Εχθρική κι ακατανόητη συμπεριφορά του δημάρχου

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ «ΔΟΞΑΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ» ΛΑΜΠΡΟΣ ΒΟΥΓΙΑΤΖΗΣ

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2018 22:10

Συνεχίζεται η έντονη αντιπαράθεση της «Δόξας Αργυροπουλίου» με τον πρόεδρό της κ. Λάμπρο Βουγιατζή να κάνει ευθεία επίθεση κατά του δημάρχου Τυρνάβου κ. Παναγιώτη Σαρχώση, τον οποίο χαρακτηρίζει ως:

« Άνθρωπο που εμφανίζει εμμονικές υστερίες και κατατρύχεται από μισαλλοδοξίες και μικροκομματικές ιδιοτελείς σκοπιμότητες και η δυνατότητα συνεννόησης μαζί του είναι σχεδόν μηδενική».
Και ο κ. Βουγιατζής συνεχίζει στην επιστολή του στην «Ε»: «Το κακό, όμως, πολλαπλασιάζεται, όταν ο άνθρωπος αυτός κατέχει θέση ευθύνης. Τότε η εχθρότητα που εκπέμπει και η ασυνεννοησία που προκαλεί δυσχεραίνουν τη ζωή πολλών άλλων ανθρώπων και μεγιστοποιούν τα προβλήματα αντί να τα επιλύουν.
Δυστυχώς, οι υπογράφοντες (τα μέλη του Δ.Σ. της «Δόξας») είμαστε στη δυσχερή θέση να διαπιστώσουμε ότι ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ο δήμαρχος Τυρνάβου, ο κ. Σαρχώσης Παναγιώτης, τον οποίο επισκεφθήκαμε στο Δημοτικό Κατάστημα, για θέματα που αφορούν στο γήπεδο του Αργυροπουλίου και όχι για προσωπικά ζητήματα.
Συναντήσαμε μια εχθρική ακατανόητη συμπεριφορά και ο κ. Σαρχώσης έφτασε στο σημείο να μας διώξει σκαιά από το Δημαρχείο αναιτίως, χωρίς καν να ακούσει τα αιτήματά μας, θεωρώντας προφανώς ότι είναι ο φεουδάρχης του Τυρνάβου που μας διώχνει από το προσωπικό του φέουδο.
Η διοίκηση της «Δόξας Αργυροπουλίου» και προσωπικά ο πρόεδρος της ομάδος Λάμπρος Βουγιατζής καταγγέλλει την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά του κ. Σαρχώση, που δεν ταιριάζει σε αιρετό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Αντί να επιτίθεται προσωπικά σε ανθρώπους, ο κ. Σαρχώσης θα έπρεπε να ασκεί με λογική και ευσυνειδησία το δημόσιο λειτούργημα που έχει αναλάβει, για το καλό όλων των δημοτών και του τόπου μας. Αντί να συσσωρεύει προβλήματα, θα έπρεπε να εξομαλύνει καταστάσεις και να βρίσκει λύσεις, προς το συμφέρον όλων των δημοτών και όχι να εμφανίζεται ως τοπικός αγάς που διατάζει τους υποτελείς του.
Δυστυχώς, ο κ. Σαρχώσης δεν κάνει για δήμαρχος. Δεν τιμά το αξίωμά του και γι’ αυτό οι Τυρναβίτες σύντομα θα τον στείλουν στο σπίτι του».

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass