Φάιναλ φορ βόλεϊ Παγκορασίδων στη Νεάπολη

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Α.Ο.ΣΟΥΦΛΑΡΙΩΝ

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2018 15:34

Διεξάγεται σήμερα και αύριο το φάιναλ φορ βόλεϊ Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Νεάπολης, με το οποίο θα πέσει και η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου 2017-18 στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της Κεντρικής Ελλάδας.


Η ώρα που περίμεναν όλοι οι φίλοι του αναπτυξιακού πρωταθλήματος ήρθε, με δύο σπουδαίες μονομαχίες σήμερα στο φάιναλ φορ της ΕΣΠΕΚΕΛ. Οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της φετινής διοργάνωσης, Φιλαθλητικός Λάρισας, Α.Ο. Σουφλάρια, Γ.Σ.Αλμυρού και Α.Σ.Ιτέας θα αναμετρηθούν για να κατακτήσουν το τρόπαιο, της πρωταθλήτριας Παγκορασίδων.
Μετά από μια κουραστική σεζόν με πολλά ματς, συγκινήσεις, ένταση και σασπένς οι καλοί θα πρέπει να κερδίσουν τους καλύτερους για να γίνουν πρώτοι.
Στη Λάρισα θα ταξιδέψουν από την Ιτέα η ομάδα Α.Σ.Ιτέας και από τον Αλμυρό ο τοπικός Γ.Σ. Αλμυρού, με τους Λαρισαίους οικοδεσπότες, Φιλαθλητικό Λάρισας και ΑΟ Σουφλαρίων, να «τρέχουν» όλες αυτές τις μέρες προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια.
Εκτός από τις δύο φιλοξενούμενες αποστολές, στη Λάρισα ετοιμάζονται να ακολουθήσουν τα παιδιά τους πολλοί γονείς τόσο από την Ιτέα όσο και από τον Αλμυρό, ενώ αρκετοί ακόμη θα περιμένουν να δουν αν η ομάδα τους θα προκριθεί στον τελικό της Κυριακής για να κάνουν αυθημερόν το ταξίδι.
Η ομάδα του Φιλαθλητικού έχει στόχο την κατάκτηση ενός ακόμη μεταλλίου, έχοντας κρεμάσει την προηγούμενη χρόνια το ασημένιο κατακτώντας τη 2η θέση, κερδίζοντας την καταξίωση και τον σεβασμό από όλους. Άλλωστε το να φτάσεις στην κορυφή είναι δύσκολο, ακόμη όμως πιο δύσκολο είναι να παραμείνεις εκεί και η ομάδα του Φιλαθλητικού το έχει καταφέρει με τον καλύτερο τρόπο τα τελευταία τέσσερα (4) χρόνια, που δίνει ανελλιπώς το παρόν στα final-four.  Μετάλλιο θέλει να κατακτήσει και ο Α.Ο.Σουφλαρίων που έχει μια αξιόλογη ομάδα και τα κορίτσια χωρίς άγχος θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να προκριθούν στον αυριανό τελικό.
Η ατμόσφαιρα στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Νεάπολης αναμένεται να είναι ενθουσιώδης με πολύ κόσμο, μιας και αυτοί οι αγώνες παραδοσιακά προσελκύουν πολλούς φιλάθλους και σκάουντερ από όλη την Κεντρική Ελλάδα. Οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης καλούνε τον φίλαθλο κόσμο του βόλεϊ και όχι μόνο, να βρεθούν στο κλειστό της Νεάπολης και να στηρίξουν με το χειροκρότημά τους, όλες τις ομάδες που θα αγωνιστούν.

 

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΗΜΕΡΑ (Ημιτελικοί)
16:00 ΑΣ Ιτέας – ΑΟ Σουφλαρίων(1)
18:30 ΓΣ Αλμυρού – Φιλαθλητικός Λ.(2)

 

ΑΥΡΙΟ
ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
14:00 Ηττημένος 1 – Ηττημένος 2
ΤΕΛΙΚΟΣ
16:30 Νικητής 1 – Νικητής 2 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass