Παρουσιάσθηκαν τα 13 νέα φετινά αποκτήματα

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2018 22:19

Ο Αλέξης Κούγιας παρουσίασε τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των «βυσσινί» και έκανε για τον κάθε ποδοσφαιριστή, ξεχωριστά σχόλιο.


Για τον Καρανίκα αποκάλυψε πως στον αγώνα Κυπέλλου στα Γιάννενα του φώναξε «φοράς τη λάθος φανέλα», για τον Σαχίτι είπε «θα φέρει κόσμο στο γήπεδο. Είναι ο… δεξιοπόδαρος Ντέλετιτς».
Για τον Γκέκα ανέφερε πως «είχαμε συμφωνήσει μαζί του από το μέσο της προηγούμενης περιόδου και θα γίνει μάχη στους τερματοφύλακες φέτος», ενώ για τον Νικολούδη είπε πως τον είδε μαζί με τον Οδυσσέα Κλάρα (υπεύθυνο των ομάδων Κ20, Κ17) σε αγώνα Κ20 της Κέρκυρας και τους άρεσε πάρα πολύ.
Για τον Φρίουι είπε πως «έχουμε στηρίξει πολλά πάνω του» δίνοντας τα εύσημα στον τεχνικό διευθυντή Βάνη, για την «ανακάλυψή» του, ενώ τόνισε πως είναι ένα πολύ θρησκευόμενο παιδί και ακολουθεί πιστά το ραμαζάνι, μέχρι τις 14 Ιουλίου.
Παράλληλα στάθηκε και στον Κάσσο λέγοντας πως «τον ήθελα από τότε που ήταν 17 ετών», ενώ για τον Πέτροβιτς ανέφερε πως ήταν μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, γι’ αυτό και δεν προχώρησε αυτή του Χαλκιαδάκη που παίζουν στην ίδια θέση.
Ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ηρακλή Λάρισας Λάμπρο Ιωακείμ για την παραχώρηση του Μπάμη και εκείνος που παρευρισκόταν στην αίθουσα του είπε «πως είναι καθήκον μας τα παιδιά να έρχονται στην ΑΕΛ».
Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Αλέξανδρος Χαλάτσης: «Είμαι υπερήφανος που είμαι σε αυτή την ομάδα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ΑΕΛ».
Λευτέρης Μπάμης: «Το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Να αγωνιστώ και να πετύχει η ΑΕΛ τους στόχους της».
Βαγγέλης Νούσιος: «Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και τον προπονητή μου που με επέλεξε. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά».
Δημήτρης Πινακάς: «Από τη μεριά μου να ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον προπονητή που βρίσκομαι στην πρώτη ομάδα. Θα δουλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ για να ανταποκριθώ».
Νάσος Νικολούδης: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ.Κούγια. Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα και από εδώ και πέρα δουλειά.
Πασχάλης Κάσσος: «Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά με υγεία. Να έχουμε μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο και να έρθει στο γήπεδο. Ευχαριστώ όλους. Τον πρόεδρο, τους προπονητές. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να τους αποδείξω ότι δεν κάνανε λάθος».
Νέστορας Γκέκας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια μεγάλη και ιστορική ομάδα όπως είναι η ΑΕΛ. Εύχομαι υγεία και να πετύχουμε τους στόχους».
Χρήστος Γρομητσάρης: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΛ. Θα δουλέψω να φανώ αντάξιος της ιστορίας και της βαριάς φανέλας. Στον κόσμο και τη διοίκηση».
Νίκος Καρανίκας: «Νομίζω ότι αποτελεί όνειρο να αγωνιστεί ο κάθε Λαρισαίος στην Α’ Εθνική με την ομάδα της καρδιάς μου. Όταν ζει στην πόλη του θέλει να αγωνίζεται και στην ομάδα της πόλης του.
Έχω παίξει στη Γ’ , στη Β’. Ανυπομονώ να παίξω και στην Α’. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Υγεία και καλά αποτελέσματα».
Σουάντ Σαχίτι: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Μεγάλο κλαμπ η ΑΕΛ, με σπουδαίους φιλάθλους. Θα δώσω τα πάντα για τη φανέλα. Ελπίζω να κάνω καλή χρονιά. Ευχαριστώ όσους δούλεψαν για τη μεταγραφή μου».
Μίλοβαν Πέτροβιτς: «Από την πλευρά μου είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη Λάρισα. Γνωρίζω την ιστορία της ΑΕΛ και ξέρω πως έχει πολλούς φίλους που τη στηρίζουν. Είναι ευχαρίστηση που είμαι εδώ».
Σάμι Φρίουι: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και θα δουλέψαμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους».
Μποσέμ Μόρσι: « Ευχαριστούμε τον πρόεδρο. Πιστεύουμε στην εξέλιξη της ομάδας. Είναι τιμή να είσαι στην ΑΕΛ. Θέλουμε να έχουμε επιτυχία με τον σύλλογο. Θέλω να βοηθήσω να βρεθεί η ομάδα στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες που με βοηθούν να εγκλιματιστώ».

 

Και ο Φατιόν αρχηγός

Τρεις παίκτες θα είναι αρχηγοί της ΑΕΛ, οι δύο ήταν ήδη γνωστοί, ο Βαγγέλης Μόρας με τον Νίκο Καρανίκα, ενώ όπως διέρρευσε χθες ο τρίτος θα είναι ο Αντονι Φατιόν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass