Τύρναβος 2005: Μενέα παιδιά και ενθουσιασμό

Ν. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: «ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΟΥΛΕΜΕΝΗ» - Ν. ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ: «ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ»

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2018 22:45

Για τον Τύρναβο 2005 η φετινή χρονιά αποτελεί ένα ακόμα στοίχημα. Μετά τις αλλαγές που έγιναν στο έμψυχο δυναμικό, με την αποχώρηση κυρίως έμπειρων παικτών και τον ερχομό νεαρών σε ηλικία, οι «κυανόλευκοι» θέλουν να παρουσιάσουν στη φετινή Α’ κατηγορία ένα νεανικό σύνολο, δίνοντας ευκαιρίες κυρίως στα ταλέντα της περιοχής, ικανό να εξασφαλίσει την άνετη παραμονή στην κατηγορία.

Αλλαγή σκυτάλης σημειώθηκε και στην τεχνική ηγεσία με τον Νίκο Παπανικολάου να επιστρέφει στον Τύρναβο, αυτή τη φορά ως προπονητής, μετά από 30 χρόνια.
Εν κατακλείδι οι «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τις περιπέτειες της περσινής περιόδου (οπότε την τελευταία στιγμή απέφυγαν τα πλέι άουτ) και με σεβασμό στην ιστορία της ομάδας να παρουσιάσουν ένα σαφώς πιο βελτιωμένο και φιλόδοξο αγωνιστικό σύνολο.
«Φέτος περιμένουμε να δούμε μία νεανική ομάδα. Έφυγαν κάποιοι έμπειροι παίκτες, που έπαιζαν στον άξονα και ίσως εκεί έχουμε κάποιο θέμα, αλλά ήρθαν παιδιά νέα, φιλόδοξα, με όρεξη για δουλειά. Θα παρουσιάσουμε ένα σύνολο που θα έχει ενθουσιασμό και όρεξη για ποδόσφαιρο, το οποίο θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό», επισήμανε ο νέος τεχνικός Νίκος Παπανικολάου, μιλώντας για τη νέα χρονιά και πρόσθεσε:
«Οι μεταγραφικές κινήσεις σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί. Βασιζόμαστε κυρίως σε παιδιά από τον Τύρναβο, επιλέξαμε και κάποια από την Ακαδημία, ενώ ήρθαν και τρεις παίκτες από τη Λάρισα που θα μας βοηθήσουν.
Σε ό,τι αφορά στο νέο πρωτάθλημα πιστεύω ότι θα είναι δύο ταχυτήτων. Είδα κάποιες ομάδες που ενίσχυσαν πάρα πολύ το ρόστερ τους και οι οποίες θα ξεχωρίσουν, ενώ οι υπόλοιπες πιστεύω θα κινηθούμε στο ίδιο μήκος κύματος.
Στόχος μας είναι να σεβαστούμε την ιστορία του Τυρνάβου και να δείξουμε μία ομάδα δουλεμένη, που έχει διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο. Μην ξεχνάμε ότι πέρσι ο Τύρναβος απέφυγε κατά την τελευταία αγωνιστική τα πλέι άουτ. Εύχομαι φέτος να σωθούμε πιο άνετα, γιατί έχουμε πιο νεανικό ρόστερ, που σημαίνει ότι μπορεί να μην διαθέτουμε εμπειρία, έχουμε όμως ενθουσιασμό», κατέληξε ο Νίκος Παπανικολάου.

Ν. ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ: «ΝΑ ΦΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ»
Για τον πρόεδρο του Τυρνάβου 2005, Νίκο Πλιάτσικα, η ιστορία της ομάδας θα πρέπει να αποτελέσει βασικό πυλώνα τη νέα χρονιά, προκειμένου να επιτευχθεί ο καλύτερος δυνατός στόχος.
«Θέλω καταρχάς να καλωσορίσω τα νέα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα και να τους ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγειά και επιτυχίες. Ο στόχος μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά και να φανούμε αντάξιοι του ονόματος και της ιστορίας του Συλλόγου που διοικούμε. Ευελπιστώ ότι μέσα από το καλό κλίμα, την αλληλοκατανόηση, τον αλληλοσεβασμό, αλλά και τον σεβασμό προς τον αντίπαλο να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πλιάτσικας.

Οι αλλαγές στο ρόστερ

Ήρθαν: Παπαγιαννούλης, Νταναβάρας, Κουτοκέρας, Χαλκιάς, Χαρισούλης, Καρράς, Παπαχατζής, Παπαδόπουλος, Δασκαλόπουλος (υπό μεταγραφή Πέρπερας, Φούντας).
Αποχώρησαν: Τζιόλας, Νάτσης, Τσούτσας, Λιάκος, Απ. Καλέσης, Παναγιωτόπουλος, Γραβάνης, Γαλάνης.

Τι είπαν οι παίκτες

Δημήτρης Πατσιωτός: «Γι' άλλη μια χρονιά καλούμαστε να υπερασπιστούμε μία "βαριά" φανέλα. Ο στόχος μας είναι η άνετη παραμονή μέσα από το καλό ποδόσφαιρο. Από κει και πέρα θα παλέψουμε, να πετύχουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».
Θοδωρής Γανός: «Πέρσι ήταν μία δύσκολη χρονιά καθώς καταφέραμε να σώσουμε την παρτίδα την τελευταία στιγμή. Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, νέες φιλοδοξίες, νέοι παίκτες τους οποίους θέλω να καλωσορίσω. Η ομάδα έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό, άλλη φιλοσοφία και είμαι σίγουρος ότι με τη σωστή δουλειά δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».
Γιάννης Μπάκος: «Ο στόχος της ομάδας είναι η άνετη παραμονή. Πολλά νέα πρόσωπα και ένα νεανικό σύνολο που θα παλέψει για να πετύχει ό,τι καλύτερο».

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass