Μάχη Κολομβίας και Αγγλίας

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΟΚΤΩ» ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ (21:00)

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2018 15:48

Την τελευταία «κενή» θέση στα προημιτελικά του Μουντιάλ 2018, διεκδικούν σήμερα (21:00) η Κολομβία και η Αγγλία, στην αναμέτρηση που θα γίνει στο γήπεδο της Σπαρτάκ Μόσχας.


Με καλή παρουσία στη φάση των ομίλων, οι δύο μονομάχοι, προέρχονται από διαφορετικές σχολές, με τους Νοτιοαμερικανούς πιο «άναρχους» και πιο «ελεύθερους» μέσα στο γήπεδο και τους Άγγλους με έντονα τα στοιχεία της στοχοπροσήλωσης στο αγωνιστικό πλάνο, της υπομονής και της αλληλοκάλυψης. Κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε ένα «κλειστό» ματς και πολλά θα εξαρτηθούν από τη συμπεριφορά των Νοτιοαμερικανών. Εάν δηλαδή τους βγουν ορισμένες ενέργειες στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, είναι πιθανό να αποκτήσουν τον έλεγχο. Ενώ σε αντίθετη περίπτωση, οι Άγγλοι θα κυριαρχήσουν και θα είναι πιο κοντά στην πρόκριση.
Διαιτητής: Μαρκ Γκάιγκερ (ΗΠΑ)
ΚΟΛΟΜΒΙΑ (Χοσέ Πέκερμαν): Οσπίνα, Αρίας, Ντάβιντσον Σάντσες, Μίνα, Μοχίκα, Ουρίμπε, Κάρλος Σάντσες, Μουριέλ, Κιντέρο, Κουαδράδο, Φαλκάο.
ΑΓΓΛΙΑ (Γκάρεθ Σάουγκεϊτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Γιανγκ, Χέντερσον, Λόφτους-Τσικ, Τριπιέρ, Λίνγκαρντ, Στέρλινγκ, Κέιν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass