Παρέμβαση Βασιλειάδη

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Η ΑΕΛ

Δημοσίευση: 20 Σεπ 2018 22:01

Η οικονομική ασυμφωνία μεταξύ της «Γήπεδο Λάρισας ΑΕ» που είναι ιδιοκτήτρια του Ael Fc Arena και της ΠΑΕ ΑΕΛ, τα προβλήματα του Αλκαζάρ και οι αυξημένες πιθανότητες η ΑΕΛ να παίξει εκτός Λάρισας στη συνέχεια της αγωνιστικής σεζόν στη Super League, δημιούργησαν προβληματισμό όχι μόνο στην τοπική κοινωνία αφού η λαρισινή ομάδα είναι από τα βασικά κομμάτια του κοινωνικού ιστού της πόλης αλλά και στην αθλητική ηγεσία.


Συγκεκριμένα χθες υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια και του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη με τον πρώτο να επαναλαμβάνει αυτά που είχε δηλώσει, ότι δεν μπορεί να πληρώσει το οικονομικό τίμημα για τη χρήση της εγκατάστασης που είναι, όπως ανέφερε, δυσανάλογο με ό,τι καταβάλουν άλλες ομάδες για τη χρήση γηπεδικών εγκαταστάσεων ενώ συζήτησε με τον υφυπουργό και το θέμα του Αλκαζάρ.
Ο κ. Βασιλειάδης, που γνωρίζει ότι ένας κόμπος δεν λύνεται με το τέντωμα των δύο άκρων, άκουσε τον κ. Κούγια και από χθες άρχισε επικοινωνία με τους εκπροσώπους των φορέων της πόλης για να έχει την καλύτερη δυνατή άποψη και να δοθεί λύση στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του. Ο υφυπουργός Αθλητισμού θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο που του δίνει ο νόμος ώστε η ομάδα να μην παίξει μακριά από τη Λάρισα.
Αυτή τη στιγμή για να παίξει η ομάδα στο Αλκαζάρ χρειάζονται κάμερες ασφαλείας, τουρνικέ, μάτριξ και σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η στατικότητα των κερκίδων.
Το Αλκαζάρ αδειοδοτήθηκε για αγώνες Football League μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2018 αλλά μόνο για τις θύρες 2-3-4 και 15. Επίσης αδειοδοτήθηκε και για αγώνες των νέων ομάδων της ΑΕΛ.
Η πίεση χρόνου είναι μεγάλη καθώς για να γίνει το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στη Λάρισα θα πρέπει να είναι έτοιμο το Αλκαζάρ μέχρι 25 Σεπτεμβρίου ή να γίνει μια επαναδιαπραγμάτευση με τη «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» αν αυτό μπορεί να καταστεί εφικτό ανάμεσα στις διαπραγματευόμενες πλευρές.

 

ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ
Παράλληλα χθες υπήρξε επικοινωνία του Αλέξη Κούγια και με τον δήμαρχο Λαρισαίων Αποστόλη Καλογιάννη που και αυτός με τη σειρά του γνωρίζοντας τη δυναμική της ΑΕΛ και την αγάπη των Λαρισαίων για την ομάδα θα κάνει -σύμφωνα με πληροφορίες- τον δικό του κύκλο επαφών κυρίως με τον πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης του ΕΑΚ Λάρισας κ. Κωσταρόπουλο που ταυτόχρονα είναι και δημοτικός σύμβουλος εντεταλμένος σε θέματα αθλητισμού του Δήμου.
Η μάχη όλων είναι με τον χρόνο...

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass