Εβδομάδα εξελίξεων στον Απόλλωνα Λάρισας

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2018 22:33

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται πως θα είναι αυτή που διανύουμε στον Απόλλωνα Λάρισας και αναφερόμαστε κυρίως στο θέμα προπονητή.

Μέχρι αύριο λοιπόν θα ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι στο τιμόνι της ομάδας την καινούργια σεζόν 2018-2019, με τον πρόεδρο κ.Μαντζανά να συζητά πρώτα με τον περσινό προπονητή Νίκο Θεοδοσιάδη και μετά θα αποφασίσει ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του.
Εξελίξεις ενδεχομένως να έχουμε και σε άλλα ζητήματα της ομάδας, καθώς σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες ο πρόεδρος του Απόλλωνα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και είχε ραντεβού με ανθρώπους, που είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν την καινούργια σεζόν, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

ΤΡΕΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ
Παρότι δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο προπονητής, στον Απόλλωνα ο σχεδιασμός συνεχίζεται για την καινούργια περίοδο.
Πληροφορίες αναφέρουν πως τρεις ακόμη παίκτες από το ρόστερ των «κυανόλευκων» θα συνεχίσουν στο λαρισινό σωματείο και ο λόγος γίνεται για τους Γαρυφαλλόπουλο, Δημολιό και Καμπέρη οι οποίοι συμφώνησαν και είναι οι επόμενοι, που θα ανακοινωθούν. Ο 23χρονος Απόστολος Γαρυφαλλόπουλος αγωνίζεται στην επίθεση και στο περσινό πρωτάθλημα είχε 9 συμμετοχές, από τον Ιανουάριο του 2018 που αποκτήθηκε. Επίσης και ο 23χρονος Δημήτρης Δημολιός που και αυτός πήγε στον Απόλλωνα τον Ιανουάριο, είναι αμυντικός και αγωνίστηκε σε 8 αγώνες της Football League το 2017-18, ενώ ο Κώστας Καμπέρης είναι ο νεότερος (21 ετών), παίζει στη μεσαία γραμμή και είχε 6 παρουσίες με τα χρώματα του Απόλλωνα την περσινή περίοδο, ελπίζοντας πως θα έχει περισσότερες συμμετοχές, στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

Ο ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ
Εν τω μεταξύ, παίκτης του Αιγάλεω είναι από χθες ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Απόλλωνα Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, ο οποίος και ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα των Αθηνών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass