Διακοπές στη Μεσσηνία, υπογραφή στην Ιταλία

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΗΜΟ ΑΣΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2018 20:12

Στιγμές ξεκούρασης και χαλάρωσης φαίνεται να περνάει ο διάσημος Πορτογάλος άσος των γηπέδων Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μεσσηνία.


Αν και όλοι περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής του στη Γιουβέντους ο Ρονάλντο αμέσως μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από το Παγκόσμιο Κύπελλο πήρε τη σύντροφό του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, τον γιο του και τη μικρή τους κόρη για διακοπές στην Ελλάδα.
Είναι η δεύτερη χρονιά που ο σούπερ σταρ των γηπέδων επισκέπτεται τη Μεσσηνία, καθώς και πέρσι τον Ιούνιο είχε περάσει μερικές ημέρες στην Πύλο. Ο Ρονάλντο με τη συντροφιά του έφτασε με ιδιωτικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας και από εκεί με ελικόπτερο πέταξε απευθείας για την Πύλο.
Για το πώς περνάει τις διακοπές του στην Ελλάδα φροντίζει να ενημερώνει τους θαυμαστές του η σύντροφός του μέσω Instagram, αλλά και ο ίδιος μίλησε στους φαν του στο Instagram, κάνοντας live μετάδοση από τη Μεσσηνία.

 

Η ΠΡΩΤΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε την πρώτη του υπογραφή στην Ιταλία. Όχι με τη Γιουβέντους, αλλά με την Avis Belano.
Ο διάσημος Πορτογάλος θα είναι το κεντρικό πρόσωπο εκστρατείας για την προώθηση της αιμοδοσίας. Μια είδηση που προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς, παρά το γεγονός ότι γνώριζαν πως ο CR7 είναι αιμοδότης εδώ και χρόνια.
Η ανακοίνωση δόθηκε από την ίδια την εταιρεία: «Με μεγάλη υπερηφάνεια η Avis Belano, μετά τις πρώτες φήμες που διέρρευσαν τον Ιούνιο, ανακοινώνει μια συνεργασία που θα τη δεσμεύσει με το μεγαλύτερο φαινόμενο του ποδοσφαίρου: τον Πορτογάλο επιθετικό Κριστιάνο Ρονάλντο, πιο γνωστό ως CR7».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass