Γιορτή του στίβου

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2018 15:17

Όλα είναι έτοιμα στο Παμπελοποννησιακό στάδιο της Πάτρας για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου ανδρών-γυναικών.

Οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές θα βρεθούν στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, προκειμένου να συμμετάσχουν στην 104η διοργάνωση ανδρών και 84η γυναικών. Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν για τρίτη συνεχή χρονιά στην Πάτρα, με τη συμμετοχή 450 αθλητών και 340 αθλητριών από 125 σωματεία όλης της χώρας. Οι αγώνες θα αποτελέσουν ιδανική ευκαιρία για τους Έλληνες αθλητές να διεκδικήσουν την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου, το κορυφαίο γεγονός της θερινής σεζόν. Οι αγώνες, που είναι αφιερωμένοι στη μνήμη του Ηλία Μισαηλίδη, θα γίνουν σήμερα και αύριο 14-15 Ιουλίου. Όσο για το Παμπελοποννησιακό στάδιο, είναι από τα ελάχιστα της χώρας μας που εξακολουθούν να διατηρούν σε καλή κατάσταση τον ελαστικό τάπητα και κρίνονται κατάλληλα για τη διεξαγωγή αγώνων.
Η πλειοψηφία των Ελλήνων πρωταθλητών θα δώσει κανονικά το «παρών» στη διοργάνωση, με εξαίρεση την Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού αποφάσισε να μην κάνει άλλους αγώνες ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό του Βερολίνου.
Υποστηρικτής της προσπάθειας για τη διεξαγωγή μιας άρτιας και επιτυχημένης διοργάνωσης είναι και το ΟΑΚΑ, το οποίο παραχώρησε στον ΣΕΓΑΣ υλικοτεχνικό εξοπλισμό, ο οποίος θα χρησιμοποιηθεί στο Παμπελοποννησιακό στάδιο για το διήμερο της δράσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass