ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΑΒΟΡΙ ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ ΤΗΣ Α2 ΤΟΥ ΠΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ

Ετοιμες για Α1 Εθνική οι γυναίκες του ΝΟΛ

Δημοσίευση: 28 Ιουν 2018 22:09

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Η αντίστροφη μέτρηση για τα πλέι οφ στην Α2 Εθνική του πόλο γυναικών που θα κρίνει τη μία από τις τέσσερις ομάδες που θα πάρει το εισιτήριο για τη μεγάλη Εθνική κατηγορία άρχισε. Το λαρισινό άρωμα θα είναι έντονο και στο φετινό τουρνουά, καθώς ο ΝΟΛ θα διεκδικήσει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν την άνοδο στην Α1 Εθνική.
Η ομάδα της Λάρισας πέρσι έχασε την άνοδο στα τέσσερα τελευταία λεπτά του τελευταίου κρίσιμου αγώνα των πλέι οφ, ωστόσο φέτος τα πράγματα έχουν διαφοροποιηθεί. Ο ΝΟΛ βάσει της απόδοσής του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος αποτελεί το μεγάλο φαβορί κι όπως επισήμανε στην «Ε» ο τεχνικός Βασίλης Κουνδουράκης υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά.


Τα πλέι οφ θα διεξαχθούν στις 14 και 15 Ιουλίου (ανάμεσα στις πόλεις που δήλωσαν επιθυμία να φιλοξενήσουν το τουρνουά είναι και η Λάρισα) και στην τετράδα εκτός του ΝΟΛ θα μετέχουν ο Πανιώνιος, η Χίος και τα Χανιά. Ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής για την ομάδα της Λάρισας θεωρείται ο Πανιώνιος τον οποίο ωστόσο ο ΝΟΛ κέρδισε και στα δύο παιχνίδια (11-5 εκτός και 14-11 εντός) στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής.
«Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα με έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στον όμιλό μας και τερματίσαμε στην πρώτη θέση. Πιστεύω ότι είμαστε το φαβορί, αλλά θα πρέπει να το επιβεβαιώσουμε και μέσα στην πισίνα», σχολίασε ο Βασίλης Κουνδουράκης και πρόσθεσε: «Η ομάδα θα είχε ανέβει στην Α1 Εθνική πέρσι, αλλά συνέβησαν κάποια πράγματα που δεν το επέτρεψαν. Δεν εκδόθηκαν τα δελτία των δύο καλύτερων μεταγραφών που κάναμε, ωστόσο η ομάδα έφτασε να διεκδικεί μέχρι τέλους την άνοδο στα ίσια.
Φέτος έχουμε γεμάτο ρόστερ και πιστεύω ότι από εμάς εξαρτάται η άνοδο. Η ομάδα έχει ενισχυθεί με ποιοτικές μεταγραφές, ενώ εξίσου εξαιρετικές είναι και οι Λαρισαίες αθλήτριες που στελεχώνουν το ρόστερ.
Υπερτερούμε τακτικά έναντι των αντιπάλων μας, όπως άλλωστε φάνηκε και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς και οι έξι νίκες που πετύχαμε ήρθαν σχετικά εύκολα, χωρίς να πιεστούμε.
Πλέον βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας μας και σε γενικές γραμμές νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι. Δουλεύουμε σε κάποια κομμάτια της τακτικής και δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα.
Είναι πολύ σημαντικό για την πόλη της Λάρισας, για το άθλημα του γυναικείου πόλο, αλλά και για τον σύλλογο να πετύχουμε την άνοδο στην Α1 Εθνική. Θα είναι παράλληλα μία δικαίωση για τους Χρήστο Τουλουμτζίδη και Στέλιο Χασιώτη, δύο ανθρώπους που δουλεύουν αδιάκοπα και βρίσκονται συνεχώς δίπλα στην ομάδα, αλλά και για τον κ. Δ. Κουρέτα που ξεκίνησε το γυναικείο πόλο πριν μία 10ετία περίπου», κατέληξε ο Βασίλης Κουνδουράκης.
Η ομάδα του ΝΟΛ αποτελείται από τις παρακάτω αθλήτριες: Καζάνα Χρυσούλα, Μπενέκου Ιόλη, Μπενέκου Άλκηστη, Τουλουμτζίδου Ιωάννα, Χασιώτη Βίκη, Τζίμα Μάγδα, Ιωακείμ Βάσω, Φλώρου Χριστίνα, Φλώρου Μαρίνα, Μπελέγρη Δέσποινα, Τσιγαρίδα Ασημένια, Πατούνα Αναστασία, Μιγδάνη Χριστίνα, Κυροδήμου Κατερίνα, Θεοχάρη Ευαγγελία, Λαμπρονίκου Ραφαέλα, Τσιάρα Βασιλική, Σαμαρά Αντριάννα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass