Με ηγέτη τον Νεϊμάρ στους «8» η Βραζιλία

ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΞΙΚΟ 2-0

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2018 16:22

Πιστή στο ραντεβού της με την προημιτελική φάση των Παγκοσμίων Κυπέλλων, η Βραζιλία επικράτησε 2-0 του Μεξικού στη Σαμάρα και εξασφάλισε το εισιτήριο για την οκτάδα του Μουντιάλ . Τα γκολ του Νεϊμάρ στο 51' και του Φιρμίνο στο 88'από πάσα του Νεϊμάρ,

έστειλαν τη «σελεσάο» για έβδομη διαδοχική διοργάνωση στα προημιτελικά και επέκτειναν αντίστοιχα το αρνητικό σερί της "Ελ Τρι", που μετρά επτά συνεχόμενους αποκλεισμούς στη φάση των «16». Επόμενο εμπόδιο για τους Νοτιοαμερικανούς, την Παρασκευή 6/7, θα είναι το Βέλγιο . Το αρνητικό για τη «σελεσάο» είναι η κάρτα που δέχθηκε ο Κασεμίρο, που είναι η δεύτερη και σημαίνει ότι ο αμυντικός χαφ της Ρεάλ, παίκτης «κλειδί» στο σύστημα του Τίτε, θα απουσιάσει από τον προημιτελικό.
Διαιτητής: Τζανλούκα Ρόκι (Ιταλία)
Κίτρινες κάρτες: Φιλίπε Λουίς (43'), Κασεμίρο (59', χάνει τον προημιτελικό) - Αλβαρες (38'), Ερέρα (55'), Σαλσέδο (77'), Γκουαρδάδο (90'+)
ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τιτέ): Άλισον, Φάγκνερ, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Φιλίπε Λουίς, Κασεμίρο, Παουλίνιο (80' Φερναντίνιο), Γουίλιαν (90+1' Μαρκίνιος), Κουτίνιο (86' Φιρμίνο), Νεϊμάρ, Ζεσούς.
ΜΕΞΙΚΟ (Χουάν Κάρλος Οσόριο): Οτσόα, Γκαγιάρδο, Αγιάλα, Σαλσέδο, Αλβαρες (55' Ντος Σάντος), Γκουαρδάδο, Ερέρα, Μαρκές (46' Λαγιούν), Λοσάνο, Βέλα, Ερνάντες (60' Χιμένες).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass