Αντωνίου: Πάμε για νίκη...

Ο ΚΟΕΦ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ - ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ Ο ΜΟΡΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2018 22:56

Στους ρυθμούς του Κυριακάτικου αγώνα με τον Παναθηναϊκό κινούνται όλοι στην ΑΕΛ και ιδιαίτερα το αγωνιστικό τμήμα, με τον τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου να δίνει το σύνθημα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση λέγοντας στους παίκτες του: «Πάμε για νίκη που θα είναι η πρώτη στην έδρα μας».

Και με δεδομένη την ανεβασμένη ψυχολογία των αντιπάλων που σε δύο παιχνίδια έχουν ισάριθμες νίκες, προετοιμάζει κατάλληλα την ομάδα αλλά χωρίς να έχει καταλήξει στο αγωνιστικό πλάνο που θα παρατάξει, με δεδομένο τον τραυματισμό του Φατιόν που θα φανεί μέχρι αύριο αν μπορεί να βοηθήσει.
Από κει και πέρα δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Ζίζιτς, Κάσο, Μόρα αλλά και τους Φριούι, Νούνιτς που μέχρι τώρα δεν έχουν ικανοποιήσει ενώ ανέτοιμος είναι ο Ακόστα με τον Μπάρκαν.
Πάντως θα μπορεί να υπολογίζει σε έναν νεαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή τον Γάλλο Αλεξάντρ Κοέφ που είναι σε πολύ καλή κατάσταση και με δεδομένο τον τραυματισμό του Φατιόν θα είναι στη δεκαοκτάδα.
 Από κει και πέρα σίγουρη θεωρείται η συμμετοχή του Αιγύπτιου Μορσί στην κορυφή της επίθεσης, ενώ άγνωστο ποιος θα είναι ο παρτενέρ του (κάποιος εκ των Ντέλετιτς και Κούνιτς).
Χθες εκτός από το 3-5-2 δοκίμασε και το 4-2-3-1 με τους παίκτες να αλλάζουν πολλές φορές ρόλους. Παράδειγμα ο Χούμπτσεφ δοκιμάστηκε σαν αριστερό μπακ αλλά και σαν σέντερ μπακ.
Περισσότερα θα φανούν στη σημερινή πρωινή προπόνηση αλλά και στην αυριανή που θα γίνει στο Ael Fc Arena.
Λογικά σίγουροι θεωρούνται ο Κρίστινσον κάτω από τα δοκάρια, στα σέντερ μπακ ο Γρομητσάρης με τον Γκοΐκοβιτς, ο Χούμπστεφ, ο Μιλοσάβλιεβιτς, ο Πίτι, ο Ντέλετιτς και ο Μορσί. Από κει και πέρα κανένας δεν γνωρίζει ποιοι άλλοι θα ξεκινήσουν στην αναμέτρηση.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΟΡΑ
Στο μεταξύ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ μετά την παραίτηση του Βασίλη Βάνη από τη θέση του τεχνικού διευθυντή αναβαθμίζει τον Βαγγέλη Μόρα που θα βρίσκεται μαζί με την αποστολή αν και τραυματίας και ίσως αρχίζει... πρόβα για τεχνικός διευθυντής από την επόμενη σεζόν αφού φέτος θα αγωνισθεί ως ποδοσφαιριστής.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass