Φιλικό με τηλεοπτική κάλυψη

*Το αυριανό που δίνει η ΑΕΛ με αντίπαλο τον ΟΦΗ (18.00) *Ανακοινώθηκαν Κασάδο, Τσακμακίδης και Ταξιάρχης

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2018 22:18

Το τρίτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας δίνει αύριο η ΠΑΕ ΑΕΛ στο Καρπενήσι, όπου κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, και αντίπαλος θα είναι ο ΟΦΗ, αλλά παράλληλα είναι και το πρώτο φιλικό παιχνίδι των «βυσσινί» μετά από αρκετά χρόνια που θα έχει και τηλεοπτική κάλυψη αφού προβλέπεται από τη σύμβαση των τηλεοπτικών συμβολαίων που έχουν υπογράψει η ΑΕΛ και ο ΟΦΗ με το συνδρομητικό κανάλι που έχει τα δικαιώματα των αγώνων τους.

Για τον λόγο αυτό το φιλικό παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 18.00 και όχι στις 18.30, όπως ήταν προγραμματισμένο.

Το μοναδικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός της ομάδας Σωτήρης Αντωνίου είναι ο τραυματισμός του Μορσί, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεσή του.

Στο μεταξύ χθες οι παίκτες της ΑΕΛ έκαναν δύο προπονήσεις και η πρωινή περιλάμβανε τρέξιμο και η απογευματινή που έγινε υπό βροχή ταχυδύναμη και τακτική. Σήμερα το πρόγραμμα έχει προπόνηση μόνο το απόγευμα.

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΣΑΔΟ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι χθες υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας ο Ισπανός ποδοσφαιριστής Κασάδο, αφού ικανοποίησε στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (0-0) με το χαρακτηριστικό παρότι μικρός το δέμας να αγωνίζεται εκτός από αριστερό μπακ και σέντερ μπακ.

Πάντως δεν θα είναι η τελευταία μεταγραφή της ΑΕΛ καθώς η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση φορ περιοχής και ήδη εξετάζει διάφορες περιπτώσεις, ενώ ερωτηματικό αποτελεί αν θα αποκτηθεί και τερματοφύλακας.

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΦΙΛΙΚΑ

Το πρόγραμμα των φιλικών της ΑΕΛ έχει ως ακολούθως:

Αύριο Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018 στις 18:00 με ΟΦΗ στο Καρπενήσι

Σάββατο 28 Ιουλίου 2018 στις 18:30 με Λαμία στο ΔΑΚ Λαμίας

Σάββατο 4 Αυγούστου 2018 με Ανόρθωση στο "Αντώνης Παπαδόπουλος"

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018 με Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης

Κυριακή 12 Αυγούστου 2018 στις 21:00 με Παναθηναϊκό στο AEL FC ARENA

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018 με Ξάνθη στα Πηγάδια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ

ΤΣΑΚΜΑΚΙΔΗΣ- ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ

Όπως έγραψε η «Ε», τις θέσεις των προπονητών της Κ20 και Κ17 της ΑΕΛ για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 θα έχουν οι Γιάννης Τσακμακίδης και Κώστας Ταξιάρχης, αντίστοιχα. Και οι δυο τους αγωνίστηκαν ως ποδοσφαιριστές με τη φανέλα της ΑΕΛ και είναι κάτοχοι διπλώματος UEFA A'.

Στο μεταξύ ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ προσθέτει: «Τις επόμενες ημέρες και αμέσως μόλις η αποστολή της ΑΕΛ επιστρέψει από το Καρπενήσι, θα γίνει συνάντηση όλου του προπονητικού τιμ της ΑΕΛ (Αντωνίου, Προβίδας, Παναγούλης, Φουσέκης) με τους κ. Τσακμακίδη, Ταξιάρχη και τον υπεύθυνο ακαδημιών της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ κ. Γιάννη Βασιλείου με την παρουσία του κ. Κούγια, όπου και θα χαραχτεί η στρατηγική των τμημάτων υποδομής της ΑΕΛ».

Στη συγκεκριμένη ανακοίνωση υπήρξε δήλωση του Γιάννη Βασιλείου που ανέφερε: «Με αφορμή τη σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ δηλώνω ότι ουδέποτε προσκλήθηκα σε οποιαδήποτε συνάντηση. Δοθείσης της ευκαιρίας θα ήθελα να ενημερώσω ότι οι έγγραφες εισηγήσεις μου για τη στελέχωση της Κ-17 βρίσκονται, όπως κάθε χρόνο, στον γ.γ. του Σωματείου κ.Σοφό Γρηγόρη και μόνο».

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass