Φιλικό τεστ για τον Απόλλωνα στη Σιάτιστα

ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΝΕΑΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟΙ(17:30)

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2018 16:30

Φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα ο Απόλλων Λάρισας στη Σιάτιστα με τον Μακεδονικό στις 17:30, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του, για την καινούργια αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα του Απόλλωνα που πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στους Φιλιππαίους Γρεβενών, όπως αναφέρθηκε θα αποτελείται από νεαρούς -κυρίως- παίκτες και δοκιμαζόμενους και έτσι το παιχνίδι χαρακτηρίζεται ως φιλικό αξιολόγησης αυτών.

Οι υπόλοιποι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της λαρισινής ομάδας, θα προπονηθούν κανονικά σήμερα το πρωί και προφανώς θέλει να είναι ξεκούραστοι ο τεχνικός τους κ. Τροΐζι, για το κυριακάτικο φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, που θα ξεκινήσει στις 19:30.

Με εντατικούς ρυθμούς λοιπόν συνεχίστηκε χθες το απόγευμα η προετοιμασία της ομάδας, ενώ το πρωί δόθηκε ρεπό στους παίκτες.

Το απόγευμα ο τεχνικός κ. Μαρσέλο Τροΐζι και οι συνεργάτες του, δούλεψαν με τους ποδοσφαιριστές στην ανασταλτικότητα και την επιθετική ανάπτυξη, υποβάλλοντάς τους και σε ασκήσεις τακτικής με μπάλα, ενώ η προπόνηση είχε ποικιλία.

Στην αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω παίκτες: Μαντζάρης, Σπηλιόπουλος, Ταουσάνης, Γιαλαμίδης, Τουγλής, Κακάμης, Μπιμάι, Κοντοθανάσης, Παπαγεωργίου, Βαγενάς, Μπουλγουρίδης, Λουκάς, Ζαΐμι, Καμπέρης, Τασούλης, Γαρυφαλλόπουλος, Ρενάτο, Τσιάτας, Αγιώτης και Μπέικος.

*Εν τω μεταξύ χάνει το υπόλοιπο της προετοιμασίας στο βουνό, ο Δημήτρης Λίταινας που υπέστη θλάση και επέστρεψε στη Λάρισα, όπου για μια εβδομάδα θα ακολουθήσει ειδικό θεραπευτικό πρόγραμμα.

Από κει και πέρα δεν υφίσταται κάποιο άλλο πρόβλημα και όλοι οι παίκτες ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα των διπλών προπονήσεων.

ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ Κ-19

ΣΤΑ ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΑ

Φιλικό θα δώσει και η ομάδα Κ-19 του Απόλλωνα σήμερα και ώρα 18:00 στα Πλατανούλια, με την Κ-17 της ΑΕΛ.

Ο τεχνικός Γιώργος Καμάκας θα έχει την ευκαιρία να δει πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες του απέναντι στους «βυσσινί» του Κώστα Ταξιάρχη, ο οποίος από τη δική του πλευρά θα βγάλει συμπεράσματα για την πορεία της προετοιμασίας.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass