Αναβολή λόγω μικρής συμμετοχής

Γ. ΝΑΚΑΣ: «ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ Η ΑΝΑΒΛΗΘΕΙΣΑ Γ.Σ. ΤΗΣ ΕΡΑΣ. ΑΕΛ

Δημοσίευση: 29 Ιουν 2018 22:03

Αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα η προγραμματισθείσα για χθες τακτική Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ, λόγω μικρής συμμετοχής μελών.

Ο πρόεδρος του σωματείου κ. Γιώργος Νάκας και τα μέλη της διοίκησης έκριναν αναγκαίο -λόγω της σοβαρότητας των θεμάτων για τα οποία έπρεπε να ληφθούν αποφάσεις και σε συνάρτηση με τον μικρό αριθμό παριστάμενων μελών- να μεταθέσουν τη Γενική Συνέλευση, η οποία ορίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη, στο ξενοδοχείο Διόνυσος, στις 20:00 (σε περίπτωση μη απαρτίας θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα, μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 21:00).
«Επειδή οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης ως ανώτατο όργανο του σωματείου δεσμεύουν το Δ.Σ. για ένα έτος, πόσο μάλλον όταν αφορούν στα οικονομικά και επειδή πιστεύουμε ότι πρέπει να ενεργοποιηθούν τα μέλη και γενικότερα ο φίλαθλος κόσμος της ΑΕΛ, αφενός αναβάλλουμε την προγραμματισμένη για σήμερα (σ.σ. χθες) Γενική Συνέλευση, αφετέρου καλούμε τον κόσμο να συμμετάσχει, να γίνει ενεργός και να γίνει μέρος των αποφάσεων για το μέλλον της ΑΕΛ, τόσο των τμημάτων της όσο και των γενικότερων θεμάτων της ομάδας» σχολίασε ο κ. Νάκας, ο οποίος έκανε λόγο για γενικότερη απαξίωση και αδιαφορία στις τάξεις των φιλάθλων, που έχουν σοβαρό αντίκτυπο στο σωματείο, ενώ δεν αρνήθηκε να παραδεχθεί ότι λίγο ως πολύ η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη.
«Αν κάποιος κάνει αναδρομή στην πορεία των Γενικών Συνελεύσεων τα τελευταία δύο χρόνια θα πει ότι ναι σιγά-σιγά το περίμενε, διότι η συμμετοχή ήταν φθίνουσα από τη μία Γενική Συνέλευση στην άλλη. Οι αιτίες γι’ αυτό είναι πολλές, έχουν αναλυθεί και ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, η γενικότερη απαξίωση και αδιαφορία που έχει σχηματιστεί στους κόλπους των φιλάθλων, έχει σοβαρό αντίκτυπο και στο σωματείο, τόσο στα όργανά του όσο και στις δραστηριότητες των τμημάτων του» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ για να συνεχίσει υπογραμμίζοντας:
«Θεωρώ το να υπάρχει αυτή η απαξίωση τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι οξύμωρο. Όταν η ναυαρχίδα της ΑΕΛ, η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου, θα συμμετάσχει για τρίτη φορά στη Σούπερ Λιγκ θα περίμενε κανείς το ενδιαφέρον να είναι μεγαλύτερο. Δυστυχώς, ίσως κάποιοι θεωρούν ότι πάντα οι άλλοι πρέπει να βγάζουν το φίδι από την τρύπα και ότι πρέπει να συμμετέχουν μόνο όταν λαμβάνονται πάρα πολύ σημαντικές αποφάσεις. Σ’ αυτούς προσωπικά και όχι ως πρόεδρος του Δ.Σ. έχω να πω ότι οι αποφάσεις τώρα είναι σημαντικές και όχι όταν είναι αργά και έχει επέλθει η ζημιά. Το πρόσφατο μάλιστα παρελθόν, μας διδάσκει ότι καλύτερο είναι το προλαμβάνειν».
Καταλήγοντας ο κ. Νάκας είπε ότι ναι μεν υπάρχει δυσαρέσκεια, αλλά κυρίως είναι θέμα κατανόησης.
«Δεν είναι τόσο δυσαρέσκεια όσο είναι κατανόηση. Προσπαθούμε να ενημερώνουμε τον κόσμο, όσοι έρχονται και αυτό θα κάνουμε από δω και πέρα ώστε να ανατραπεί αυτή η κατάσταση και ο κόσμος να αρχίσει να συμμετέχει».

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass