Σταθερή αξία ο Σμόλικας Φαλάνης

Β. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ: «ΟΤΑΝ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΣΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ» Γ. ΧΩΤΟΣ: «ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2018 22:18

Η φετινή χρονιά για τον Σμόλικα Φαλάνης θα αποτελέσει τη φυσική συνέχεια της περσινής, κατά την οποία η ομάδα κατάφερε να τερματίσει στην 3η θέση και να μπει στη διαδικασία των πλέι οφ. Παράλληλα αποτελεί μία νέα πρόκληση, δεδομένης της παρουσίας στον πάγκο των «πρασίνων» του Βασίλη Μπακογιάννη, που θέλει να κρατήσει την ομάδα σε υψηλά στάνταρ και παράλληλα να βάλει τη δική του σφραγίδα.

Με άλλα λόγια ο Σμόλικας Φαλάνης θα προσπαθήσει να είναι στο γκρουπ των ισχυρών της κατηγορίας και σε συνάρτηση με τη φιλοσοφία του νέου τεχνικού να δώσει ευκαιρίες ανάδειξης στα νέα παιδιά, που αποτελούν το μέλλον του συλλόγου.

«Ήρθα σε μία ομάδα πάρα πολύ οργανωμένη διοικητικά. Ό,τι ζήτησα κατά τη διάρκεια των μεταγραφών υλοποιήθηκε. Για μένα είναι μία νέα πρόκληση, γιατί θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο, δίνοντας παράλληλα ευκαιρίες στα νέα παιδιά» επισήμανε ο νέος τεχνικός του Σμόλικα Φαλάνης, Βασίλης Μπακογιάννης, προσδιορίζοντας το στίγμα της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ και πρόσθεσε:

«Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να ευχαριστιούνται αυτό που κάνουν και να χαίρονται τις προπονήσεις. Θα δουλέψουμε συστηματικά και θα περιμένουμε το κάθε επίσημο παιχνίδι, σαν μία παράσταση, για να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Μεταγραφικά έχουμε σχεδόν ολοκληρώσει τις κινήσεις μας. Περιμένουμε μία ή δύο προσθήκες ακόμα και πιστεύω είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την προσπάθεια που έγινε στο μεταγραφικό κομμάτι.

Το πρωτάθλημα θα είναι ανταγωνιστικό, όπως το περσινό, με πολύ καλές ομάδες, γιατί το επίπεδο των παικτών στην κατηγορία είναι υψηλό. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να τροφοδοτηθούν ομάδες παραπάνω κατηγοριών, απλά πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη σ’ αυτά τα παιδιά. Δεν αρκεί μόνο να τα επιλέγουμε, αλλά πρέπει να τα δίνουμε ευκαιρίες και σ’ αυτό το κομμάτι είμαι κάθετος.

Σε ό,τι αφορά στους αγωνιστικούς στόχους, από τη στιγμή που ο Σμόλικας έφτασε πέρυσι στην τρίτη θέση και έπαιξε στα πλέι οφ, δεν μπορούμε να είμαστε παρακάτω τη νέα χρονιά» κατέληξε ο Βασίλης Μπακογιάννης.

Γ. ΧΩΤΟΣ: «ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ»

Η περσινή επιτυχία του Σμόλικα Φαλάνης απορρέει παράλληλα και από την εύρυθμη λειτουργία της διοικητικής πυραμίδας, στην κορυφή της οποίας βρίσκεται ο Γιώργος Χώτος.

Κρατώντας χαμηλούς τους τόνους ο πρόεδρος του συλλόγου μίλησε για τη νέα χρονιά υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Μας περιμένει ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Στόχος της ομάδας είναι το καλό ποδόσφαιρο και μέσα από αυτό να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δεν κυνηγάμε θέσεις, τριάδα, τετράδα κ.λπ. Θέλουμε να αναδείξουμε τα νέα παιδιά της ομάδας, τα οποία όσο περισσότερα παιχνίδια παίξουν τόσο πιο επιτυχημένη θα είναι η χρονιά για μας».

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΧΝΙΔΙΑ

Τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στην περίοδο της προετοιμασίας, ενόψει και της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν ο Σμόλικας Φαλάνης, έχουν ως εξής:

10/8 με Κιλελέρ

22/8 με Στεφανοβίκειο

25/8 με Βούναινα

28/8 με Δωτιέα Αγιάς

1/9 με Αμπελωνιακό

8/9 με Αστραπή Ν. Π.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ

Αποκτήθηκαν: Μολάς, Μάτος, Μπέτσης, Καλπίας, Θ. Μανακούσιος, Κολοβός, Δ. Μανακούσιος, Γρηγορίου, Σπανός.

Αποχώρησαν: Δολιάνης, Καραναστάσης, Τάχας, Κολοβός, Μπαλαμώτης, Ταστεμερίδης.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

Τη βεβαιότητα ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά θα επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας εξέφρασαν οι παίκτες του Σμόλικα Φαλάνης. Ας δούμε τι είπαν ορισμένοι εξ αυτών:

Γιώργος Μάτος: «Νέα ομάδα καινούργιοι στόχοι. Από την αρχή φάνηκε ότι οι άνθρωποι του συλλόγου έχουν στόχο να συνεχίσουν την περσινή επιτυχία. Το κλίμα είναι οικογενειακό και πιστεύω ότι μέσα από τη δουλειά όλα θα πάνε καλά».

Θύμιος Μπέτσης: «Όλα θα έρθουν μέσα από την προπόνηση και τη σκληρή δουλειά. Να είμαστε γεροί και δυνατοί και όλα τα άλλα έρχονται».

Θεόδωρος Μολάς: «Θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους τους παίκτες. Να είμαστε υγιείς και να μην έχουμε τραυματισμούς για να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass