ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ:

Νέες μεταγραφές και αποχωρήσεις

ΜΕ ΡΟΣΤΕΡ 27-28 ΠΑΙΚΤΩΝ ΘΑ ΑΝΕΒΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2018 22:17

Αισιόδοξος εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο τεχνικός της ΑΕΛ Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος επισήμανε πως υπάρχουν φιλοδοξίες και μέσα από τη δουλειά έρχονται και οι επιτυχίες.


Ανέφερε πως αναμένεται να γίνουν δυο-τρεις μεταγραφές ακόμη, ενώ πριν η ομάδα αναχωρήσει για το Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με τις αποχωρήσεις, καθώς θέλει ένα ρόστερ 27-28 ποδοσφαιριστών.
Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα και σωματική και ψυχική. Όταν ξεκινά μία προετοιμασία, όλοι σίγουρα είναι χαρούμενοι. Υπάρχει αισιοδοξία, φιλοδοξίες, όρεξη για δουλειά.
Όλα αυτά τα στοιχεία θέλουμε να τα κάνουμε ένα, ξεκινώντας επίσημα από σήμερα σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ. Συνήθως στην αρχή της προετοιμασίας υπάρχουν μεγάλα λόγια, υψηλές υποσχέσεις και στόχοι.
Εγώ θέλω να πω πως πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά, έτσι ώστε να μπορέσουμε να είμαστε όλοι αντάξιοι αυτής της μεγάλης ομάδας. Δεν προγραμματίζουμε κάτι, μόνο δουλειά. Έχουμε υψηλές φιλοδοξίες και πρέπει να τις βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο».
-Για τις μεταγραφές: «Ικανοποιημένος δεν μπορεί να είναι κανένας προπονητής στη μεταγραφική περίοδο. Αυτό που θέλω να πω είναι πως ήρθαν σοβαροί και νεαροί ποδοσφαιριστές στην ομάδα. Έχουν παίξει όλοι την περασμένη σεζόν και αναμένεται να υπάρξουν ακόμα 2-3 μεταγραφές. Τότε θα φανεί αν είναι επιτυχημένη χρονιά. Μπορεί να υπάρξει και αποτυχία σε κάποια, αλλά όλα θα κριθούν στο τέλος».
-Για τις αποχωρήσεις: «Εντός των ημερών και πριν ανέβουμε στο Καρπενήσι θα υπάρξει ανακοίνωση. Πάνω θα ανέβουμε με 27 - 28 ποδοσφαιριστές».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass