Διακρίσεις Λαρισαίων σε αγώνες Fitness και Bodybuilding

TΗΝ 4η ΘΕΣΗ ΚΑΤΕΛΑΒΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΤΣΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2018 15:42

Δύο Λαρισαίοι από το αθλητικό κέντρο «Mokas», πρωτοεμφανιζόμενοι σε μεγάλες διοργανώσεις, συμμετείχαν σε πανελλήνιους αγώνες Fitness και Bodybuilding.


Συγκεκριμένα, στις Σέρρες διεξήχθη ο αγώνας Natural Mr Hellas 2018/I.N.B.A., όπου ο αθλητής Κυριάκος Κατσάρας κατέλαβε την 1η θέση Classic Physique, 1η θέση Bodybuilding +1.80 cm και πήρε τον τίτλο του Best Poser. Στη συνέχεια, κατέλαβε τον γενικό τίτλο του αγώνα Overall - Natural Mr Hellas 2018. Έτσι, πήρε την πρόκριση να συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Τσεχία, όπου κατέλαβε την 4η θέση στην κατηγορία Classic Physique και στην 6η θέση Men’s open Bodybuilding +1.80 cm.
Ο αθλητής Αλέξης Γιάνναρος έλαβε μέρος στη Θεσσαλονίκη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της I.F.B.B. στην βαριά κατηγορία ανδρών, όπου ανάμεσα σε καταξιωμένους αθλητές και πολυνίκεις σε αγώνες τόσο στον ςλλαδικό χώρο όσο και διεθνώς, απέσπασε επάξια την 3η θέση.
Ικανοποιημένος έμεινε από την πρώτη εμφάνιση των αθλητών του ο Βαγγέλης Μόκας, διότι με τα καλά αποτελέσματα άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.
Και βέβαια σημαντικό μερίδιο στις διακρίσεις είχαν οι προπονητές τους personal trainers Γεώργιος Χελιδωνάς και Σωκράτης Κουκούλης, καθώς όλοι μαζί δουλέψανε για να έρθουνε αυτά τα αποτελέσματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass