Ηττες για τις ομάδες Κ19, Κ17

Ο Διγκόζης επέστρεψε στο Αλκαζάρ...

Δημοσίευση: 01 Οκτ 2018 19:39

Με ένα γκολ του Νίκου Διγκόζη (γιος του πρώην παίκτη της ΑΕΛ Άγγελου) ο Παναιτωλικός κέρδισε με 1-0 την ΑΕΛ (στη σύνθεσή της είχε τον γιο του αδελφού του Άγγελου Διγκόζη!) για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Κ19.


Το τέρμα πέτυχε ο Νίκος Διγκόζης στις καθυστερήσεις.
ΑΕΛ (Γιάννης Τσακμακίδης): Σουλούκος, Πλατάνας, Μαλάκος, Χ. Φουρκιώτης, Τάρτας, Μπάμης, Δάκτυλας (45’ Χαλάτσης), Βαφειάδης (88’ Μ. Διγκόζης), Πινακάς, Μουξιός, Ζιάκας (73’ Κοτσιανούλης).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λουτσιάνο Ντε Σόουζα): Καλαντζής, Ντόβας, Μπακαδήμας, Δ. Γιαννιώτης, Γρηγοριάδης, Νταλακούρας, Τσιαντής (60’ Αλομπισάτ), Φυτόπουλος, Καββαδίας, Φραντζέσκος (84’ Πατίλας), Ν. Διγκόζης (74’ Παναγιωτίδης).
*Εντός έδρα ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε η ΑΕΛ Κ17, από την αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας σε παιχνίδι που έγινε στο στάδιο Αλκαζάρ, για την 4η αγωνιστική, του πρωταθλήματος Κ17 της Super League. Δύο γκολ πέτυχε για τη Λαμία ο Κώστας Νικολόπουλος, ένα στο 67’ με εκτέλεση φάουλ και ένα στο 88’ και ένα γκολ πέτυχε ο Ματθαίου στο 74’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η ομάδα της Λαμίας έπαιζε και με 10 παίκτες από το 50’ λόγω της αποβολής του Γιαννακάκου.
ΑΕΛ Κ17 (Κώστας Ταξιάρχης): Νικολακούλης, Μαγιάκος, Παρασχόπουλος (69’ Ελέζι), Γκερίμι, Τέλιος, Γώγος, Σουμάσι(83’ Μαχούχας), Αετόπουλος (65’ Ριζούλης), Μιλτιάδης, Κορτσάρι(82’ Χουλιαρόπουλος), Ζοτάι (75’ Μπουμπουνάρας).
ΛΑΜΙΑ Κ17 (Αποστόλης Καραπλής): Μαυράδας, Γιαννακάκος, Καρακώστας, Γεωργούσης, Σεντής, Σπαθούλας, Ματθαίου, Ντζιος, Γεμενής (52’ Κωστάκος), Νικολόπουλος, Χύσκα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass