Φινλανδός διαιτητής στο ντέρμπι των «δικεφάλων»

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΑΕΛ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΡΕΣΚΑΣ

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2018 18:00

O 40χρονος Φινλανδός ρέφερι, Ματίας Γκεστράνιους, θα διευθύνει το ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου για την 4η αγωνιστική της Super League, με απόφαση της ΚΕΔ της ΕΠΟ.

Ο Γκεστράνιους είναι διεθνής, προέρχεται από την 1η κατηγορία της UEFA και θεωρείται αρκετά έμπειρος διαιτητής, αφού έχει «σφυρίξει» σε πολλούς αγώνες των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Βοηθοί του θα είναι οι επίσης Φινλανδοί Μίκο Αλκάρε και Ρίκου Βιρεαουβούρι, ενώ 4ος διαιτητής ορίστηκε ο Θανάσης Τζήλος, με παρατηρητή τον Φερνάντεζ Μάριν, ο οποίος είναι μέλος της ΚΕΔ.
Ο 33χρονος (10/04/1985) Γιώργος Βρέσκας, που διαθέτει συνεργείο με συναγερμούς, με έδρα τη Βέροια, από τον Σύνδεσμο Πιερίας, θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο, που θα γίνει μεθαύριο Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Βοηθοί του ο Δαμιανός Ευθυμιάδης επίσης από την Πιερία και ο Πολυχρόνης Κωσταράς από τον Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας. Τέταρτος θα είναι ο Γιώργος Λάμπρου από την Ένωση Εύβοιας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Νικόλαος Φαντόπουλος από την Ε.Π.Σ. Πειραιά.
Αναλυτικά οι ορισμοί της 4ης αγωνιστικής:

 

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018
18:15 Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης: Σέζος (Κιλκίς), Σάββας (Σερρών), Δημόπουλος (Φλώρινας), 4ος: Κουμπαράκης (Θράκης), παρ.: Νικολακόπουλος (Αθηνών)
19:00 Ατρόμητος – ΑΕΛ: Βρέσκας (Πιερίας), Ευθυμιάδης (Πιερίας), Κωσταράς (Αιτ/νίας), 4ος: Λάμπρου (Εύβοιας), παρ.: Φαντόπουλος (Πειραιά)
20:30 ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης: Γρατσάνης (Τρικάλων), Κολοσιώνης (Αιτ/νίας), Καλαμπόκης (Αιτ/νίας), 4ος: Ευαγγέλου (Αθηνών), παρ.: Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)

 

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018
16:00 Ξάνθη – ΟΦΗ: Παπαπέτρου (Αθηνών), Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Ακρίβος (Αθηνών), 4ος: Φωτιάδης (Καστοριάς), παρ.: Μπίκας (Χαλκιδικής)
19:00 Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Κωνσταντόπουλος (Κορινθίας), Μπουκμπάουμ (Ανατ. Αττικής), 4ος: Τσαμούρης (Πειραιά), παρ.: Ιωσηφόγλου (Αθηνών)
20:30 ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Γκεστράνιους (Φινλανδία), Αλακάρε (Φινλανδία), Βιρεαβουόρι (Φινλανδία), 4ος: Τζήλος (Λάρισας), παρ.: Φερνάντεζ Μάριν(ΚΕΔ/ΕΠΟ)

 

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018
19:00 Παναιτωλικός – Λαμία: Μανούχος (Αργολίδας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Τριανταφύλλου (Αρκαδίας), 4ος: Κοτσάνης (Δράμας), παρ.: Δάλλας(Ηπείρου)
19:00 Πανιώνιος – Ολυμπιακός: Σκουλάς (Θεσσαλίας), Σπυρόπουλος (Ανατ.Αττικής), Δέτση (Αθηνών), 4ος: Τάσης (Ηπείρου), παρ.: Φλώτσιος (Βοιωτίας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass