Οδυσσέας Μουζενίδης: Και τώρα η Ολυμπιάδα...

*ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΟ ΡΕΚΟΡ ΤΗΣ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑΣ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2018 22:16
Ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Καντώνιας ενώ κάνει την απονομή στον Οδυσσέα Μουζουνίδη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου νέων ανδρών-γυναικών που έγινε στη Λάρισα Ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Καντώνιας ενώ κάνει την απονομή στον Οδυσσέα Μουζουνίδη στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου νέων ανδρών-γυναικών που έγινε στη Λάρισα

Το πρόσωπο των αγώνων του πανελληνίου πρωταθλήματος νέων ανδρών-γυναικών που έγινε στη Λάρισα το περασμένο Σαββατοκύριακο ήταν χωρίς αμφιβολία ο χάλκινος παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία Κ20 Οδυσσέας Μουζενίδης που πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων με ανδρική σφαίρα(7.260 κιλά) παίρνοντας βέβαια την πρώτη θέση στον αγώνισμα της σφαιροβολίας.

Μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε στην «Ε» ότι ήταν ενθουσιασμένος από τον αγώνα που έγινε κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες σε πολύ καλό αγωνιστικό χώρο και το πιο σημαντικό ότι οι διοργανωτές τοποθέτησαν το αγώνισμα στην κατάλληλη ώρα που θα βοηθούσε για υψηλές επιδόσεις.

Και οι στόχοι του Μουζενίδη(μαζί με τον Αντώνη Μέρλο στο άλμα εις ύψος θεωρούνται οι χρυσές ελπίδες του ελληνικού στίβου) δεν έχουν ταβάνι αφού ο καταγόμενος από την Τραπεζούντα της Μικράς Ασίας αθλητής(ζει στη Νέα Καλλικράτεια στη Χαλκιδική) μας λέει: «Θέλω να κάνω μια καλή επίδοση με την εξάρα σφαίρα στην κατηγορία εφήβων με ένα νέο ρεκόρ σε ένα διεθνές μήτινγκ και μετά στοχεύω στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20(με ανδρική σφαίρα) που θα γίνει του χρόνου τον Ιούλιο στη Σουηδία.

Αλλά ο μεγαλύτερος στόχος είναι η Ολυμπιάδα του Τόκιο να μετέχω σε αυτήν και όπου φθάσω...»

Ο 19χρονος αθλητής (γεννήθηκε στις 30 Ιουνίου 1999)όμως ετοιμάζεται να γράψει και ιστορία καθώς θέλει να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ του Δημήτρη Κουτσούκη(20.74) το οποίο κρατάει από τις 14 Ιουλίου 1989 και έγινε στη Δράμα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων.

Ένα στοιχειωμένο ρεκόρ τριάντα περίπου χρόνων που αποτελεί το «νόστιμον ήμαρ» του Οδυσσέα για την καριέρα του που μόλις αρχίζει...

Ακόμα και τώρα συνεχίζει στη Χαλκιδική (για την οποία είναι πολύ περήφανος λέγοντας τη γνωστή ατάκα «ότι σαν τη Χαλκιδική δεν υπάρχει...») να προπονείται κάτω από τις οδηγίες του προπονητή του Γιώργου Μποτσκάριωβ.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass