ΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ «Ε»

Γ. Μασούρας: Η Λάρισα δεύτερη πατρίδα μου

ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΤΟ «ΑΝΤΙΟ»

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2018 22:05

Ανακοινώθηκε χθες το πρωί από τον Ολυμπιακό η απόκτηση του Γιάννη Μασούρα από την ΑΕΛ, χωρίς βέβαια να αναφέρουν ποσό και ανταλλάγματα που δόθηκαν στη λαρισινή ομάδα.

Γι’ αυτό φρόντισε η ΠΑΕ ΑΕΛ με τη δικιά της ανακοίνωση που ανέφερε τα ακόλουθα:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του διεθνούς μας ποδοσφαιριστή με την Under 21 Γιάννη Μασούρα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα εισπράξει γι’ αυτή τη μεταγραφή 1.000.000,00€ και διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης 10% για οποιαδήποτε μεταγραφή του Γιάννη Μασούρα για ποσό άνω του 1.000.000,00€. Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα πάρει με ελεύθερη μεταγραφή από την ΠΑΕ Ολυμπιακός 2 παίκτες της επιλογής της από τους παίκτες που ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν θα κρατήσει στο ρόστερ».

 

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ
Ο παίκτης, μόλις ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ολυμπιακό η μεταγραφή του, έκανε δήλωση στην «Ε» και είπε τα εξής:
« Κλείνει σήμερα για μένα ένας ποδοσφαιρικός κύκλος, σε μία πόλη που αγάπησα σαν δεύτερη πατρίδα μου και ένιωσα πως με αγάπησε αντίστοιχα κι αυτή.
Νιώθω γεμάτος, αφού γνώρισα πραγματικούς φίλους και ανθρώπους που με αγκάλιασαν και με βοήθησαν σαν να ήμουν δικό τους παιδί.
Γνώρισα και βίωσα αυτούς τους μοναδικούς φιλάθλους-οπαδούς, που ζουν και αναπνέουν για την ΑΕΛ και είναι πάντα «…στις χαρές και στις λύπες κοντά…». Τους ευχαριστώ μέσα απ’ τα βάθη της καρδιάς μου για τη βοήθεια και τη στήριξη.
Εύχομαι να ξαναδούν την ΑΕΛ στο champion’s league, εκεί που της αξίζει να βρίσκεται πάντα.
Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, το εξαίρετο ιατρικό επιτελείο της ΑΕΛ, τους φροντιστές και όλους τους διοικητικούς υπαλλήλους της ομάδας. Τους δημοσιογράφους της πόλης, που είτε με αδίκησαν άθελά τους είτε με θεώρησαν διακριθέντα.
Ιδιαίτερη μνεία οφείλω στον κ. Αλέξη Κούγια που με πίστεψε και στο Δ.Σ., όπως και στους κατά καιρούς προπονητές μου.
Δεν μπορώ να μην αναφέρω ιδιαίτερα και ξεχωριστά τον κ. Ηλία Φυντάνη, που μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω τις ικανότητές μου και πίστεψε σε μένα από την αρχή.
Νιώθω ευλογημένος από τον καλό Θεό, γιατί θεωρώ πως έφερε μπροστά μου, στην πιο κρίσιμη στιγμή της καριέρας μου, τον εξαίρετο άνθρωπο και λαμπρό επιστήμονα, τον Μaster καθηγητή Φυσικής Αγωγής – προπονητή και υπ. διδάκτορα ποδοσφαίρου κ. Γιάννη Πλιάτσικα, ο οποίος αξιολόγησε τις δυνατότητές μου, μου μίλησε για τα προσόντα μου και ευθέως για τα σημεία που χρειαζόμουν περισσότερη δουλειά και ξεκίνησα να προπονούμαι μαζί του. Όταν συνεργάστηκα με τον κ. Πλιάτσικα ένα «νέο ποδόσφαιρο» άρχισε να ξεδιπλώνεται μπροστά μου. Αυτός μου έμαθε και μου μαθαίνει καθημερινά πράγματα που δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι υπάρχουν στο ποδόσφαιρο και ανέδειξε έτσι τις ποδοσφαιρικές μου ικανότητες, με μεθοδικότητα και επιστημοσύνη. Θα συνεχίσω να συνεργάζομαι μαζί του, οπότε θα ’ναι μία καλή ευκαιρία για μένα να επισκέπτομαι τη Λάρισα, διατηρώντας και εμβαθύνοντας τις σχέσεις που ήδη έχουν αναπτυχθεί.
Τέλος, αν κάτι στη συμπεριφορά μου όλα αυτά τα χρόνια ενόχλησε κάποιους ή αν είπα ή έκανα κάτι που δεν έπρεπε, παρακαλώ να με συγχωρήσετε, γιατί ποτέ δεν θέλω να πικραίνω κανένα.
Θα είμαι συχνά στην πόλη, οπότε δεν ταιριάζει μεταξύ μας το «αντίο», αλλά σίγουρα το «εις το επανιδείν».

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για την έναρξη της συνεργασίας τους με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Μασούρα ανέφερε τα εξής:
«Ο Γιάννης Μασούρας (1,81μ.) γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου 1996 στην πόλη της Πάτρας. Αγωνίζεται ως δεξί μπακ. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία της Παναχαϊκής και γρήγορα προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα. Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2013 υπέγραψε και το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Αχαΐας.
Ύστερα από δύο χρόνια και έχοντας «γεμάτες» σεζόν με τους «κοκκινόμαυρους», υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΛ. Την πρώτη του χρονιά στους «βυσσινί» πραγματοποίησε 14 συμμετοχές στη Football League. Την επόμενη χρονιά «συστήθηκε» στο κοινό της Super League, αφού έκανε το ντεμπούτο του κόντρα στον Παναθηναϊκό στις 30 Απριλίου 2017.
Τη σεζόν που μας πέρασε, ο νεαρός φουλ μπακ, πραγματοποίησε 23 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία, ενώ αγωνίστηκε και σε 7 ματς του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου πέτυχε και 3 γκολ!
Τέλος, είναι διεθνής με τις μικρότερες εθνικές ομάδες, καθώς είναι ενεργό μέλος της U-21 της χώρας μας. Από σήμερα ανήκει στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού μας!».

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ
Δήλωση για τη μεταγραφή του Μασούρα έκανε και ο μεγαλομέτοχος Αλέξης Κούγιας που ανέφερε: «Εύχομαι στον ποδοσφαιρικό παιδί μου όχι μόνο να έχει μία μεγάλη σταδιοδρομία στον Ολυμπιακό, αλλά και να τον καμαρώσουμε τόσο εγώ όσο και η οικογένεια της ΑΕΛ σε μεγάλα club της Ευρώπης. Ο Γιαννάκης αλλά και η υπέροχη οικογένειά του αξίζουν όλες τις χαρές του κόσμου. Ευχαριστώ τους γονείς του που μου τον εμπιστεύθηκαν από 16 ετών και χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί δεν πρόδωσα την εμπιστοσύνη τους. Ο Μασούρας ποτέ δεν είχε μάνατζερ για να τον «προωθήσει» και όλα τα κατάφερε μόνος του, με την αξία του».
ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΕΛΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass