Ανανέωσαν Παϊτέρης, Σουλιώτης και Λίταινας

ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2018 20:02

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε χθες την ανανέωση της συνεργασίας με τρεις ακόμα παίκτες από τον βασικό κορμό της περσινής περιόδου.

Πρόκειται για τον γκολκίπερ Παναγιώτη Παϊτέρη, τον κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Σουλιώτη και τον επιτελικό μέσο Δημήτρη Λίταινα.
Στη σχετική ανακοίνωση των «κυανολεύκων» αναφέρονται μεταξύ άλλων ότι «μετά από συζήτηση που έγινε με τρεις βασικούς παίκτες της ομάδας, αποφασίσθηκε η συνέχιση της συνεργασίας, με απώτερο σκοπό την όσο καλύτερη αγωνιστική παρουσία στο πρωτάθλημα της Football League 2018-19.
Μάλιστα παρότι οι Λαρισαίοι παίκτες δέχθηκαν κρούσεις για να πάνε σε άλλες ομάδες της κατηγορίας, αλλά και της Super League, αυτοί έθεσαν σαν πρώτο μέλημά τους τη συζήτηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτη Μαντζανά και εξέφρασαν τη διάθεσή τους να συνεχίσουν - όντας - έχοντας και δεύτερο χρόνο συμβόλαιο μαζί μας.
Έτσι ο γκολκίπερ Παναγιώτης Παϊτέρης, ο κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Σουλιώτης και ο επιτελικός μέσος Δημήτρης Λίταινας θα είναι κοντά μας και στην νέα προσπάθεια που θα κάνουμε για διάκριση στη Football League».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass