Εκαναν ρεκόρ πριν ακόμα… τρέξουν

271 μέλη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Λάρισας θα τρέξουν στον Μαραθώνιο Αθηνών ενώ θα υπάρξει και περίπτερο του Συλλόγου

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2018 20:35

Σε μεγάλα ρεκόρ μας έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Λάρισας και το ίδιο θα συνεχίσει και φέτος σε ένα μεγάλο αθλητικό ραντεβού.

Όπως έγινε γνωστό, με το κλείσιμο των εγγραφών για τον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών και τα παράλληλα αγωνίσματα των 10 χλμ και 5 χλμ μέσω του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, οι συμμετοχές «χτύπησαν κόκκινο».
Φέτος οι συμμετοχές του Συλλόγου στα 3 αγωνίσματα ξεπέρασαν τις 270! Συγκεκριμένα, 271 αθλητές και φίλοι μας δήλωσαν συμμετοχή, ενώ εκπρόθεσμα εξέφρασαν ενδιαφέρον αρκετοί ακόμα. Πιο εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι από τις 271 συμμετοχές, οι 202 είναι στο αγώνισμα του μαραθωνίου! Έτσι αυτό το ρεκόρ καθιστά την αποστολή του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων ως την πολυπληθέστερη αθλητική αποστολή του νομού όλων των εποχών γενικότερα για όλα τα αθλήματα. Οι αθλητές είναι από όλο τον νομό Λάρισας, με συμμετοχές τόσο από Ελασσόνα, Τύρναβο, Αμπελώνα, Φάρσαλα όσο και από την πόλη της Λάρισας.
Για τον λόγο αυτό, η διοργάνωση παραχωρεί στον Σύλλογο περίπτερο στην Έκθεση του Μαραθωνίου Αθηνών. Στο περίπτερο της έκθεσης, χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα μπορούν να ενημερώνονται για τους αγώνες και τις δράσεις του Συλλόγου.
Γίνεται εύκολα κατανοητό, βλέποντας αυτά τα νούμερα, ότι ο Λαϊκός Μαζικός Αθλητισμός ανθεί στον Νομό Λάρισας, με τους λαϊκούς αγώνες δρόμου να κερδίζουν σε δημοτικότητα και συμμετοχή από την πλευρά του κόσμου. Εξάλλου, το τρέξιμο είναι η πλέον διαδεδομένη μορφή άθλησης παγκοσμίως με πολλαπλά οφέλη για την υγεία των ανθρώπων.
Η μετάβαση για όσους από τους αθλητές το επιθυμούν θα γίνει -όπως κάθε χρόνο- οργανωμένα με λεωφορείο και διανυκτέρευση στην Αθήνα. Οι λεπτομέρειες κράτησης θέσεων στο λεωφορείο θα ανακοινωθούν σύντομα.
Αξίζει να τονίσουμε για ακόμη μια φορά ότι με την εγγραφή στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών και τα παράλληλα αγωνίσματα, των μελών του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Νομού Λάρισας, θα υπάρξει οικονομική ενίσχυση ευαγών ιδρυμάτων, καθώς τα 10 ευρώ διατίθενται γι’ αυτό τον σκοπό, μετά από σχετική συμφωνία της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και του ΣΕΓΑΣ.
Όπως έγινε γνωστό έκλεισαν επίσης οι κρατήσεις για τη διαμονή σε ξενοδοχείο στην Αθήνα το Σάββατο 10 Νοεμβρίου.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 11 Νοεμβρίου. Ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών και τα παράλληλα αγωνίσματα, είναι το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας μας, με παγκόσμια εμβέλεια και απήχηση καθώς κάθε χρόνο περισσότεροι από 50.000 αθλητές από όλο τον κόσμο έρχονται στην Αθήνα για να λάβουν μέρος σε κάποιο αγώνισμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass