δύο μαζί ώστε να μπορούν να συνεργαστούν λόγω γλώσσας καλύτερα απ' ότι ένα δίδυμο που να προέρχεται από διαφορετικές χώρες.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει εντοπίσει και έναν τρίτο επιθετικό Ευρωπαίο με τον οποίο επίσης κάνει συζητήσεις για να προχωρήσει στην απόκτησή του.

Από κει και πέρα το μεταγραφικό ενδιαφέρον από τους «βυσσινί» περιλαμβάνει και την απόκτηση σέντερ μπακ ενώ ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το θέμα της παραμονής του Βαγγέλη Μόρα, με τον οποίο ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας αναμένεται να κάνει συζητήσεις τις επόμενες μέρες.

Ο Ασίγκμπα έμεινε ελεύθερος από τη Λαμία αλλά προς το παρόν από την ΠΑΕ ΑΕΛ λένε ότι δεν τους ενδιαφέρει η περίπτωση, παρότι έριξε «γέφυρες» για να συνεχιστούν οι συζητήσεις για τη μεταγραφή του.

Αυτό που φαίνεται είναι ότι θα αποκτηθούν σίγουρα τέσσερις ποδοσφαιριστές και θα προστεθούν στους Αναστασόπουλο, Καπό και Χοτζάλι.

9 έως 28 ΙΟΥΛΙΟΥ

Τέλη Ιουνίου θα γίνει άτυπα η πρώτη συγκέντρωση των παικτών της ΑΕΛ όπου θα περάσουν εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις ενώ επίσης θα ξεκινήσει η προετοιμασία στις 2 Ιουλίου. Το βασικό στάδιο θα γίνει στο Καρπενήσι από 9-28 Ιουλίου.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass