Ρονάλντο: «Θέλω να γράψω ιστορία...»

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2018 20:40

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αρκετά χαμογελαστός στην παρουσίασή του από τη Γιουβέντους.

Ο 33χρονος Πορτογάλος εμφανίστηκε μπροστά σε δημοσιογράφους απ’ όλο τον κόσμο μετά από την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων και ρωτήθηκε τόσο για τους λόγους που επέλεξε τους «μπιανκονέρι» όσο και για τους στόχους του με τη νέα ομάδα του.
«Κατά τη γνώμη μου η Γιουβέντους είναι ένας από τους καλύτερους συλλόγους στον κόσμο. Έχει μεγάλες επιτυχίες, εγχώρια τρόπαια, ήταν στον τελικό Champions League. Είμαι υπερήφανος που ενδιαφέρθηκαν για μένα κι ελπίζω να δώσω τα πάντα στο γήπεδο και να την πάω λίγο πιο ψηλά...
Δεν είμαι λυπημένος (σ.σ. που έφυγε από τη Ρεάλ). Παίκτες της ηλικίας μου πηγαίνουν στο Κατάρ ή στην Κίνα, με όλον τον σεβασμό, ενώ το να έρχομαι σε τέτοια ομάδα, σε αυτό το σημείο είναι πολύ σημαντικό.
Έχω κίνητρο, είμαι αφοσιωμένος και ως συνήθως θα προσπαθήσω να δείξω ότι είμαι κορυφαίος παίκτης, μέσα από τις προπονήσεις μου. Γνωρίζετε τα στατιστικά μου, είμαι πολύ φιλόδοξος και μου αρέσουν οι προκλήσεις…
Το Champions League είναι ένα τρόπαιο που όλοι οι σύλλογοι θέλουν να το κατακτήσουν. Όπως είπαμε με τον πρόεδρο, είναι ένα τρόπαιο που το θέλουμε, όπως και το πρωτάθλημα...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass