Εξάδα μεταγραφών στον Απόλλωνα Λάρισας

MARCOLINO, ΚΟΝΤΟΕΣ, ΣΕΪΤΙ, ΜΠΙΜΑΪ, ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΤΟΓΛΙΔΗΣ ΣΤΑ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΑ»

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2018 15:23

Στην απόκτηση έξι ακόμα ποδοσφαιριστών προχώρησε ο Απόλλωνας Λάρισας.

Συγκεκριμένα η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιτελικού μέσου Marcolino Neto από την Roondoniense (στην οποία είχε την περασμένη περίοδο 30 συμμετοχές, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε στην Guarani, του 22χρονου κεντρικού αμυντικού Παναγιώτη Κοντοέ από τη Νίκη Βόλου (έχει αγωνιστεί σε Κ17 και Κ20 της ΑΕΚ, Παναιγιάλειο, Zemplin Michalovche και Αχαρναϊκό), του 22χρονου επιθετικού Τζόι Σεΐτι από τον Αστέρα Ιτέας και του 21χρονου κεντρικού Αλέξανδρου Μπιμάι που πέρσι αγωνίστηκε στην Καλλιθέα (α’ εξάμηνο) και τους Τράχωνες Αθηνών (β’ εξάμηνο).

Επίσης ο Απόλλωνας Λάρισας ανακοίνωσε την απόκτηση δύο τερματοφυλάκων. Πρόκειται για τον 22χρονο Γιάννη Μαντζάρη από τον Άρη Θεσσαλονίκης ο οποίος έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδος με την Κ-17 των «κιτρινόμαυρων» το 2013 και τον 21χρονο υψηλόσωμο Αποστόλη Κουτογλίδη, ένα παλιό γνώριμο στους Λαρισαίους καθώς είχε θητεύσει στην ΑΕΛ το 2016 και ο οποίος προέρχεται από την ομάδα της Καλλιθέας.

Τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές υποδέχθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ διοικητικοί του Απόλλωνα οι οποίοι τους καλωσόρισαν και τους ευχήθηκαν κάθε επιτυχία με τη νέα τους ομάδας.

ΤΑ ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ

Εν τω μεταξύ ολοκληρώθηκαν χθες οι εργομετρικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, ενώ από σήμερα Σάββατο το πρωί ξεκινούν στο γήπεδο Φιλιππούπολης οι προπονήσεις της ομάδας.

Η επίσημη «πρώτη» έχει προγραμματιστεί για την προσεχή Δευτέρα στις 19:00 στο γήπεδο Φιλιππούπολης με ελεύθερη την είσοδο για τους φιλάθλους.

Στο «στόχαστρο» ο Καντέ, έρχεται ένας ακόμα Βραζιλιάνος

Εν τω μεταξύ και σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, ο Απόλλωνας Λάρισας βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 23χρονου ανασταλτικού μέσου Μπραϊμά Καντέ που αγωνιζόταν στην ομάδα της Καλλιθέας, ενώ έρχεται στη Λάρισα και δεύτερος Βραζιλιάνος για τη θέση του επιτελικού μέσου. Τέλος εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί η ανανέωση της συνεργασίας με τον Κοζανίτη τερματοφύλακα Θεόδωρο Λαμπίρη.

Επαφές με Γ. Καμάκα

Επαφές με τον προπονητή του Παναγροτικού, Γιώργο Καμάκα, φαίνεται ότι είχαν οι «κυανόλευκοι». Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά του Απόλλωνα για τον Λαρισαίο τεχνικό, προκειμένου να πλαισιώσει το τεχνικό τιμ ως άμεσος συνεργάτης του Τροΐζι. Τίποτα επίσημο δεν έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass