Ο Γιώργος Κομίνης στο Ael Fc Arena

ΘΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΕΛ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΖΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2018 15:57

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών για τις αναμετρήσεις της 3ης αγωνιστικής στη Super League.

Το παιχνίδι ΟΦΗ-ΠΑΟΚ θα διευθύνει ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, ενώ στο Φάληρο και τη συνάντηση Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης ορίστηκε ο Λαρισαίος Θανάσης Τζήλος. Στον αγώνα ΑΕΚ-Πανιώνιος θα σφυρίξει ο Άγγελος Ευαγγέλου, ενώ στη Λάρισα (ΑΕΛ-Παναθηναϊκός) θα βρεθεί ο Γιώργος Κομίνης.
Ο Γιώργος Κομίνης είναι 38χρονών, (γεννήθηκε στις 7/4/1980) διεθνής, ιδιοκτήτης καφετέριας στην Ηγουμενίτσα, από τον Σύνδεσμο Θεσπρωτίας. Είναι η όγδοή του χρονιά στον πίνακα της Super League.
Γεννημένος στα Γιάννενα αλλά μεγαλωμένος στην Ηγουμενίτσα, ο Κομίνης ξεκίνησε να παίζει σε μικρή ηλικία ποδόσφαιρο στον ΠΑΣ Λαδοχωρίου, ομάδα της ΕΠΣ Θεσπρωτίας. Γρήγορα όμως, μόλις στα 19 "κρέμασε" τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ασχολήθηκε με τη διαιτησία. Το 2004 προβιβάστηκε στη Γ’ Εθνική, το 2007 στη Β’ Εθνική, το 2011 βρέθηκε στη Super League και έγινε διεθνής διαιτητής από 1 Ιανουαρίου 2016.  
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ δύο φορές τη σεζόν 2016-2017 στο εντός έδρας παιχνίδι στο AEL FC ARENA για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League (17/10/2016) που είχε βρει νικήτρια την ομάδα της AEK με σκορ 2-1 και το εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League (04/12/2016), που είχε επικρατήσει η ομάδα του Περιστερίου με 2-1.
Τη σεζόν 2017-2018 ήταν διαιτητής στο εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΣ Γιάννινα (25/01/2018), που είχε βρει νικήτρια την ΑΕΛ, στο Γήπεδο «Ζωσιμάδων» με σκορ 2-1. Βοηθοί του, ο Αντώνιος Σινιοράκης από τα Χανιά και ο Νικόλαος Πάγκαλος από τον σύνδεσμο Λασιθίου. Τέταρτος θα είναι ο Αναστάσιος Παπαπέτρου από την Ένωση Αθηνών και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Βλάχος από την Ε.Π.Σ. Γρεβενών.
Ο Παπαπέτρου, έχει μείνει στην... ιστορία για τον αγώνα της Football League, το 2012, ΑΕΛ-Πανσερραϊκός στο AEL FC Arena, όταν έκανε δεκτή υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ από πλάγιο-άουτ (!). Είχε σφυρίξει τον επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και συγκεκριμένα την ήττα της ΑΕΛ με 1-0 από την ΑΕΚ που είχε γίνει στο ΟΑΚΑ (18/04/2018).
Αναλυτικά:

ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
*ΟΦΗ-ΠΑΟΚ (18:15): Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), Κων/νος Ψαρρής (Ζακύνθου), 4ος : Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά), παρ.: Κουρκούνας (Χανίων)
*Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Γιάννινα (19:00): Γεώργιος Λάμπρου (Εύβοιας), Κων/νος Κωνστάντιος (Εύβοιας), Γεώργιος Γιαννίκος (Πειραιά), 4ος: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας), παρ.: Ζαννετίδης (Δωδεκανήσου)
*ΑΕΚ-Πανιώνιος (20:30): Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών), Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών), Μιχαήλ Καρσιώτης (Καστοριάς), 4ος: Γεώργιος Τζοβάρας (Φθιώτιδας), παρ.: Μαυρόπουλος (Μακεδονίας)

ΚΥΡΙΑΚΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
*Ξάνθη-Παναιτωλικός (17:00): Κων/νος Κοτσάνης (Δράμας), Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Γεώργιος Χατζίκος (Δράμας),4ος : Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης), παρ.: Μπέρσης (Αρκαδίας)
*ΑΕΛ-Παναθηναϊκός (18:15): Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας),Αντώνιος Σινιοράκης (Χανίων), Νικόλαος Πάγκαλος (Λασιθίου), 4ος : Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών), παρ.: Βλάχος (Γρεβενών)
Ατρόμητος-Λαμία (20:00): Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Πέτρος Πάτρας (Μακεδονίας), Σταύρος Σίπκας (Σάμου), 4ος: Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων), παρ.: Αγαδάκος (Πειραιά)
Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (20:30): Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας), Δημήτριος Γκάγκας (Λάρισας), Μιχαήλ Δημόπουλος (Δυτ. Αττικής), 4ος: Γεώργιος Βρέσκας (Πιερίας), παρ.: Μητροφάνης (Αθηνών)

ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (19:00)
Άρης-Λεβαδειακός: Γεώργιος Τάσης (Ηπείρου), Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας), Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου), 4ος: Αθανάσιος Σέζος (Κιλκίς), παρ.: Γκαϊτατζής (Δράμας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass