Παπαφώτης: Ηρθα σε καλύτερο πρωτάθλημα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΠΑΙΚΤΗ ΣΤΗΝ «Ε»

Δημοσίευση: 18 Ιουλ 2018 22:12

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε χθες την υπογραφή 3ετούς επαγγελματικού συμβολαίου με τον 23χρονο Κύπριο, διεθνή επιτελικό μέσο, Βασίλη Παπαφώτη ενώ έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφία του παίκτη μαζί με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή Πάνο Γεωργίου.


Μετά την επίσημη ανακοίνωση ο Βασίλης Παπαφώτης μίλησε στην «Ε» για το πώς επέλεξε την ΑΕΛ λέγοντας τα εξής: «Πριν έρθω στην ΑΕΛ είχα και άλλες προτάσεις, ενώ κρούση μου είχαν κάνει τα Γιάννενα. Ο λόγος που προτίμησα την ΑΕΛ ήταν τα πολύ καλά λόγια που μου είπαν δύο πρώην Κύπριοι παίκτες που αγωνίσθηκαν στην ομάδα, ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και ο Ανδρέας Αβραάμ».
Σχετικά με το ελληνικό πρωτάθλημα δήλωσε: «Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο αν και στην Κύπρο υπάρχουν καλές ομάδες. Ήρθα στην ΑΕΛ για να δώσω το 100% των δυνατότητών μου και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».
Για την προσαρμογή του μας είπε: «Δεν θα έχω κανένα πρόβλημα, η γλώσσα του ποδοσφαίρου είναι διεθνής αλλά και εδώ υπάρχει και ένα ακόμα πλεονέκτημα, ότι μιλάμε όλοι και ελληνικά οπότε συνεννοούμαι εύκολα. Θα νιώσω σαν το σπίτι μου στην ΑΕΛ».
Τέλος για τη θέση που αγωνίζεται μας απάντησε: «Θα παίξω όπου θέλει ο προπονητής. Αγωνίζομαι επιθετικός χαφ, πλάγιος αλλά και ως επιτελικός μέσος. Όπου έχει ανάγκη η ομάδα και με επιλέξει ο προπονητής θα δώσω τα πάντα για να τα καταφέρω».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass