Αλλαγή δεδομένων με Γουάλας

Συμφωνία της ΑΕΛ με τον Γκανέζο Ρομπέρ Γκάνσα

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2018 22:29

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την πρόθεση της λύσης των συμβολαίων με τους Λεοζίνιο και Γουάλας, αλλά υπάρχει αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του Φερνάντο Γουάλας που πληροφορίες θέλουν να επικοινώνησε με τον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια και να

του εξέφρασε την επιθυμία της παραμονής του στην ομάδα. Στο μεταξύ η ΠΑΕ ΑΕΛ υπέγραψε προσύμφωνο συνεργασίας τριετούς διάρκειας με τον 23χρονος Γκανέζο Ρομπέρ Γκάνσα (φωτ.) που αγωνιζόταν στην Al-Shabab SC στο Ομάν(τερμάτισε στη δεύτερη θέση) όπου σε 14 αγώνες πέτυχε 10 τέρματα ενώ βοήθησε την ομάδα του να κερδίσει το Mazda Professional Cup τον Ιανουάριο του 2018 πετυχαίνοντας το νικητήριο τέρμα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης(2-1). Έχει αγωνισθεί ακόμα στις: Eleven Wise(32 συμμετοχές 18 γκολ), Wassaman United(9 συμμετοχές, 4 γκολ), Ebusua Dwarfs(3 συμμετοχές), North Bangkok University (17 συμμετοχές 9 γκολ), Al-Salam Sports Club(15 συμμετοχές, 8 γκολ). Ο Γκανσα γεννήθηκε στην άκρη της Γκάνας στις 23 Οκτωβρίου 1994 και έχει ύψος 1.84 μέτρα.
ΤΕΛΟΣ Ο ΜΠΟΖΟΒΙΤΣ
Συνεχίζονται οι αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών από την ΠΑΕ ΑΕΛ. Μετά τους Θωμά Ναζλίδη, Εμάνουελ Περόνε, Βασίλη Ρέντζα, που δεν θα συνεχίσουν στην ΑΕΛ την επόμενη σεζόν, σειρά παίρνει ο Μλάντεν Μπόζοβιτς που δεν δέχτηκε τη μείωση που του πρότεινε η διοίκηση των «βυσσινί» και έτσι μένει ελεύθερος.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ
Σήμερα στις 18.00 ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας θα έχει συνάντηση στην Αθήνα με τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass