Ο Σιδηρόπουλος «έχρισε» διεθνή τον Θανάση Τζήλο

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2018 22:10

Ολοκληρώθηκε χθες στo Καρπενήσι το σεμινάριο αξιωματούχων διαιτησίας Α΄ κατηγορίας, που διοργάνωσε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, ενόψει της έναρξης των νέων εθνικών πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν 23 διαιτητές και 52 βοηθοί. Το χθεσινό πρόγραμμα περιλάμβανε πρακτική εξάσκηση, ομιλία του Ιntegrity Officer της ΕΠΟ Δημήτρη Δαβάκη σχετικά με θέματα ηθικής και του PT OMT Neurotrainer Γιώργου Κακαβά, για τεχνικές λήψης διαιτητικών αποφάσεων.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας ο διεθνής διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος ζήτησε μία χάρη από τον Περέιρα, να κάνει τις ασκήσεις με τα μέλη της διαιτητικής του ομάδας και να μπουν επιπρόσθετοι.

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής δεν αρνήθηκε και ενεργοποιήθηκαν ο Τάσος Παπαπέτρου (Αθηνών), ο Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) και ο Θανάσης Τζήλος (Λάρισας) .

Η επιλογή του Σιδηρόπουλου δείχνει ότι ο Τζήλος θα προταθεί τέλη Σεπτεμβρίου από την ΕΠΟ στην UEFA να γίνει διεθνής διαιτητής και θα είναι ο δεύτερος Λαρισαίος στην ιστορία του λαρισινού ποδοσφαίρου αφού προηγήθηκε ο Τιμολέοντας Λάτσιος ενώ ως βοηθός διαιτητή, διεθνής χρίστηκε ο Δημήτρης Γκάγκας.

Σήμερα ξεκινά στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, στις ίδιες εγκαταστάσεις, το αντίστοιχο σεμινάριο παρατηρητών 1ης κατηγορίας 2018-19, με συμμετοχή 28 παρατηρητών. Στο πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλαμβάνονται η γνωριμία με την ΚΕΔ, η διεξαγωγή των πρώτων γραπτών τεστ της περιόδου, η μελέτη των αλλαγών που πραγματοποιήθηκαν στους κανόνες του παιχνιδιού 2018-19 και των πρακτικών συνεπειών τους, η εκτίμηση και συζήτηση αναφορικά με τις καλύτερες πρακτικές και διαδικασίες μιας συντονισμένης παρέμβασης στις τεχνικές και πειθαρχικές αποφάσεις του παιχνιδιού, η αφομοίωση ενιαίων κριτηρίων ερμηνείας και εφαρμογής του κανονισμού, ώστε να γίνονται ευρέως κατανοητές οι τεχνικές και πειθαρχικές αποφάσεις, καθώς και η ένταξη προαχθέντων παρατηρητών διαιτησίας.

ΣΩΤ. ΚΕΛ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass