Εκτός ο Μόρας με τον Ατρόμητο

ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΣΕ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ Ο ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2018 22:09

Το θέμα του γηπέδου της ΑΕΛ και η πώληση της ομάδας να είναι στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας αλλά υπάρχει και το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας που το ερχόμενο Σάββατο αγωνίζεται στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ημέρας της Super League.


Η ΑΕΛ προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες από Αρη και Παναθηναϊκό και σίγουρα θέλει βαθμό ή βαθμούς για τη βαθμολογική της ανάκαμψη.
Στα δύο αυτά παιχνίδια υπήρξαν πολλά αμυντικά λάθη ενώ στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό δεν ήταν καλή και η επιθετική λειτουργία της ομάδας. Ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου έδειξε από χθες ότι θα κάνει αλλαγές σε άμυνα και επίθεση.
Στην άμυνα αυτή τη στιγμή δοκιμάζει στα σέντερ μπακ και τους Κοέφ, Τριποτσέρη και Γκόλια, κάτι που σημαίνει ότι Γκοΐκοβιτς ή Γρομητσάρης μπορεί να μην ξεκινήσουν (ίσως και οι δύο).
Επίσης στην επίθεση μάλλον θα μείνει εκτός ο Μορσί που έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του και δεν γνωρίζουμε αν επιστρέψει ο Κούνιτς στο αρχικό σχήμα ή αν χρησιμοποιηθούν στην επίθεση ο Μπαργκάν ή ο Ντέλετιτς.
Το βέβαιο είναι ότι θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα ενώ η τακτική που θα ακολουθήσει θα είναι το 3-5-2 ή το 4-2-3-1. Πολλά θα εξαρτηθούν και από την τακτική του Ατρομήτου που στα δύο τελευταία παιχνίδια έπαιξε διαφορετικά. Στον αγώνα με τη Λαμία ο τεχνικός Κάναντι χρησιμοποίησε το 3-4-2 ενώ με την Ξάνθη το 4-3-3.
Περισσότερα θα φανούν στη σημερινή προπόνηση που ουσιαστικά θα είναι και τελευταία πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο Αθηνών.
Ο προπονητής θα στερηθεί για ένα ακόμα παιχνίδι των υπηρεσιών από τους Μόρα(έκανε χθες ατομικό πρόγραμμα), Κάσσο, Ζίζιτς και Μπέρτο που τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση.

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗ SUPER LEAGUE
Η ΠΑΕ ΑΕΛ με αφορμή πρακτικό που της ζητήθηκε να υπογράψει δια περιφοράς έστειλε στη Super League την παρακάτω επιστολή:
«Αξιότιμοι Κύριοι,
Ζητήθηκε χθες μέσω email από τη εταιρεία μας να υπογράψει ένα πρακτικό δια περιφοράς που αφορά στην υπογραφή συμβάσεως των 7 ομάδων με την ΕΡΤ.
Σας απαντούμε ότι το θέμα αυτό είναι πολύ σοβαρό για να υπογραφεί δια περιφοράς, όπως πολύ σοβαρό είναι και το θέμα της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου.
Όπως γνωρίζετε η εταιρεία μας υπέκυψε στις πιέσεις των ομάδων που δεν είχαν τηλεοπτικό συμβόλαιο, αλλά και σε δεσμεύσεις κορυφαίων πολιτικών προσώπων προς όλες τις ομάδες της Super League και δεχτήκαμε τη μείωση των ομάδων από 16 σε 14 για τη σεζόν 2019-2020 με μόνη προϋπόθεση, ΧΩΡΙΣ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΥΣ, τον απευθείας υποβιβασμό 3 μόνο ομάδων και τη διακινδύνευση είτε με μπαράζ είτε χωρίς μπαράζ ουδεμίας άλλης ομάδος.
Ήδη αυτή η μοναδική προϋπόθεση για τη θετική μας ψήφο έχει καταρρεύσει και επομένως ανακύπτει σοβαρό θέμα όσον αφορά στο πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν και στο πόσες θα είναι οι ομάδες τη σεζόν 2019-2020».

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass