Φιλικό πυξίδα για την ΑΕΛ

*ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΦΗ

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2018 15:00

Δύο φιλικά παιχνίδια έχει δώσει μέχρι τώρα η ΠΑΕ ΑΕΛ στο Καρπενήσι όπου κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και το πρώτο ήταν κόντρα στα Γιάννενα(γνώρισε την ήττα με 1-0) και το δεύτερο με αντίπαλο τον Λεβαδειακό(0-0).

Σήμερα στις 18.00 («ζωντανά» από το Novasports) θα δώσει το τρίτο με αντίπαλο τον ΟΦΗ, πάλι στο Καρπενήσι, όπου θα αποτελέσει ένα παιχνίδι πυξίδα για την πορεία της ομάδας, καθώς ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου θα δείξει τον βασικό «κορμό» της ομάδας.

Ο προπονητής έχει αγωνιστική εικόνα απ΄ όλους τους παίκτες με εξαίρεση τον τραυματία Χαλάτση και τον Νικολούδη(πάει στον Ιωνικό Νίκαιας ως δανεικός) που μέχρι τώρα δεν αγωνίσθηκαν και πλέον καλείται - ένα μήνα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος - να σχηματίσει την αρχική ενδεκάδα.

Με τα μέχρι τώρα δεδομένα λίγοι παίκτες δείχνουν να είναι αυτοί που θα πάρουν από το Καρπενήσι τη φανέλα του βασικού. Στα σέντερ μπακ ο Ζίζιτς με τον Μόρα θεωρούνται σίγουροι αλλά ο παρτεναίρ τους στο 3-5-2 είναι ακόμα άγνωστος.

Δεξιά ο Καρανίκας έχει σιγουριά ενώ Μιλοσάβλιεβιτς και Πέτροβικ αποτελούν μονάδες αναντικατάστατες.

Το ίδιο ισχύει για τον Ντέλετις που μέχρι τώρα αποτελεί εγγύηση για την ομάδα και περιμένουν όλοι να κάνει μια χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη.

Στο φιλικό αυτό παιχνίδι κάποιοι παίκτες θα πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής ενώ κάποιοι άλλοι λιγότερο. Αυτοί όμως που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι και οι προτιμήσεις του τεχνικού Σωτήρη Αντωνίου.

Στο μεταξύ μετά το φιλικό παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου στη Λαμία με τη φερώνυμη ομάδα θα ανακοινωθούν και οι παίκτες που θα αποχωρήσουν από την ομάδα ή θα δοθούν δανεικοί(πέντε ή έξι τον αριθμό).

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΛΙΒΕΡΙΑΝΟΙ

Δύο παίκτες διεθνείς με την εθνική Λιβερίας πρόκειται να υπογράψουν τις επόμενες μέρες στην ΑΕΛ, νεαροί σε ηλικία, που δεν θα είναι κάτοικοι Λάρισας αλλά θα δοθούν απευθείας στον Ιωνικό Νικαίας που ανήκει πλέον και αυτή η ομάδα στον μεγαλομέτοχο Αλέξη Κούγια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμφωνία Κούγια-Ιωνικού είναι για πέντε χρόνια και μάλιστα σε περίπτωση που δεν του δοθεί η ομάδα αν γίνει ΠΑΕ τότε θα εισπράξει ως ρήτρα ένα εκατομμύριο ευρώ.

Τέλος σχετικά με τις εναπομείνασες μεταγραφικές κινήσεις της ΑΕΛ γίνεται προσπάθεια για απόκτηση φορ περιοχής και υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο και για τερματοφύλακα.

MONSTERS ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ

Ο σύνδεσμος φιλάθλων «MONSTERS ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ» στέκεται στο πλευρό των πληγέντων από τις φονικές πυρκαγιές τις Αττικής, μαζεύοντας τρόφιμα στα γραφεία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους: «Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάνε οι συνάνθρωποί μας από την πύρινη λαίλαπα που σκέπασε την Αθήνα θα είμαστε δίπλα τους. Σήμερα από τις 18:00 μέχρι τις 21:00 μαζεύουμε είδη πρώτης ανάγκης, όποιος είναι πρόθυμος να βοηθήσει θα μας βρει στα παλιά γραφεία του Συνδέσμου MONSTERS (Περραιβού 8, Νομαρχία). Τα τρόφιμα είναι: γάλα εβαπορέ, εμφιαλωμένο νερό, τρόφιμα μακράς διαρκείας, χυμοί, κρουασάν, μπισκότα, φρυγανιές, κονσέρβες.

 

Στην Κ17 ο Ι. Μπουμπουνάρας

Η ομάδα Νέων Κ17 της ΑΕΛ ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της τον Ιωάννη Μπουμπουνάρα από τον Λαρισαϊκό. Ο 15χρονος επιθετικός έδειξε πολύ καλά στοιχεία με τους «πράσινους» στα πρωταθλήματα υποδομής της ΕΠΣΛ και κέρδισε την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ΑΕΛ και του νέου τεχνικού της Κ17, Κώστα Ταξιάρχη.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass