Σημαντικές διακρίσεις αθλητών του Λαρισαϊκού Ο.Α.

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΔΥΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2018 17:17

Με απόλυτα επιτυχημένο τρόπο έκλεισαν την καλοκαιρινή περίοδο των αγώνων οι αθλητές του Λαρισαϊκού Ο.Α. συμμετέχοντας σε τέσσερις  τελικούς  στα δύο τουρνουά τένις, του μήνα Ιουλίου.

Πιο αναλυτικά στο 3ο Ε2 που διεξήχθη την περίοδο 18-22 Ιουλίου ο Μπαλάφας Παύλος κατέκτησε την 1η θέση στα μονά στην κατηγορία Α16 ενώ ο Γραμματικούλης Αποστόλης κατέλαβε την 1η θέση στα μονά και την 2η στα διπλά στην κατηγορία Α14. Σημαντικές διακρίσεις είχαν επίσης και ο Μπαλατζάρας Απόστολος φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά στα διπλά στα Α16 καθώς επίσης και οι Τούλα Κων/να και Αρζουμανίδη Ελισάβετ οι οποίες έφτασαν και αυτές μέχρι τα ημιτελικά. Στους αγώνες συμμετείχαν επίσης και οι Αντωνιάδης Ιάσονας, Σταυρόπουλος Βασίλης και Γιαννακοπούλου Άρτεμις.

Μία εβδομάδα αργότερα 27-31 Ιουλίου οι αθλητές αγωνίστηκαν στο 4ο Ε2 με τον Μπαλάφα Παύλο να κατακτά και πάλι την 1η θέση στα μονά και την 2η στα διπλά με συμπαίχτη τον Αντωνιάδη Ιάσονα στην κατηγορία Α16. Στη μεγαλύτερη κατηγορία αγωνίστηκε και ο Γραμματικούλης Αποστόλης, ο οποίος έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. Στην κατηγορία Κ12 σημαντική ήταν η διάκριση της Αρζουμανίδη Ελισάβετ που κατάφερε να πάει μέχρι τα ημιτελικά στο μονό, αποδεικνύοντας την πρόοδο που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες, ενώ στα διπλά και πάλι με συμπαίχτρια τη συναθλήτρια της Τούλα Κων/να έφτασαν και πάλι μέχρι τα ημιτελικά του τουρνουά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass