Φιλικό... δοκιμή για Κασάδο

ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ SUPER LEAGUE - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΙΚΤΩΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΟΥ

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2018 22:09

Το δεύτερο φιλικό παιχνίδι στο Καρπενήσι, όπου γίνεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, θα δώσει αύριο η ΑΕΛ, οπότε θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στις 18.30 σε ένα παιχνίδι που θα είναι δοκιμή για τον αριστερό μπακ που δοκιμάζεται, τον Κασάδο.


Ο Χοσέ Μανουέλ Κασάδο είναι Ισπανός αριστερό μπακ, ηλικίας 32 ετών ύψους 1.73 (γεννήθηκε στις 9 Αυγούστου 1986) και αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας Ισπανίας στη Ρεκρεατίβο Ουέλβα.
Πέρυσι αγωνίσθηκε σε 22 παιχνίδια και δέχθηκε δέκα κίτρινες κάρτες. Την περασμένη σεζόν αγωνίσθηκε στη Β’ κατηγορία Ισπανίας στη Νουμάνθια σε επτά παιχνίδια.
Αυτή τη στιγμή ο τεχνικός της ομάδας Σωτήρης Αντωνίου έχει στη διάθεσή του 31 ποδοσφαιριστές και σίγουρα κάθε επιλογή είναι προσεκτική, ώστε να μην επιβαρυνθεί οικονομικά η ομάδα, ενώ θα πρέπει να υπάρξει ...χώρος για συμμετοχή και των νεαρών Λαρισαίων παικτών που έχει φέτος η ομάδα, κυρίως νεαρών, αφού μετά από πολλά χρόνια αποφάσισε να επενδύσει σε ντόπιους ποδοσφαιριστές.
Χθες το πρωί η προπόνηση περιλάμβανε ταχυδύναμη, ενώ το απόγευμα αρκετοί παίκτες, κυρίως Ελληνες, επισκέφθηκαν τη Μονή Προυσού όπου έβγαλα και την καθιερωμένη φωτογραφία.
Κατά την παράδοση το όνομα της Μονής οφείλεται στη θαυματουργή εικόνα της «Παναγίας Προυσιώτισσας». Η εικόνα αυτή κατάγεται από την Προύσα της Μικράς Ασίας και εικάζεται ότι είναι έργο του Ευαγγελιστή Λουκά. Η Μονή ιδρύθηκε τον 9ο αιώνα.
Στη Μονή λειτουργεί ενδιαφέρον Μουσείο με μέρος των θησαυρών, όπως εικόνες από τον 15ο και 16ο αιώνα, ιερά άμφια, αργυρά και χρυσά δισκοπότηρα, χειρόγραφους κώδικες, τυπογραφημένα βιβλία και το σπαθί του Καραϊσκάκη.

 

ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ
Σχετικά με τον μεταγραφικό σχεδιασμό δεν υπήρξε κανένα νέο για τις ενέργειες της ομάδας να αποκτήσει τερματοφύλακα, ενώ ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου μετά και το τρίτο φιλικό παιχνίδι στο Καρπενήσι (με τον ΟΦΗ) θα βρεθεί σε δύσκολη θέση, καθώς θα αποφασίσει ποιοι ποδοσφαιριστές θα δοθούν δανεικοί.

 

ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ Η ΚΛΗΡΩΣΗ
H Super League ανακοίνωσε ότι η κλήρωση του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου. Την ίδια ημέρα θα γίνουν Διοικητικό Συμβούλιο και Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στις 14:00 και 15:30, αντίστοιχα, στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής. Η ανακοίνωση:
«Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018 θα πραγματοποιηθούν Διοικητικό Συμβούλιο και Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στις 14:00 και 15:30 αντίστοιχα, στα γραφεία της Super League. Αναλυτικά:
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης του Δ.Σ. έχουν ως ακολούθως:
1/ Έγκριση ετήσιου συνοπτικού προγράμματος, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.
2/ Κλειδάριθμοι κλήρωσης.
3/ Επιλογή εταιρείας ασφάλισης ποδοσφαιριστών.
4/ Επιλογή εταιρείας για την παροχή φωτογραφικών υπηρεσιών αγώνων Super League.
5/ Διάφορα.
Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης της Έκτακτης Γ.Σ. έχουν ως ακολούθως:
1/ Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ (ανδρών) και Προκηρύξεων Πρωταθλημάτων Υποδομών (Κ19, Κ17, Κ15), αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019.
2/ Διάφορα.
Μετά το πέρας των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ, αγωνιστικής περιόδου 2018 – 2019 στα γραφεία της Super League».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass