Γερές βάσεις για το μέλλον θέλει να θέσει ο Αμπελωνιακός

Κ. ΜΑΝΤΖΙΩΚΑΣ: «ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ «ΧΤΙΣΟΥΜΕ». ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΑΝ. ΜΑΥΡΙΔΗΣ: «ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ»

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2018 22:42

Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει για την ομάδα του Αμπελωνιακού η οποία μετά από δύο χρόνια στην Α1 Ερασιτεχνική κατηγορία επέστρεψε στα σαλόνια του μεγάλου τοπικού πρωταθλήματος.

Σ’ έναν γνώριμο χώρο για τους «πράσινους», που στο πρόσφατο παρελθόν μεγαλούργησαν, καταγράφοντας σημαντικές αλλά και παράλληλα ιστορικές επιτυχίες. Αυτή τη φορά όμως οι άνθρωποι του Αμπελωνιακού έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους: Να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να θέσουν τις βάσεις για το μέλλον, δίδοντας ευκαιρίες στα νέα παιδιά του συλλόγου. Κι όλα αυτά με σεβασμό στην ιστορία της ομάδας.
Στο «τιμόνι» του Αμπελωνιακού συνεχίζει να βρίσκεται ο Κώστας Μαντζιώκας, ο οποίος φέτος θα έχει το δύσκολο έργο της προσαρμογής των παικτών στα νέα δεδομένα.
«Δεν μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή ο πρωταθλητισμός αλλά βασική προτεραιότητά μας είναι να «χτίσουμε» και να προωθήσουμε τα ταλαντούχα παιδιά της περιοχής. Και δεν το κρύβω ότι υπάρχουν 3-4 παιδιά που έχουν δεχθεί προτάσεις από επαγγελματικές ομάδες. Αυτός είναι ο στόχος του Αμπελωνιακού και με τη συνδρομή των παλιότερων και πιο έμπειρων παικτών να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά ούτως ώστε να φτιάξουμε μία ανταγωνιστική ομάδα» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «πρασίνων» και πρόσθεσε:
«Ο Αμπελωνιακός είναι μία ιστορική ομάδα, η οποία επέστρεψε στη μεγάλη τοπική κατηγορία και πλέον η προσπάθειά μας επικεντρώνεται στο να μπουν γερές βάσεις για το μέλλον. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα με νέα παιδιά, τα οποία θα έχουν όρεξη για δουλειά, με απώτερο σκοπό να φτάσουμε τον Αμπελωνιακό εκεί που πρέπει να είναι.
Η Α’ τοπική κατηγορία έχει απαιτήσεις, είναι μία δύσκολη κατηγορία με ποιοτικές ομάδες, γι’ αυτό θα πρέπει κι εμείς να είμαστε ανταγωνιστικοί» κατέληξε ο Κώστας Μαντζιώκας.

ΑΝ. ΜΑΥΡΙΔΗΣ: «ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΓΝΩΡΙΜΗ ΓΙΑ ΜΑΣ»
Λακωνικός αλλά ουσιαστικός ο πρόεδρος του Αμπελωνιακού, Αναστάσιος Μαυρίδης επισήμανε από την πλευρά του τα εξής:
«Είμαστε σε μία καινούργια κατηγορία, η οποία ωστόσο είναι πολύ γνώριμη για τον Αμπελωνιακό. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα στην κατηγορία και να διεκδικήσουμε ό,τι το καλύτερο».

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ
Σε εξέλιξη βρίσκονται τα έργα ανακατασκευής του χλοοτάπητα του γηπέδου Αμπελώνα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Έτσι η ομάδα θα δώσει όλα τα φιλικά προετοιμασίας εκτός έδρας, τα οποία είναι τα εξής:
19/8 με Δαμασιακό, 25/8 με Φαλανιακό, 30/8 με Μελισσοχώρι και 2/9 με Σμόλικα.

Νέα μεταγραφή ο Ν. Γούτος

Ο Νίκος Γούτος είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Αμπελωνιακού. Ο έμπειρος αμυντικός αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στον Δωτιέα Αγιάς στον οποίο είχε πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσει και η παρουσία του στους «πράσινους» θα συμβάλει ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων.
Ο Νίκος Γούτος έρχεται να προστεθεί στους ήδη αποκτηθέντες Φλέγγα (Δωτιέας Αγιάς), Τεκέδη (Σμόλικας), Παπαγεωργίου (Φαλανιακός), Λιάκο (Τύρναβος 2005) και Βαλατσό (Νεάπολη).
Μέχρι στιγμής δεν έχει αποχωρήσει κάποιος ποδοσφαιριστής από την ομάδα.

Το μήνυμα των παικτών

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Μετά από δύο χρόνια στην Α1, ο Αμπελωνιακός επιστρέφει στην Α’ κατηγορία, σ’ ένα πιο δύσκολο πρωτάθλημα. Ελπίζω να κάνουμε καλή σεζόν, να χαρούμε το καλό ποδόσφαιρο και να είμαστε μέσα στις έξι πρώτες θέσεις».
Χρήστος Φλέγγας: «Επέστρεψα μετά από κάποια χρόνια στον Αμπελωνιακό. Ήθελα πάρα πολύ να επιστρέψω εδώ γιατί είναι η ομάδα που με ανέδειξε. Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει καθώς η ομάδα πέρσι ήταν στην Α1 ΕΠΣΛ και φέτος το επίπεδό μας θα ανέβει. Πιστεύω πολύ στη διοίκηση και τους ανθρώπους του Αμπελωνιακού, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα έχομε μία αξιόλογη πορεία».
Γιώργος Τσετιροκλής: «Μέσα από τη σκληρή δουλειά, με έναν προπονητή που ξέρει την ομάδα και με λίγες αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα σύνολο ανταγωνιστικό, να δείξουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά του Αμπελωνιακού».

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass