Παραμένει η Επιτροπή Παρακολούθησης της ΕΠΟ

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΗ. ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Δημοσίευση: 30 Ιουν 2018 19:38

Η Επιτροπή Παρακολούθησης που έχει ορίσει η FIFA για την ΕΠΟ θα παραμείνει για να εποπτεύει το έργο και τη λειτουργία της Ομοσπονδίας για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη.

Το ανακοίνωσε στην ομιλία του, στη διάρκεια της Γ.Σ. της ΕΠΟ, ο διευθυντής εθνικών ομοσπονδιών της FIFA, Μπιορν Βασάλο, ο οποίος μέμφθηκε την προσπάθεια μείωσης των ποινών του Πειθαρχικού Κώδικα.

 

ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
Η τακτική γενική συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας υπερψήφισε τόσο τον διοικητικό όσο και τον οικονομικό απολογισμό της διοίκησης του Ευάγγελου Γραμμένου. Συγκεκριμένα, ο διοικητικός απολογισμός πέρασε με 51 – 14 ψήφους, ενώ να σημειωθεί ότι από τις ΠΑΕ της Super League τον καταψήφισε μόνο ο Ολυμπιακός. Ως προς τις Ενώσεις που επίσης τον καταψήφισαν, αυτές ήταν οι: Δυτικής Αττικής, Εύβοιας, Ηλείας, Ηρακλείου, Κεφαλονιάς, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Κορινθίας, Λακωνίας, Πειραιά, Ρεθύμνου, Τρικάλων και Χανίων. Αντίθετα, «υπέρ» ψήφισαν οι Ενώσεις Καρδίτσας, Λασιθίου, Μεσσηνίας και Έβρου, οι οποίες στις εκλογές του περασμένου Αυγούστου ήταν απέναντι στον πρόεδρο της ΕΠΟ.
Ο οικονομικός απολογισμός έλαβε 45 «ναι», τρία «όχι» και οκτώ «παρών». Τον καταψήφισαν οι ΕΠΣ Ηλείας, Πειραιά και Ηρακλείου, ενώ «παρούσες» δήλωσαν οι ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, Εύβοιας, Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Λακωνίας, Λασιθίου, Ρεθύμνου και Χανίων.

 

ΥΠΕΡΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΤΣΕΧΟΣ ΠΕΤΡ ΦΟΥΣΕΚ
Ο 56χρονος Τσέχος Πετρ Φούσεκ είναι ο ειδικός απεσταλμένος των FIFA και UEFΑ, που θα αναλάβει την επίβλεψη του στρατηγικού πλάνου, που θα εκπονηθεί με στόχο τη βελτίωση της εσωτερικής δομής της ελληνικής ομοσπονδίας. Ο υπερσύμβουλος, όπως αποκαλείται,  πραγματοποίησε την πρώτη του επίσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass