Δυνατές μονομαχίες και θέαμα στην άμμο

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη στο Στόμιο η 3η αγωνιστική του 7ου πανελλήνιου πρωταθλήματος beach-racket

Δημοσίευση: 16 Αυγ 2018 15:26

Με μεγάλη επιτυχία και αποκομίζοντας τα ευμενή σχόλια από τους αθλητές αλλά και το παρευρισκόμενο κοινό της παραλίας, ολοκληρώθηκε η 3η αγωνιστική του 7ου Πανελλήνιου πρωταθλήματος ξυλορακέτας (Beach-Racket), που διοργάνωσε στο Στόμιο ο Αθλητικός Όμιλος Ξυλορακέτας Λάρισας (Α.Ο.Ξ. Λάρισας), με συνδιοργανωτή το LARGO -underthesun- και την υποστήριξη του Δήμου Αγιάς.

Οι αγώνες διεξήχθησαν υπό την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Α. και την εποπτεία της Α’ Ε.Σ.Α.Ξ. Κηρύσσοντας την έναρξη των αγώνων ο πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. Λάρισας κ. Κατσιούλας Ευάγγελος, χαιρέτισε τους αθλητές και τις αθλήτριες καθώς και τους συνοδούς τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή διαμονή στην περιοχή.

Η ανταπόκριση από τα σωματεία της Α’ Ε.Σ.Α.Ξ ήταν μεγάλη, καθώς συμμετείχαν 45 αθλητές (39 άνδρες και 6 γυναίκες), που πρόσφεραν ένα συναρπαστικό θέαμα, σε όσους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στην παραλία του Στομίου. Πριν την έναρξη των αγώνων τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική.

Μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, ο πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. Λάρισας, Ευάγγελος Κατσιούλας ευχαρίστησε τον συνδιοργανωτή της 3ης αγωνιστικής κ. Νικόλαο Δημερά, τον Δήμο Αγιάς για την υποστήριξη της διοργάνωσης, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και αθλήτριες.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι απονομές αναμνηστικών διπλωμάτων από τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Κοσμά Γεώργιο και ακολούθησε ομαδική φωτογράφιση. Η τελετή λήξης ολοκληρώθηκε με τις απονομές των μεταλλίων στους αθλητές και τις αθλήτριες, που βάσει αγωνιστικής βαθμολογίας και ομαδικής κατάταξης κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις στις κατηγορίες δυάδες ανδρών, μικτές δυάδες και τετράδες ανδρών.

Τις απονομές των μεταλλίων έκαναν οι παρακάτω εκπρόσωποι και προσκεκλημένοι οι οποίοι χαιρέτισαν την εκδήλωση:

Εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας, κ. Καλομπάτσιος Χρήστος, ο αντιδήμαρχος Ευρυμενών Δήμου Αγιάς κ. Γιάνναρος Γεώργιος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Αγιάς κ. Αθανάσιος Ολύμπιος και κ. Αγγελακόπουλος Ρίζος, ο πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Στομίου κ. Σαμαράς Νικόλαος, ο αντιπρόεδρος της Α΄ Ε.Σ.Α.Ξ. κ. Τσαούσης Διονύσιος, ο πρόεδρος του Α.Ο.Ξ. Λάρισας κ. Κατσιούλας Ευάγγελος, η χορηγός της αθλητικής εμφάνισης Δ. Βασιλείου- Μακρή Αφροδίτη και ο συνδιοργανωτής κ. Δημεράς Νικόλαος του Largobeachbar.

Στο μήνυμά τους οι άνθρωποι του Α.Ο.Ξ. Λάρισας ανέφεραν τα εξής:

«Ο Α.Ο.Ξ. Λάρισας για μια ακόμα φορά έδωσε δυναμικό «παρών» και οι αθλητές του προσπάθησαν για το καλύτερο. Η εμφάνισή τους ήταν εξαιρετική και άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους παρευρισκόμενους. Πολύ καλή παρουσία είχε η τετράδα ανδρών που κατέλαβε την 5η θέση ανάμεσα στους καλύτερους αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα, στην αγωνιστική κατηγορία. Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για τη συνολική προσπάθεια. Ο πρόεδρος και έφορος του Αθλητικού Σωματείου κ. Γδούπας Χαράλαμπος καθώς και το Δ.Σ. συγχαίρουν τους αθλητές μας για τους οποίους η συμμετοχή τους σε μια υψηλή αθλητική εκδήλωση αποτελεί ήδη μια περιφανή νίκη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη του Σωματείου, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στους χορηγούς και υποστηρικτές του. Η συμβολή του καθενός στη φετινή περίοδο κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική».

Για τη συνέχεια ακολουθεί η 4η και τελευταία αγωνιστική το διήμερο 1-2 Σεπτεμβρίου 2018, στην Αττική με διοργανωτή τον Α.Ο.ΡΑ. ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass