Στον δήμαρχο το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Ξυλορακέτας

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΙΟ

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2018 21:01

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη, πραγματοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Ξυλορακέτας Λάρισας (Α.Ο.Ξ. Λάρισας).


Ο δήμαρχος υποδέχθηκε στο γραφείο του, τον πρόεδρο Κατσιούλα Ευάγγελο, τον αντιπρόεδρο Τανταλίδη Κωνσταντίνο, τον έφορο αθλητισμού Γδούπα Χαράλαμπο και τα μέλη Παπαθανασίου Ελευθέριο, υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του Σωματείου και Σαμαρά Ιωάννη. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ενημέρωσαν τον δήμαρχο για την ιστορία και τη δράση του Συλλόγου, για την πορεία του αγωνίσματος, για τον αριθμό μελών καθώς και για τη συμμετοχή στους αγώνες. Επίσης έγινε αναφορά για τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής του 7ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ξυλορακέτας, που διοργανώνει ο Α.Ο.Ξ. Λάρισας στο Στόμιο Λάρισας στις 28-29 Ιουλίου, υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α. και την εποπτεία της Α’ Ε.Σ.Α.Ξ., καθώς και με την υποστήριξη του Δήμου Αγιάς.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε τον Δήμο Λαρισαίων για την άριστη συνεργασία που έχει με τα στελέχη της δημοτικής αρχής, ενώ από την πλευρά του ο κ. Καλογιάννης τόνισε ότι ο Δήμος είναι ανοικτός σε συνεργασίες. Τέλος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο.Ξ. Λάρισας παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον δήμαρχο για την προσφορά του στα κοινωνικά πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα της πόλης μας, καθώς και αθλητική φανέλα κάνοντας αναφορά στο λογότυπο του Σωματείου, -κεφάλι αλόγου – που αποτελεί και σύμβολο της πόλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass