Φέρνει Idris Kadded ο Απόλλωνας Λάρισας

Ο 20χρονος Γάλλος επιθετικός αγωνιζόταν στην Νταντί Γιουνάιτεντ – Στα «κυανόλευκα» και ο Αλέξανδρος Ζαΐμι – Στο «στόχαστρο» Βραζιλιάνος επιθετικός με αυστριακό διαβατήριο

Δημοσίευση: 16 Αυγ 2018 22:24

Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Απόλλωνας Λάρισας. Ο λόγος για τον Γάλλο επιθετικό Idris Kadded, ο οποίος συμφώνησε με τους «κυανόλευκους» και εντός των ημερών αναμένεται να ενσωματωθεί στην ομάδα και να μπει στο πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τη Γαλλική Νις, ενώ έχει αγωνιστεί σε όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες της πατρίδας του. Συγκεκριμένα, την περίοδο 2013-14 αγωνιζόταν στην Κ-17 με την οποία πέτυχε 23 γκολ, τη σεζόν 2016-17 στην Κ-19 έχοντας 11 γκολ στο ενεργητικό του, ενώ τελευταίος του ποδοσφαιρικός "σταθμός" ήταν η σκωτσέζικη Dundee United με την οποία είχε τρεις συμμετοχές την περσινή σεζόν στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής της Σκωτίας. Πρόκειται για μία ηχηρή μεταγραφή στο χώρο της Football League με την οποία η ομάδα της Λάρισας ενισχύει σε μεγάλο βαθμό της επιθετική της γραμμή.

Από κει και πέρα παίκτης του Απόλλωνα Λάρισας θα πρέπει να θεωρείται και ο Αλέξανδρος Ζαΐμι για τον οποίο οι «κυανόλευκοι» είχαν εκφράσει το τελευταίο διάστημα το ενδιαφέρον τους. Οι δύο πλευρές οριστικοποίησαν τη συμφωνία συνεργασίας τους και ο 21χρονος παίκτης που βρίσκεται από χθες στη Λάρισα αναμένεται σήμερα να παρουσιαστεί επίσημα και να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού Μαρσέλο Τροΐζι. Ο Αλέξανδρος Ζαΐμι, που αγωνίζεται κυρίως στην επίθεση αλλά και στον χώρο της μεσαίας γραμμής, είχε υπογράψει πέρσι επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα της Κέρκυρας προερχόμενος από την Κ-20. Συνολικά είχε εννέα συμμετοχές στη Σούπερ Λίγκα.

Σε ό,τι αφορά στον Φώτη Γκουντρουμπή, που προπονείται αυτό το διάστημα με τον Απόλλωνα, αναμένεται να φορέσει εκ νέου την «κυανόλευκη» φανέλα και να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο καθώς η εισήγηση του Μαρσέλο Τροΐζι ήταν θετική. Ο 22χρονος υψηλόσωμος σέντερ φορ αγωνίστηκε πέρσι στον Πιερικό, ενώ κατά το παρελθόν, εκτός από τον Απόλλωνα, έχει θητεύσει σε Δωτιέα Αγιάς, Φαρκαδόνα, ΑΕΛ, Οικονόμο Τσαριτσάνης και Ελασσόνα.

Με τις προσθήκες των Idris Kadded και Αλέξανδρου Ζαΐμι συμπληρώνεται σε μεγάλο ποσοστό το "παζλ" των μεταγραφών που αφορούν στην ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κυανόλευκοι» θα προσπαθήσουν να εντάξουν στο έμψυχο δυναμικό τους έναν ακόμα ξένο επιθετικό. Πρόκειται για Βραζιλιάνο με αυστριακό διαβατήριο το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Παράλληλα το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ΠΑΕ επικεντρώνεται και στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, πιθανότατα από την ελληνική αγορά.

ΠΡΟΩΡΟ "ΔΙΑΖΥΓΙΟ"

ΜΕ ΤΖΟΪ ΣΕΪΤΙ

Εν τω μεταξύ πολύ σύντομη αποδείχθηκε η συνεργασία του Τζόι Σεΐτι με τον Απόλλωνα Λάρισας καθώς οι «κυανολευκοι» ανακοίνωσαν τη λύση του συμβολαίου, μετά από σχετική εισήγηση του τεχνικού Μαρσέλο Τροΐζι. Έτσι ο παίκτης έμεινε ελεύθερος. Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ έχει ως εξής:

«Σύντομη αποδείχθηκε η... θητεία του Τζόι Σεΐτι στην ομάδα μας. Μετά από απόφαση της τεχνικής ηγεσίας της ΠΑΕ ο νεαρός ποδοσφαιριστής έλυσε το συμβόλαιό του και έμεινε ελεύθερος. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Τέλος, επιστρέφουν σήμερα στις προπονήσεις οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο τεχνικός Μαρσέλο Τροΐζι λόγω του Δεκαπενταύγουστου.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass