Πάμε να πάρουμε το διπλό

*ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΣΩΤ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2018 22:15

Η ΑΕΛ μπαίνει σε ρυθμούς πρωταθλήματος καθώς το ερχόμενο Σάββατο 25 Αυγούστου και ώρα 21.30 θα δώσει τον πρώτο επίσημο αγώνα στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου μιλώντας τους παίκτες έδωσε και το σύνθημα λέγοντας: «πάμε για διπλό στη Ριζούπολη».

Το παιχνίδι του Σαββάτου μπορεί να είναι το πρώτο που δίνει η λαρισινή ομάδα στο πρωτάθλημα αλλά είναι κρίσιμο καθώς σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, οι δύο ομάδες θα έχουν πρωταρχικό στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού αλλά και αν ακόμα ισχύει ο ευρωπαϊκός στόχος για τους «βυσσινί» (όπως ειπώθηκε δια στόματος Αλέξη Κούγια) τότε θα πρέπει η ΑΕΛ να κερδίζει τέτοια παιχνίδια.

Ο Αντωνίου φρόντισε να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών λέγοντας ότι είναι όλοι πολύ καλοί παίκτες και τους ζήτησε σοβαρότητα και πειθαρχία μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Παράλληλα στον αγώνα του Σαββάτου ζήτησε να βγάλουν το πάθος και την ενέργεια που είχαν στα φιλικά παιχνίδια με Άρη, Παναθηναϊκό και Ξάνθη.

Στη χθεσινή προπόνηση πήραν μέρος όλοι οι παίκτες, εκτός του Μόρα που έκανε ατομικό και θα μπει σήμερα σε προπονητικούς ρυθμούς με τους συμπαίκτες του. Επίσης χθες οι παίκτες υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτούς που δεν μπορεί να υπολογίζει ο Αντωνίου είναι οι τραυματίες Ζίζιτς και Κάσος που θα επανέλθουν τέλη Οκτωβρίου.

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ...

Για μεθαύριο, Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018 αναβλήθηκε η έγκριση των προκηρύξεων της Super League και της Football League από την ΕΠΟ, με την αιτιολογία ότι δεν υπήρχε απαρτία. Το πρωτάθλημα της Super League ξεκινάει το ερχόμενο Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018 και οι ομάδες θα πληροφορηθούν μια μέρα πριν πόσες ομάδες θα πέσουν στη Football League.

ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Μέσα σε λίγη ώρα ο Απόλλωνας Σμύρνης ανακοίνωσε δύο μεταγραφές. Αρχικά, η «ελαφρά ταξιαρχία» ενέταξε στο δυναμικό της τον Αργεντινό, Ματίας Οριουέλα και στη συνέχεια τον Κροάτη, Αντρέι Λούκιτς.

Ο 24χρονος παίκτης (γεννημένος στις 2 Απριλίου 1994) αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Μπράγκα. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Όσιγεκ και Σιμπάλια.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass