Υπογράφοντας και γιορτάζοντας τη μεταγραφή στη Μεσσηνία!

ΡΟΝΑΛΝΤΟ, ΑΝΙΕΛΙ, ΜΕΝΤΕΣ ΠΙΝΟΥΝ ΣΑΜΠΑΝΙΑ

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2018 18:45

Υπογράφοντας και γιορτάζοντας στη Μεσσηνία! Θα μπορούσε να είναι ο τίτλος από την πρώτη φωτογραφία, που φιλοξενεί στο πρωτοσέλιδό της, η κορυφαία ιταλική εφημερίδα Gazzetta Dello Sport («Ο Ρονάλντο στη Γιουβέντους»), η πρώτη που εμφανίζει τον Κριστιάνο Ρονάλντο ανάμεσα στον πρόεδρο της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι και τον μάνατζέρ του Ζόρζε Μέντες, στο Costa Navarino, όπου περνάει τις διακοπές του.

Εκεί όπου συμφώνησε για την κορυφαία μεταγραφή.
Η παρέα επτά ατόμων που φαίνεται στη φωτογραφία και συνδέονται με τον Πορτογάλο και τη Γιουβέντους, πίνει σαμπάνια, γιορτάζοντας τη μετακίνηση του διάσημου Πορτογάλου από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Γιουβέντους. Από τη «βασίλισσα» στη «Γηραιά Κυρία». Μία μεταγραφή που ολοκληρώθηκε στην Ελλάδα.
Όπως είναι γνωστό, η ιταλική εφημερίδα αποκάλυψε, με φωτογραφία, το ταξίδι του προέδρου της Γιουβέντους στην Ελλάδα για τη συμφωνία:
«Μια ασυνήθιστη διαδρομή, από την Πίζα μέχρι την Καλαμάτα, στα περίχωρα της Πελοποννήσου. Ακολουθώντας τον άνθρωπο που κάνει τα πιο αφάνταστα όνειρα των οπαδών, πραγματικά. Ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι, πέταξε σήμερα το πρωί με μια ιδιωτική πτήση, με σημείο αναχώρησης το αεροδρόμιο της Τοσκάνης και κατεύθυνση προς την ελληνική πόλη. Μαζί του, η σύντροφός του Ντενίζ Ακανίν. Στο Costa Navarino, ένα πολυτελές θέρετρο, βρίσκεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πάντα πιο κοντά στη Γιουβέντους», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Κάτω από άκρα μυστικότητα στο Costa Navarino βρέθηκε και ο μάνατζερ του Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, προκειμένου να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες πριν την υπογραφή, ενώ ακολούθησε η ανακοίνωση όπως επίσης είχε επίσης σημειώσει η Gazzetta dello sport από το μεσημέρι.
Η Ρεάλ Μαδρίτης θα βάλει στα ταμεία της 100 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο για καθένα από τα τέσσερα χρόνια του συμβολαίου του θα πάρει 31 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα παρουσιαστεί από τη Γιουβέντους τη Δευτέρα 16 Ιουλίου.

 

 

Οι εργαζόμενοι της Fiat ανακοίνωσαν διήμερη απεργία λόγω... Ρονάλντο!

Μόλις μία ημέρα μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στη Γιουβέντους, οι εργάτες της Fiat ανακοίνωσαν απεργία δύο ημερών!
«Αντιμέτωποι με τόση ενοχή δεν μπορούμε από το να προχωρήσουμε σε απεργία», ανέφερε η ανακοίνωση του ΔΣ των εργαζομένων στη Fiat.
«Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι ενώ οι εργαζόμενοι εξακολουθούν για χρόνια να κάνουν τεράστιες οικονομικές θυσίες, η ίδια η εταιρεία αποφασίσει να δαπανήσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την αγορά ενός ποδοσφαιριστή. Μας λένε ότι η στιγμή είναι δύσκολη. Και ενώ οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους σφίγγουν όλο και περισσότερο τις ζώνες τους, η εταιρεία αποφασίζει να επενδύσει πολλά χρήματα σε μόνο έναν άνθρωπο! Είναι εντάξει; Είναι φυσιολογικό για ένα άτομο να κερδίζει εκατομμύρια και χιλιάδες οικογένειες να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν έως τα μέσα του μήνα; Είμαστε όλοι εξαρτημένοι από το ίδιο αφεντικό, αλλά σε αυτήν τη στιγμή τεράστιας κοινωνικής δυσκολίας, αυτή η άνιση μεταχείριση δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή. Οι εργαζόμενοι της Fiat έχουν υπηρετήσει την εταιρεία για τουλάχιστον τρεις γενιές, πλουτίζοντας όποιον κινείται γύρω στην εν λόγω εταιρεία, και σε αντάλλαγμα έλαβαν πάντα και μόνο μια ζωή δυστυχίας. Η εταιρεία θα μπορούσε να επενδύσει σε μοντέλα αυτοκινήτων που διασφαλίζουν το μέλλον των χιλιάδων ανθρώπων και όχι μόνο σε έναν άνθρωπο. Προτιμούν τον κόσμο του παιχνιδιού, τη διασκέδαση για οτιδήποτε άλλο. Για τους λόγους που περιγράφονται ανωτέρω, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης κηρύσσει απεργία από την Κυριακή (22:00) 15 Ιουλίου μέχρι την Τρίτη (06:00), 17 Ιουλίου 2018» αναφέρει η ανακοίνωσή τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass