Επαιξε… Μπάλλα ο Αντωνίου

*ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΕΛ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΚΟΥΓΙΑ *ΠΟΙΟΙ ΠΡΩΤΕΥΣΑΝ ΣΤΑ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΕΠΙΣΗΜΗ «ΠΡΩΤΗ» *ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2018 22:00

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου έπαιξε… Μπάλλα καθώς με εισήγησή του αποφάσισε να κρατήσει τον Καρδιτσιώτη 25χρονο αμυντικό χαφ παρά την αντίθετη άποψη του μεγαλομετόχου Αλέξη Κούγια που δέχθηκε την άποψη του προπονητή όπως και αυτή που εξέφρασε ο προπονητής τερματοφυλάκων Φουσέκης για την παραμονή του Κώστα Θεοδωρόπουλου.

Πάντως ο Αναστασόπουλος δεν είναι ο μοναδικός που έφυγε καθώς ένας ακόμα παίκτης πήρε εντολή να ψάξει να βρει ομάδα και παίζει στη θέση του στόπερ. Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ του διαμήνυσε ότι πρέπει να βρει άμεσα ομάδα καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του προπονητή.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις η ΑΕΛ ψάχνει δύο στόπερ, έναν επιθετικό και έναν περιφερειακό επιθετικό. Για τον τελευταίο βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός Βαλκάνιου διεθνή παίκτη που αγωνίσθηκε πέρυσι σε πρωταθλήτρια ομάδα της χώρας του, είναι νεαρός (23 χρονών) και έχει χριστεί διεθνής. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται εδώ και δύο μέρες στη Λάρισα με άκρα μυστικότητα και στην ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θέλουν να διαρρεύσει το όνομά του για να μην χαθεί ο ποδοσφαιριστής.

Από κει και πέρα ο Βέργος αποτελεί την επόμενη μεταγραφική κίνηση (περιμένουν την οριστική απόφαση του προπονητή του Ολυμπιακού Μάρτινς) ενώ για τα στόπερ δεν υπάρχουν κάποιες κινήσεις.

ΤΑ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ

Τελείωσαν οι εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών της ΑΕΛ και πρώτος βγήκε ο Πασχάλης Κάσσος και τον ακολούθησαν ο Σουλούκος με τον Ντέλετιτς. Οι επόμενοι ήταν ο Χούμπτσεφ, ο Πινακάς και ο Χοτζάλι.

ΠΕΡΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗΣ

Στο μεταξύ σύμφωνα με πληροφορίες το πλάνο που προτείνει η Σούπερ Λίγκα είναι φέτος να υπάρχουν 16 ομάδες, θα υποβιβαστούν δύο αλλά δεν θα ανέβει καμία από την Football League.

Οι δύο πρώτες ομάδες από την Football League, θα παίξουν στην League 2 που από την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 θα έχει 12 ομάδες.

Η Football League από τη χρονιά εκείνη θα γίνει ερασιτεχνική κατηγορία.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΠΡΩΤΗ

Τη Δευτέρα θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των παικτών της ΑΕΛ στα Δένδρα που θα έχει ανεπίσημο χαρακτήρα αλλά η επίσημη θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στο Ael Fc Arena όπως διέρρευσαν από την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass