Ενδεκάδα ευέλικτη θέλει ο Αντωνίου

ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΑΕΛ ΤΟΝ ΔΥΝΑΤΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2018 22:03

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη πως μπορεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα αύριο κόντρα στον Ατρόμητο (19:00), η ΑΕΛ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της, για το συγκεκριμένο παιχνίδι.


Οι παίκτες μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό στο AEL FC ARENA, γνωρίζουν πολύ καλά πως ο κόσμος πικράθηκε και περιμένει να δει μια διαφορετική ομάδα, η οποία θα αντιδράσει όπως πρέπει, στο Περιστέρι.
Είναι αποφασισμένοι λοιπόν να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις και να «σβήσουν» την κακή αυτή παρένθεση, διότι αδίκησαν και τους εαυτούς τους με την κακή αγωνιστική εικόνα που έδειξαν.
Στην αυριανή αναμέτρηση που διεξάγεται στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League, αναμένονται και αλλαγές στην ενδεκάδα από τον τεχνικό Σωτήρη Αντωνίου, τόσο σε παίκτες όσο και στο σύστημα που θα παίξει η ομάδα.
Συγκεκριμένα, ο Αγιώτης προπονητής θέλει μια ενδεκάδα ευέλικτη, καθώς ο αντίπαλος στα δύο τελευταία παιχνίδια με Ξάνθη και Λαμία, αγωνίστηκε με σύστημα 4-2-3-1 και 4-3-3, αντίστοιχα.
Έτσι ο Αντωνίου ανάλογα με τις συνθήκες του παιχνιδιού θα παρατάξει τη λαρισινή ομάδα με 3-5-2 ή με 4-2-3-1, κάτι για το οποίο θα αποφασίσει μετά και τη σημερινή προπόνηση.
Χθες το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής και διπλό, όπου ο τεχνικός των «βυσσινί» δοκίμασε διάφορα σχήματα, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του να εφαρμόσουν αυτά που θέλει.
Να σημειώσουμε πως δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Κάσσος, Μπέρτος και Μόρας που δεν είναι 100% έτοιμος, όπως και ο Ζίζιτς ο οποίος μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας λόγω τραυματισμού χθες προπονήθηκε για πρώτη φορά με την ομάδα.
Σήμερα θα γίνει μια ελαφριάς μορφής προπόνηση και εν συνεχεία η αποστολή που θα συγκροτηθεί, θα αναχωρήσει στις 3 μ.μ. από το στάδιο Αλκαζάρ για την πρωτεύουσα.
*Σημειώνεται πως ο Ατρόμητος βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Super League με 7 βαθμούς, καθώς στην πρεμιέρα κέρδισε εκτός έδρας τον Παναιτωλικό 2-1 και στους δύο εντός έδρας που ακολούθησαν, παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην Ξάνθη και νίκησε δύσκολα τη Λαμία 1-0.
Από την πλευρά της η ΑΕΛ είναι στην 8η θέση της βαθμολογίας με 3 βαθμούς, κερδίζοντας αρχικά τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Αθήνα 1-0, ενώ στη συνέχεια έχασε στο Καυταντζόγλειο από τον Άρη 2-0 και ηττήθηκε στο AEL FC ARENA από τον Παναθηναϊκό, 3-1.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

 

ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ
Όσον αφορά τώρα στο μεγάλο θέμα που δημιουργήθηκε για το γήπεδο, χθες δεν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη για να υπάρξει επίσημη ανακοίνωση και συνεχίζονται, όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι προσπάθειες από τους αρμόδιους φορείς, έτσι ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση και να παίξει η ΑΕΛ το ματς της 5ης αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου, στη θεσσαλική πρωτεύουσα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass