Σταθερά στην κορυφή Ηρακλής, Σμόλικας και Αμπελωνιακός

«Σκόνταψε» το Μακρυχώρι, πρώτες νίκες για Αχιλλέα Φ., ΠΟΕ και Δωτιέα Αγιάς

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2018 22:04

Συνεχίζοντας το νικηφόρο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας Ηρακλής Λάρισας, Αμπελωνιακός και Σμόλικας Φαλάνης πέτυχαν το «3 στα 3» και διατήρησαν το απόλυτο.


Οι «κυανόλευκοι» του Χρήστου Χατζηλιάδη πέρασαν από το Κιλελέρ με 2-1, η ομάδα του Αμπελώνα επικράτησε στο γήπεδο Τυρνάβου του Αετού Αμυγδαλέας με 1-0, ενώ ο Σμόλικας επιβλήθηκε της μαχητικής Δόξας Βλαχογιαννίου με 3-1. Αντίθετα ο Αετός Μακρυχωρίου «κόλλησε» μέσα στην έδρα του στο 0-0 κόντρα στον Δαμασιακό (η μοναδική ισοπαλία της 3ης αγωνιστικής) και βρέθηκε έξω από το γκρουπ των πρωτοπόρων.
Την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισαν ο Αχιλλέας Φαρσάλων με 2-0 επί της Λάρισας 2012, ο ΠΟΕ με 3-0 επί του Τυρνάβου και ο Δωτιέας Αγιάς με 2-0 επί της Δόξας Αργυροπουλίου, ενώ ο Φαλανιακός πρόσθεσε στο ενεργητικό του τρεις βαθμούς άνευ αγώνα (λόγω Συκουρίου).
Αναλυτικά η αγωνιστική δράση της 3ης ημέρας του πρωταθλήματος της «DE-TOX»-Α’ Ερασιτεχνικής:

 

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Κιλελέρ-Ηρακλής Λάρ.    1-2
Συκούριο-Φαλανιακός    0-3 (ά.α.)
Σμόλικας – Βλαχογιάννι    3-1
Μακρυχώρι-Δαμασιακός    0-0
Αμπελωνιακός- Αμυγδαλέα    1-0
Δωτιέας Αγιάς- Αργυροπούλι    2-0
Αχιλλέας Φ.-Λάρισα 2012    2-0
ΠΟ Ελασσόνας-Τύρναβος 2005    3-0

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ηρακλής Λάρ.    10-4    9
Αμπελωνιακός    6-1    9
Σμόλικας    6-1    9
Φαλανιακός    6-2    7
Μακρυχώρι    5-1    7
Αχιλλέας Φ.    5-1    6
ΠΟ Ελασσόνας    6-4    4
Δωτιέας Αγιάς    3-2    4
Αργυροπούλι    5-5    4
Δαμασιακός    1-2    4
Κιλελέρ    4-6    3
Τύρναβος 2005    2-5    2
Βλαχογιάννι    3-7    0
Αμυγδαλέα    1-7    0
Λάρισα 2012    1-7    0
*Ο Κίσσαβος Συκουρίου αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

 

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (7/10, 16:30)
Λάρισα 2012    -     Μακρυχώρι
Φαλανιακός    -     Δαμασιακός
Αμυγδαλέα    -    Αχιλλέας Φ.
Τύρναβος 2005    -     Συκούριο (3-0 ά.α.)
Βλαχογιάννι    -    Αμπελωνιακός
Αργυροπούλι    -     ΠΟ Ελασσόνας
Ηρακλής Λάρ.    -    Σμόλικας
Δωτιέας Αγιάς    -    Κιλελέρ

 

«ΕΓΡΑΨΕ» Ο ΨΩΜΟΛΙΑΣ
Ο κεντρικός αμυντικός Πέτρος Ψωμολιάς ήταν ο παίκτης κλειδί στην τρίτη σε ισάριθμα παιχνίδια νίκη του Ηρακλή Λάρισας, αυτή τη φορά με 2-1 μέσα στο Κιλελέρ επί της ομώνυμης ομάδας.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό όταν ο Ψωμολάς με κεφαλιά μετά από σέντρα του Γιαννακόπουλου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 25’ μετά από ωραίο συνδυασμό των Ρέψη-Νάστα-Ζαφειρίου, ο πρώτος ως τελικός αποδέκτης ανετράπη μέσα στη μεγάλη περιοχή κερδίζοντας πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Ψωμολιάς δίνοντας αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.
Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν αρκετά μαχητικοί και η εν γένει εικόνα τους ήταν ικανοποιητική. Στην επανάληψη ενέτειναν τις προσπάθειές τους, δημιούργησαν ευκαιρίες και στο 56’ μπήκαν ξανά στο παιχνίδι όταν ο Παπαχρήστος με σουτ μείωσε σε 1-2.
Στο 75’ το Κιλελέρ έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση όταν ο Αργύρης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.
ΚΙΛΕΛΕΡ (Φ. Πλίτσης): Καρυώτης, Ζιόμπουρας, Καρακάνος, Μίλι, Κολοβός (46’ Γαγάρας), Αργύρης, Τάχας, Κουσιώρας, Παπαχρήστος, Καρβούνης, Φαρμάκας (46’ Γουρνάρης).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χρ. Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Λάμπρου, Γιαννακόπουλος, Ντιντής, Ψωμολιάς, Γκατζούλης (74’ Φορτομάρης), Γκιουρσάνης (72’ Πατσής), Ρέψης (86’ Λαβαντσιώτης), Καπετάνιος (62’ Φώτος), Ζαφειρίου, Νάστας.

 

ΕΙΧΕ ΟΥΣΙΑ Ο ΣΜΟΛΙΚΑΣ
Συνεχίζοντας το νικηφόρο ξεκίνημα στη φετινή διοργάνωση ο Σμόλικας Φαλάνης επικράτησε της Δόξας Αργυροπουλίου με 3-1, σ’ ένα δυνατό παιχνίδι.
Δυνατό ξεκίνημα για τους γηπεδούχους, που είχαν ένα παραγωγικό πρώτο μέρος, δείχνοντας ότι θα έφταναν εύκολα στην επικράτηση. Η ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη, που δημιούργησε την πρώτη καλή στιγμή μόλις στο 2ο λεπτό με τον Δ. Μανακούσιο, άνοιξε το σκορ στο 7’, όταν μετά από ωραία μεταβίβαση του Δ. Μανακούσιου, ο Μακρής με εξαιρετικό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0).
Η Δόξα Βλαχογιαννίου έφτασε μία ανάσα από την ισοφάριση στο 21’, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Δραγατσίκης βρέθηκε απέναντι στον Γραβάνη, όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.
Αντ’ αυτού δύο λεπτά αργότερα ο «συνήθης ύποπτος» Γιώργος Κακαβίτσης διπλασίασε τα τέρματα του Σμόλικα με κοντινό πλασέ, μετά από πάσα του Μακρή.
Οι γηπεδούχοι είχαν μία ακόμα πολύ καλή στιγμή στο 27’ με τον Μάτο, το κοντινό σουτ του οποίου έδιωξε σε κόρνερ ο Παπαϊωάννου.
Στην επανάληψη το σκηνικό του αγώνα διαφοροποιήθηκε καθώς η Δόξα, παρά το εις βάρος της 2-0, έδειξε ότι δεν τα είχε παρατήσει. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο 47’ όταν τα διαδοχικά σουτ των Δραγατσίκη και Αλεξίου, μέσα από τη μεγάλη περιοχή, εξουδετέρωσε ο Γραβάνης.
Στο 60’ καταγράφηκε μία ακόμα πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους, όταν μετά από εξαιρετική ενέργεια και σέντρα του Μάτου, ο Δ. Μανακούσιος δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα με προβολή στα δίχτυα.
Η Δόξα που πάλεψε και πίεσε τον αντίπαλό της κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 68’, όταν σε εκτέλεση φάουλ του Μπαντή, η μπάλα χτύπησε σε χέρι ποδοσφαιριστή που βρισκόταν στο τείχος και ο διαιτητής κ. Μπουρουζίκας κατελόγισε πέναλτι. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Δραγατσίκης μειώνοντας σε 2-1.
Από κει και πέρα οι φιλοξενούμενοι άσκησαν πίεση, αλλά δεν μπόρεσαν να είναι ιδιαίτερα απειλητικοί (να κάνουν δηλαδή τη μεγάλη φάση), σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που δημιούργησαν καλές ευκαιρίες, όπως στο 78’ με την κεφαλιά του Κακαβίτση και στο 89’ με το διαγώνιο σουτ του Κόκκινου.
Τελικά λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα, μετά από σέντρα του Μπέτση από τα αριστερά, ο Κακαβίτσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 3-1.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Μπουρουζίκα και των βοηθών του κ. Παπαγεωργίου και Νίκζα.
ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Β. Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης (46’ Γκατζιούρας), Σέντζας, Σκούπρας, Μανακούσιος Θ., Μπέτσης, Μακρής (61’ Κόκκινος), Μολάς, Μάτος (61’ Βενέτης), Μανακούσιος Δ., Κακαβίτσης.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Ν. Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Τσούντσουρας, Χριστιανίδης, Δραγατσίκης, Αθανασούλης, Χριστοδούλου (79’ Ιγγλέζος), Τσανάς, Πέτρου (73’ Μητούλας), Σ. Φακίτσας (62’ Μ. Γκουρομπίνος), Μπαντής, Αλεξίου (83’ Βίδρας).

 

ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Ο ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ
Χωρίς νικητή και γκολ έληξε το παιχνίδι στο Μακρυχώρι ανάμεσα στον τοπικό Αετό και τον Δαμασιακό. Ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποίησε τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχασαν δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη της κορυφής και βρέθηκαν έξω από το γκρουπ των πρωτοπόρων.
Δυνατό παιχνίδι με τους γηπεδούχους να δημιουργούν πολλές ευκαιρίες και ουσιαστικά να πληρώνουν την αδυναμία τους να βάλουν την μπάλα στα δίχτυα. Μαλάκος, Φουσίκας, Κλούρας, Κυριάκος και Μάρκο είχαν τις προϋποθέσεις να πετύχουν γκολ αλλά οι προσπάθειές τους πέρασαν ανεκμετάλλευτες.
Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι, που προσπάθησαν κυρίως να διαφυλάξουν τα νώτα τους και να απειλήσουν στην κόντρα, είχαν δύο καλές στιγμές στην επανάληψη με τους Νάτση και Λούτσο.
ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Δ. Καπετανόπουλος): Φαρμάκας, Τσιαντούλης, Φιλιππούλης, Μάρκο, Γκαμπέτας, Καλούσης, Κλούρας, Κυριάκος, Φουσίκας, Μαλάκος, Τσιούτσιας (58’ Αντωνόπουλος).
ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ (Ν. Χρόνης): Γκουτζουρέλας, Γεωργατζιάς, Αμπατζίδης, Ντόκος, Ιωαννίδης, Τσιάλτας (71’ Δούκας), Μουσιάρης (86’ Καρέντζος), Νάτσης, Λέτσιος (80’ Τσεκούρας), Λούτσος, Σουγλής (59’ Γκαντρής).

 

ΚΑΘΑΡΟ 3-0 ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
Μετά από έναν δυνατό αγώνα, η ομάδα του ΠΟΕ επικράτησε του Τυρνάβου 2005 με το καθαρό και επιβλητικό 3-0.
Στο α’ ημίχρονο, η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο μεγαλύτερο διάστημά του, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, καταφέρνοντας να προηγηθεί στο σκορ.
Στο β’ ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πιο δραστήριοι, προβληματίζοντας για κάποιο διάστημα τον ΠΟΕ, που... δεν απέφευγε τα λάθη. Όταν «ανέβασαν ρυθμούς» οι Ελασσονίτες, βρήκαν λύσεις και κατάφεραν να «κλειδώσουν» την πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Φάσεις – γκολ
4’: Επίθεση του ΠΟΕ, η μπάλα στα πόδια του Καραγκούνη, που σουτάρει με δύναμη στέλνοντας την μπάλα να «τραντάξει» το οριζόντιο δοκάρι του Χαλκιά.
13’: Αντεπίθεση των φιλοξενουμένων, ο Ντονούδης ξεφεύγει και από καλή θέση σουτάρει, αλλά οι αμυντικοί του ΠΟΕ απομακρύνουν την μπάλα διώχνοντας τον κίνδυνο.
19’: Δυνατό σουτ του Ματούλα υποχρεώνει τον έμπειρο Χαλκιά να αποκρούσει σωτήρια σε κόρνερ.
20’: Εκτέλεση κόρνερ - σέντρα από τον Πετάνι και ο προωθημένος Μπούσιας με δυνατή κεφαλιά ανοίγει το σκορ, γράφοντας το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.
60’ Οργανωμένη επίθεση της ομάδας του Τυρνάβου, με τους παίκτες του να πιέζουν για την ισοφάριση. Μεγάλη ευκαιρία, όταν το σουτ του Καραλή βρίσκει το δοκάρι της εστίας του ΠΟΕ, και στη συνέχεια της φάσης, το νέο σουτ του Γανού αποκρούεται σωτήρια σε κόρνερ από τον...«φύλακα – άγγελο» του ΠΟΕ Γούπο.
71’: Πίεση του ΠΟΕ, με ωραία προσπάθεια του δραστήριου Καλύβα από τα αριστερά, που δίνει την μπάλα στον ξεμαρκάριστο Σακοράφα, και ο τελευταίος με ωραίο πλασέ σε κενή εστία γράφει το 2-0.
74’: Ο Ντονούδης βλέπει δεύτερη κίτρινη κάρτα(...κόκκινη) και αποβάλλεται από τον αγώνα. Αμέσως μετά, ο διαιτητής Καραγιάννης αποβάλει και τον προπονητή του Τυρνάβου Ν. Παπανικολάου.
80’: Δυνατό σουτ του Γανού από καλή θέση εξουδετερώνεται από τον Γούπο.
85’: Συνεχίζει να πιέζει ο ΠΟΕ, εκμεταλλευόμενος και την αριθμητική του υπεροχή. Επέλαση του Καραγκούνη που προχωρά και δίνει την μπάλα στον «συνήθη ύποπτο» Ματούλα, που με σουτ γράφει το τελικό 3-0.
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ. Καραγιάννη, Γκαρέλη, Καραμπούλα.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος, Κυρίτσης Ι., Νταμπώσης, Λαγός, Μπούσιας (66’ λ.τ. Σιαφαρίκας), Σακοράφας (75’ Μπαρλαγιάννης), Καλύβας (84’ Κωνσταντινίδης), Πετάνι, Ντούμος(46’ Συνάπαλος), Ματούλας, Καραγκούνης.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Ν. Παπανικολάου): Χαλκιάς, Νταναβάρας, Τσατσελάρι (29’ Βάνης), Κουτσοκέρας, Πατσιωτός, Μπάκος (76’ Κατσαρός), Καραλής (73’ Παπαγιαννούλης), Λόζος, Τσούτσας (23’ Γανός).
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

 

ΝΙΚΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗ
Πρώτη νίκη για την ομάδα του Δωτιέα Αγιάς, ο οποίος επικράτησε της Δόξας Αργυροπουλίου με 2-0. Ήταν μία νίκη που έφερε τη σφραγίδα του δεινού σκόρερ Γιώργου Τσατσαλίδη που βρήκε δύο φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα.
Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.
Στο 27’ μετά τον ωραίο συνδυασμό των Σβερκούλη-Γελαλή, ο Τσατσαλίδης με μονοκόμματο σουτ έγραψε το 1-0 με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στην επανάληψη, ωστόσο στάθηκαν άτυχοι στο 60’ όταν ο Χατζηγρηγορίου αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποχώρησε από το παιχνίδι.
Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 72’ ο Τσατσαλίδης με πλασέ μετά από πάσα του Τσιρογιάννη.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Δ. Μπουκουβάλας): Μπρέλλας, Γούτος, Ντελής, Ποτόσογλου, Κορλός, Μπαλαμώτης, Ντακούλας, Τσατσαλίδης, Σβερκούλης (85’ Φουκαλάς), Γελαλής (71’ Τσιρογιάννης), Πασιάς (83’ Βλάχος).
ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Β. Νάρης): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Κουρμπάτι, Κακαζούκης, Περήφανος, Χατζής, Σαΐτης, Φουρτούνας, Ραμάι, Χατζηγρηγορίου, Γκαραγκούνης (48’ Τσιάγκος), Μπαχτσιβάνος Σ/Χ.

 

ΔΙΕΥΡΥΝΕ ΤΟ ΣΕΡΙ ΤΟΥ Ο ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ
Ο Αμπελωνιακός διεύρυνε το σερί του φτάνοντας στην τρίτη κατά σειρά νίκη, αυτή τη φορά επί του Αετού Αμυγδαλέας με 1-0.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και είχαν δύο καλές στιγμές με τους Ντάλλα και Φούντα, ωστόσο στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, απείλησαν επιθετικά, κυρίως με τον Μπέλτσιο, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα μέχρι την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους.
Τελικά τη λύση για την ομάδα του Κώστα Μαντζιώκα έδωσε στο 57’ ο έμπειρος Αλεξανδρής, ο οποίος με κεφαλιά μετά από τον συνδυασμό των Χατζούλη-Γούτου και σέντρα του τελευταίου, έγραψε το 1-0. Στο 80’ οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν, όταν σε αντεπίθεση έβγαλαν, όπως υποστήριξε ο τεχνικός Μάκης Αλεξούδης, την μπάλα έξω αλλά δεν τηρήθηκε το φερ - πλέι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η νίκη του Αμπελωνιακού είχε και μία αφιέρωση. Σύσσωμη η ποδοσφαιρική οικογένεια των «πρασίνων» αφιέρωσε τη νίκη στον Σπύρο Μπέλτσιο που χθες ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ως γαμπρός.
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Κ. Μαντζιώκας): Τράντος, Λιάκος, Γούτος, Αλεξόπουλος, Νικολακούλης, Φλέγγας, Χατζούλης, Παπαγεωργίου (86’ Τσετιροκλής, 88’ λ.τ. Καρυπίδης), Μπέλτσιος (72’ Τεκέδης), Αλεξανδρής, Βούκιας (55’ Βαλατσός).
ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Μ. Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Παπαδήμος, Τασόπουλος (71’ Ντίσκας), Πρατσίλας, Βαρλιάγκας, Περδίκης, Ανδριανόπουλος, Παρασκευούδης, Φούντας, Φιλίππου (57’ Καλογιάννης), Ντάλλας (78’ Γουναράς).

 

Ο ΖΙΩΓΑΣ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ
Με δύο γκολ του Δημήτρη Ζιώγα ο Αχιλλέας Φαρσάλων έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Λάρισας 2012 και πήρε την πρώτη νίκη στη φετινή διοργάνωση (2-0).
Το παιχνίδι έγινε σε βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης με τους γηπεδούχους να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στην αντίπαλη άμυνα, στο 25’ με τον Γαλανόπουλο και στο 30’ με τον Ζιώγα.
Από την άλλη πλευρά η Λάρισα 2012 είχε δύο πολύ καλές στιγμές με τον Κίτσο οι οποίες όμως δεν αξιοποιήθηκαν.
Τελικά στο 40’ μετά από κάθετη πάσα του Καρβούνη, ο Ζιώγας με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ για τον Αχιλλέα Φαρσάλων.
Το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 54’ όταν Χριστιανίδης βρήκε πολύ ωραία τον Ζιώγα κι αυτός με σουτ έγραψε το 2-0.
Η Λάρισα 2012 πάλεψε και απείλησε τον αντίπαλό της, φτάνοντας πολύ κοντά στο γκολ όταν ο Μπόντε στο 61’ έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 66’ ο Κίτσος με κοντινό πλασέ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κουτσογιαννούλη που επενέβη σωτήρια.
Στο 74’ ο Αχιλλέας έχασε διπλή ευκαιρία με τους Χριστιανίδη και Ζιώγα (ο Παπαζήσης επενέβη εντυπωσιακά) για να παραμείνει έτσι το 2-0 μέχρι το τέλος.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Φ. Γιαννακός-Λ. Τέας): Κουτσογιαννούλης, Κατσανάκης, Καρβούνης, Τλούπας, Ταστεμερίδης, Αλαμάνης, Μάντζαρης, Γιαννολόπουλος (86’ Παπακωνσταντίνου), Κούμρια (88’ Σαμαράς), Χριστιανίδης (75’ Κομισόπουλος), Ζιώγας (81’ Καναβός).
ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Απ. Κορομηλάς): Παπαζήσης, Κουκουτσέλος, Κίτσος Π., Κόκκινος, Φλώρος Α., Κίτσιος Δ., Ευθυμίου, Τσιαμούρας (60’ Δημόπουλος), Μπόντε Π., Πάσιος (77’ Φλώρος Ν.), Βλιώρας (58’ Μπόντε Ντ.).

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass