Θετικό το «δείγμα» του Οικονόμου

Επικράτησε 4-0 σε φιλικό με την ΑΕ Βουναίνων

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2018 16:36

Με φιλικό αγώνα με αντίπαλο την ΑΕ Βουναίνων, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης άνοιξε προχθές τον κύκλο των αγώνων προετοιμασίας του εν όψει των επίσημων υποχρεώσεων που θα ακολουθήσουν.


Για την ιστορία, η αναμέτρηση έληξε με 4-0 υπέρ των παικτών του Κώστα Κατσάρα που βρίσκονται σε πιο προχωρημένο στάδιο από τους αντιπάλους τους που, πλέον θα αγωνίζονται στην Α1 ΕΠΣΛ. Τα γκολ σημείωσαν ο Στέλιος Δραχαλίβας (2’) και τρία ο Μάνος Πετράκης (17’, 25’, 34’).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας (41’ Αναστασίου), Γκαμπέτας (55’ υπό δοκιμή παίκτης), Ντούφας (41’ Μπουμπουνάρας), Τσακάλι (41’ Γαλάνης), Κουμπούρας, Χάμος (41’ Καραγιάννης), Καλφούντζος (41’ Καραλούλης), Δραχαλίβας (50’ Πίπιλας), Τόλιος (41’ Κατσαμάγκας), Καραγκούνης (55’ Αναγνωστούλης), Πετράκης (41’ Μουλτσιάς).
ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ Ο ΜΟΥΛΤΣΙΑΣ
Στα πάτρια εδάφη επέστρεψε ο 19χρονος επιθετικός Χάρης Μουλτσιάς, ο οποίος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Οικονόμου, είχε διακριθεί με τη συμμετοχή του στη Μικτή ομάδα της ΕΠΣΛ και ακολούθως είχε αποκτηθεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ για τις ομάδες Νέων.
Μένοντας ελεύθερος, έκρινε ότι η φετινή πρόκληση της Γ’ Εθνικής με την ομάδα της γενέτειράς του ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή.
ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ
Εν τω μεταξύ, σήμερα και ώρα 12.00’ θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση για την ανάδειξη των ζευγαριών της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, οι αγώνες της οποίας θα διεξαχθούν στις 26 Αυγούστου με τη συμμετοχή των κυπελλούχων των 53 ΕΠΣ της χώρας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass